Ракът и другите зодии

юли 12 | , ,

Рак и овен

Овенът е твърде авантюристичен любовник за рака, който е по- конвенционален. Въпреки, че в началото може да съществува силно сексуално привличане. По някое време овенът може да провокира тъжната ревност на рака и рака може да бъде лесно наранен от хапещия език на овена. Чувството за собственост на рака е подтискащо и досадно за овена. Една трудна връзка.

Рак и телец

Ракът носи чувствителност и въображение в тази връзка. И двамата са страстни и нямат нужда от външни стимулатори, за да са доволни. Телецът разбира чувствата на рака и му помага да се изплъзне от всички възникващи проблеми. Ако телеца е внимателен, рака отговаря със същото. Съчувствието към взаимните нужди осигурява една много приятна връзка и един много успешен брак.

Рак и близнак

Чувството за несигурност на рака е непрекъснато атакувано от леконравния, флиртуващ, несериозен близнак. Неовладяемата сексуална енергия на близнака създава проблеми на рака като му причинява комплекси и трудности. Ракът ще стане доста ревнив и ще се опита да ограничи активността на близнака, което само ще раздразни близнака. Една много емоционална афера, а по-дългата връзка ще се основава върху разликата в темпераментите.

Рак и рак

Те са твърде еднакви, за да бъдат щастливи. И двамата са претоварени от чувствителност, което води до емоционални проблеми. И двамата се опитват да водят в сексуалните взаимоотношения. Това води до кавги и спорове. Физически те се привличат и в началото връзката може да бъде доста чувствена. За брака е необходимо повече съчувствие и взаимно разбиране, за да просъществува.

Рак и лъв

Лъвът стабилизира настроенията на рака. Лъвът е честен в своите отношения и това носи сигурност на чувствителния и несигурен рак. От друга страна лъвът иска голяма доза лъскателство и обожание, особено в своите сексуални прояви и трябва да доминира. Ако ракът се подчини и задоволи нуждите на лъва,това може да бъде една много хубава връзка и триумфален брак.

Рак и дева

Девата е практична, природата й е сговорчива и това осигурява солидна база за техните взаимоотношения. Рака е по-емоционален от резервираната дева, но те могат да създадат една връзка пълна с топлина и привързаност един към друг. Сексуално те много добре се разбират, въпреки че небесата не са пълни с илюминации. Проблема е, че и двамата са стеснителни и сковани и трябва да направят усилие, за да избегнат скуката. Една хубава връзка, вероятно и удобен брак.

Рак и везна

Везната се затруднява да прояви съчувствие към темперамента на рака. В отговор рака става несигурен и ревнив. Обикновено везната е доста привлечена от чувствата на рака, но просто предпочита да избегне тревогите. Ако чувствителната натура на рака се обиди, това ще доведе до трудности. Когато везната почне да гледа настрани, края е близо. Възможна връзка, рискован брак.

Рак и скорпион

Силата на скорпиона и нуждата му да доминира и да защитава са точно това, което търси рака. Ракът е по-чувствителен в сексуално отношение, а скорпиона по-страстен. Но желанието на рака да удовлетворява, помага да се избегнат проблемите в тази област. Огнената ревност на скорпиона остава в затишие, защото рака е верен на своя приятел. Любовта се задълбочава и една хубава връзка може да прерасне в много хубав брак.

Рак и стрелец

Тези двамата имат точно противоположни цели и желания. Стрелецът е скитник и не обича да бъде обвързван със сексуални връзки. Ракът се нуждае от сигурност в любовта, която стрелеца не може да предложи. Ракът живее за бъдещето, стрелецът за тук и сега. Когато стрелецът се отегчи и започне да се оглежда за нови хоризонти, ракът е наранен и сразен. Мъгляви прогнози за каквато и да било връзка.

Рак и козирог

Козирогът не може да удовлетвори всички желания на привързващия се рак, тъй като той има много други интереси. Между двата знака съществува много силно сексуално привличане. Те ще имат много интересно съжителство в спалнята, докато практичността и резервираността на козирога не започнат да изглеждат твърде отблъскващи . Една връзка, белязана с нестабилност, необещаваща брак.

Рак и водолей

Самотника водолей създава твърде много проблеми на чувствителния рак. Ракът е по-демонстративен и привързващ се от авантюристичния водолей, който е винаги готов да последва призивите на сирените. Нуждите на рака могат да останат незадоволени, тъй като водолея е склонен да се откъсва от емоционалните изисквания. За извесно време могат да просъществуват в спалнята, но партнъорството ще се разпадне в дневната.

Рак и риба

Сексуално това е добра комбинация. И двамата са много чувствителни, откликващи и си осигуряват необходимото ласкателство един на друг. Обикновено ракът взема водачеството, тъй като рибата е малко екцентрична в любовните си отношения. Кавгите не траят дълго, бързо се разтварят в леглото. Една подходяща двойка, която ще има много хубави дни и нощи и в кратка и в дълга връзка.

One Response to Ракът и другите зодии

  1. Triple_H каза:

    здравейте,много ви благодаря за сайта,научих много интересни неща,съгласен съм със всичко което прочетох,благодаря ви пак!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

»

Scroll to top