Рак – годишен хороскоп за 2014 година

декември 11 | ,

Раците през тази година са в един тренд на романтика, креативност и развлечение. Тази година като цяло е изпълнена с чисто забавление. Животът ви, мили Раци, ще върви в един прав, безпроблемен коловоз, като ще можете балансирате успешно между работа и забавление. Ще преминете през старите си идеи и ще ги осъществите през тази година. Ще имате шанс да обновите своите персонални връзки, които може да имат пряка връзка към вашия социален живот. След дълго време ще искате да се срещнете със своите приятели. За някои от вас има голям щанс да постигнете отдавна чакани финансови цели. Ще можете да ангажирате ума си със замислянето на някаква сделка с легално значение, разбира се. Като цяло 2014 година се очертава като много добра и в личен, и в професионален план.

Ще бъдете много по-креативни и прями, което евентуално може да ви помогне да реализирате талантите си. Ще имате възможност много лесно да достигнете до всяка уважавана позиция в обществото, за която някога сте си мечтали.

Любов и връзки
rakГодишният любовен хороскоп на Раците за 2014 година показва, че за обвързаните представители на зодията любовта ще е малко ненадеждна, но въпреки всичко ще продължи и занапред. Но има възможности за уговаряне на нови срещи и ангажименти, които можете да обсъдите с партньора. Необходимо е да проявявате търпимост, да правите компромиси и да се приспособите, ако искате да бъдете с този човек.
Необвързаните ги очаква нещо ново, но има вероятност да пропуснат много важни за тях хора, докато се усетят какво правят и докато успеят да омотоят някой добре. Има вероятност вашите емоции и чувства да наранят някой още повече, ако не анализирате добре всичко. Шанс и да превърнете някой приятел в любовник.

Бизнес и професионален живот
Макар и под натиск, тази година Раците се очаква да се наслаждават на своите професионални успехи и отговорности, които ги очакват. Не се притеснявайте, че в даден момент може да се чувствате малко нестабилни в професионално отношение – съвсем скоро ще стъпите на здрава, солидна земя. Последните 4 месеца ще бъдат най-печеливши относно инвестирането ви в официални цели за бизнес. Тази година се очертава някаква средна финансова облага, но не от собствената работа или бизнес, а от наследяване на бизнес, наследство или дори лотария. Използвайте куража и енергията си, за да вложите в печеливши начинания.

Здраве
През 2014 година, Раци, трябва да внимавате какво ядете и пиете. Избягвайте всякакви пикантни храни и съмнителни напитки, за да не пострада стомаха ви. Отслабената имунна система може да ви създаде дребни неприятности, но нищо страшно. Създайте си навика да слагате на трапезата си за всяко хранене повече зелени зеленчуци, за да избегнете редица страдания и да подпомогнете работата на стомаха си. Към края на годината е добре да предприемете един период на пълно физическо отпускане, граничещо с мързел, за да се разтоварите и да си починете. Между месеците юли и октомври е добре да посетите някой спа център, за да се поглезите с масажи с олиго елементи, ароматерапия, воден масаж и др.

3 Responses to Рак – годишен хороскоп за 2014 година

  1. Teodor Stoqnov каза:

    ooo, 2014 SUM AAAAAAAZZZZZZ . :))))))))))))))))))))))

  2. Djuliana Tsonkova каза:

    Бравоооо

  3. Nigqr Daud каза:

    na rasite uspeh

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top