Рак – годишен хороскоп за 2010 г.

декември 11 | ,

rak5Не трябва да стигате далеч в търсене на любовта.Ако съдбата или обстоятелствата заговорничат да продължавате да се сблъсквате с някой,когото харесвате, не бъдете срамежливи и направете първата крачка.

Приятелството и романтиката са свързани,така че приятел може да Ви запознае с някой специален или дори да стане Ваш любим.Недоразумения или клюки могат да доведат до усложнения,така че не очаквайте другите да четат мислите Ви,комуникирайте.

Любовта е може би по-близо отколкото си мислите.   Това е идеална година за приятелски събирания и смесване на храна,семейство и приятели.

Страстен секс ще Ви помогне да се отпуснете,но вземете предпазни мерки,ако не планувате да увеличите членовете на семейството си.     Ще бъдете доста чувствителни към критиката,особено за парични въпроси.Но вместо да се тревожите или отдръпнете е важно да разговаряте помежду си и да постигнете консенсус относно вашето бъдеще,така че и двамата да сте щастливи.

Вашият нюх за сделки и изключителната способност да правите и невъзможното означава, че вие можете да останете на повърхността дори  през трудни времена.Обаче,когато сте стресирани имате склонност към харчене,отивате твърде далеч и приключвате с тревожно скъперничество, докато Ви дойде в повече  и имате нужда да отидете да пазарувате отново,за да изпуснете парата.Ако този сценарий се отнася за Вас,тогава потърсете съвет и подкрепа, когато тревогите около финансите могат да бъдат повече проблем,отколкото реалност,особено ако се опитвате да заровите главата си в пясъка.Основното обаче, е да поддържате притока на пари в правилната посока.Поставете практическото обмисляне преди емоционалното и бъдете готови да говорите открито,ако чувствате,че не сте адекватно възнаградени за уменията и талантите си.Не се срамувайте да поискате помощ или съвет.

Парите в хороскопа могат да бъдат разделени в 2 категории-пари в джоба Ви,банкова сметка и по стечение на обстоятелствата-пари свързани със заеми,кредити и др.Докато парите в джоба Ви влизат и излизат се въздържайте от импулсивни покупки и ще преуспеете.Обаче, другата категория пари ще се окажат по сложни.Затова обмислете съкращаване на част от разходите.    Наблегнете на забавленията вкъщи,все пак сте отлични домакини.      Не позволявайте на спорове от гордост или упорство да усложнят финансовите споразумения с другите.Струва си да подобрите начина си на живот,но не отивайте твърде далеч и бъдете готови да се спасите, а не да се въвличате в дългове.Не се замесвайте финансово с хора от компанията Ви.Не харчете пари преди да сте ги получили.

Домашните и семейни въпроси, обикновено са по-важни за Рака и могат да бъдат яростно защитени от любимите хора,понякога прекалено много.Вие сте отзивчиви към другите и рядко търсите помощ,но е време да поставяте Вашите нужди на първо място.За представителите на зодията,които имат домашни любимци-Вашата връзка е източник на комфорт,но може да стане твърде силна и може да се прояви психическа връзка,която ще продължи дори и през следващия живот.Поставете потребностите си на първо място и дайте повече свобода и пространство на любимите хора.

Източник: http://www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top