Рак – годишен хороскоп за 2009 г.

май 18 | ,

rak2РАК: Играчът, който държи картите близо до гърдите си, е по-малко вероятно да загуби

2009 година за Раците ще се състои от 13 лунни сюжeти, създадени от картите на новолунията.

Тънката настройка на смяна на лунните ритми, които вие Раци, владеете до съвършенство, ще ви помогнат да правите всичко в точния момент и да получавате от живота тези удоволствия, които той може да ви предложи в зависимост от тенденциите и настроенията на годината.

Първото новолуние, което е на 27 декември 2008 година, ще донесе вълшебен нюанс на съединението между Венера и Нептун във Водолей. Това ще ви помогне да превърнете новогодишната нощ в истинска приказка за себе си и тези, които обичате.

Но посланието на това новолуние ще ви придаде и решителност да се откъснете извън границата на обикновената реалност, ако ви се прииска най-сетне да промените живота си.
Импулсът ще дойде от страна на партньора ви, нужно ви е само да разберете с какви гаранции са подкрепени новите възможности.

Новолунието на 26 януари 2009 година ще е съпроводено с пълно слънчево затъмнение във Водолей. Ценното качество на този лунен месец ще бъде широкият избор от възможности и трябва да се има предвид, че можете много да промените, разберете или получите, ако мъдро и навреме се възползвате от необикновения шанс, който февруари ще ви поднесе, и то в излишък.

Това ще бъде общо креативно настроение и усещане за разширяване на жизненото пространство. Добро време за започване на занимания в някакъв клуб, спортна дейност, както и по-често да се срещате с приятели извън обичайните места.

Новолунието на 25 февруари ще усили интелектуалната част на вашите интереси, а чувствата ще преминат във фаза на вглъбяване и зимен сън.

Ще се наслаждавате на мечтите си и ще успеете да създадете много шедьоври – да нарисувате, създадете, съчините, ушиете, изразите с думи, но те (думите), по-скоро ще останат на хартия.

В деловата сфера – време на порив и бързо въплатяване на идеи; особено ако имате съмишленици.

Новолунието на 26 март ще събуди амбициите ви и ще придаде на всички теми яркост и пълнота. Могат да се усложнят отношенията с началството или с други харизматични личности от вашето обкръжение.
Усъвършенствайте се и упорито работете в интерес на нещата, които сте си набелязали.

Личните отношения ще изместят на заден план всички останали теми през май и юни.
Двете новолуния – на 25 април и 24 май, носят повея на съединението на Венера с Марс. Нетърпение и очакване на непознати чувства ще ви завъртят главата, още повече, че това е общото настроение на пролетта и началото на лятото на 2009 година – възпламеняващи страстни желания.
И за вас ще бъде по-трудно да предугадите неочакваното, изненадата.

Съединението на Венера с Марс присъства и в картата на новолунието на 22 юни, но неговата особеност е активното присъствие на Плутон в тези теми, които са важни за прогреса на личните ви цели.

За да се появи нещо ново, друго трябва да си отиде, да отстъпи място. И колкото повече промени чакате от живота, толкова по-просторно трябва да е мястото за възможните събития. Това може да осъществите и на равнището на своята жизнена територия, като разчистите дома си, обновите гардероба си, смените стила си на живот и кръга интереси.

Новолунието на 22 юли ще създаде много позитивни импулси: чувствата ще бъдат дълбоки и сериозни, постъпките – логични.
Втората половина на август изисква да бъдете внимателни и по-малко да си почивате. Но може да успеете да регулирате проблемите и да смекчите разочарованията си от неочаквано появилите се нови увлечения.

Лунният месец, който започва на 20 август, ще доведе до крачка назад в събитията, свързани с обичайните и всекидневни дела. Хора, с присъствието и поведението на които сте свикнали, ще извършат странни постъпки. Това може да е необходимо, за да успеете чрез кризата да достигнете до ново ниво на разбирателство с тях.

Новолунието на 18 септември ще прокара вододел между това, което е било важно в миналото, и това, на което е време да отдадете силите си в бъдеще. Отношенията ви с хората, с които ви свързва надеждно сътрудничество, могат да се укрепят още повече въз основа на случващите се промени.

Новолунието на 18 октомври ще ви донесе повей на красота, оптимизъм и вдъхновение. И дори ако вашите интереси в този период са прагматични, техният фон ще бъде ярък. Трябва по-малко да спите и да се криете от живота, но помнете, че Раците са активна вода, пролет, ручей, водопад. Вие сте тези, които творчески променят света. Това е забележително време за всякакви начинания и пътешествия.

Новолунието на 16 ноември извежда на преден план финансовите въпроси. В този период не бива да допускате нетърпеливи, импулсивни постъпки. Следете къде могат да бъдат открити празноти и уязвими места и действайте максимално уравновесено и прагматично.

Последното новолуние за 2009 година, на 16 декември, говори за смяна на ритъма и разреждане на напрежението. Случващото се ще бъде подчинено на закона на случайността, но това, което е необходимо, е да се приближите точно толкова, че да бъдете забелязани. Очаквайте изненади.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top