Рак – годишен хороскоп за 2012 година

октомври 26 | ,

Здраве
Изобилието от празници, с които започва всяка година, нерядко оставя спомени за цялата година.Но ето, че ракът през 2012 година ще успее да премине този период без ущърб за себе си. Впрочем, за профилактика на пролетната авитаминоза и депресия най-добре да се започнат редовни разходки пеша, да се занимава с физкултура. Съществува верояност от стрес и и нервно изтощение през лятото. Но есента е благодатна и всички проблеми със здравето ще са забравени.

Кариера
Цялата половина на година за Рака ще е подготовка, а втората – кулминация. През 2012 година Раците могат да очакват кариерен ръст.  Възможно е да сменят работата, но това ще е свързано не с недостатъци или със загуба на старата, а с блестяща перспектива от новата.

Финанси
Финансовита астрологическа прогноза за 2012 е проста: доходите им увеерено ще растат. Въпреки това Раците няма да станат разточителни, напротив, всички придобивки ще бъдат напълно планирани, това число и семейния бюджет.

Личен живот
На романтическия хоризонт, за разлика от кариерния, няма да има никакви „полети“. Това може даже да им развали настроението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top