Рак – годишен хороскоп за 2013 година

август 22 | ,

Усилията, които положихте през последните две години, реално започват да дават осезаеми резултати през 2013 година. Това ще засегне всички сфери в живота ви и вашата съвест няма да ви позволи да избегнете това.

Този напредък ще породи нови решения в края на годината; и както успеха никога не пристига сам, вие също ще имате много поводи да обогатите живота си, благодарение на нови знания, разговори с хората, които ще отворят нови врати за вас, което ще бъде със сигурност пряк път до осъществяване на вашите проекти. Само влиянието на Плутон може да ви забави с носталгични настроения, не спирайте, особено с обмисляне на миналото, продължете напред!

Ще бъдете старателни и ще положите доста големи усилия в професионалната сфера през 2013 година. Всъщност, Плутон и Марс до голяма степен ще подкрепят вашите интелектуални усилия и нуждата ви от умствено действие и креативност. Ще имате достатъчно от тях; ще имате просветление по отношение на възвръщане на някои загубени удобни моменти, ще свързвате това с някои неуспехи. Ако имате професия, свързана с взаимоотношения, късметът ще е с вас при сключване на договори и споразумения, при борба за продажби, при започване на преговори, които понякога си мислите, че е невъзможно да осъществите.

Вихър от дейности, може да ви въвлече да извършите прекалено много от тях, без да спрете на време; по същият начин ще ограничи времето, което ви е необходимо за личния ви живот. Не си струва да се претоварвате, откажете се от част от целите си.

Освен естествената ви склонност да идеализирате любовните песни, през тази година ще надминете това и ще конкретизирате вашите най-лични мечти. Няма да имате търпение да играете роли, и най-вече тази на незаинтересованост, която вие не изпитвате! Така че, може да изпитате затруднения относно необходимостта от лична свобода на партнъора ви, който няма да спре да отстоява своята независимост, особено през първите три месеца на годината. След това ще имате възможност да преминете към действие и да намалите шансовете за нараняване. Тогава магнетизма ви ще има по-голямо въздействие в сферата на любовта.

От друга страна, Сатурн ще събуди във вас страхове от изоставяне, които са започнали много далече в миналото…И дори без това да отиде твърде далеч, вие ще усетите дълбока нужда да се убедите в сигурността на вашето обкръжение. Това не е момента да се стремите да правите радикални промени. Но все още ще събирате елементите преди да започнете промените, които ще се появят ясно пред вас следващата година. За онези от вас, които са необвързани, ще имате неочаквани и странни срещи в перспектива, изпълнени с екзотика, няма да съжалявате.

Влиянието на Плутон през 2013 година ще ви се отрази доста. Всъщност вие спонтанно ще се стремите да анализирате живота си, но ако прекалите с това ще започнете да се съмнявате в неща, които обаче наистина съществуват. Ще се появи най-открито нещо в любовната сфера, не забравяйте,  че чувствата понякога не се нуждаят от анализи, дори най-добрите! Юпитер ще ви даде възможност да видите ясно амбициите си и в тази област анализите ви ще станат много полезни: източника на вашата мотивация не може да ви се изплъзне. Това ще ви позволи да започнете отново работа с по-големи резултати! Венера ще ви улесни в съблазняването на противоположния пол, не злоупотребявайте с това!

Юпитер и Уран могат да породят стрес във вас и няма да бъдете в състояние да се предпазвате от външния свят. Всъщност, вие ще трябва да се справите с приказливо обкръжение, което ще се опита да привлече вниманието ви по индиректен начин. Редовно ще имате нужда от спокойствие през тази година. Вземете мерки и не се колебайте да изключите телефона ви, за да се откъснете от света. Неволно ще намалите съдържанието в чинията ви, няма да имате достатъчно време и това ще е причината за това. От съществено значение за здравето ви е да се храните редовно и здравословно. Ще успеете да си възвърнете физическата форма, особено през втората половина на годината. Това е момента да се заемете отново със спорт.

 

Източник: www.mikael7.com

One Response to Рак – годишен хороскоп за 2013 година

  1. Tcenova Sasha каза:

    Добавяне на коментар…xaresva mi

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top