Първи срещи с Телец

юли 4 |

Няма да откриете телеца като център на компания. Огледайте се за някой, който въпреки, че стои тихо, изглежда напълно самоуверен. Можете да разпознаете телеца по гласа, който е обикновено нисък, силен, галещ ухото.Или наблюдавайте реакциите на всеки при някоя шокираща случка: някаква ужасно нетактична забележка, внезапен тромав жест – изпускане на пепел от цигара или разплискване на питие – човекът, който въобще няма да реагира е телеца. Вървете направо към телеца, ако търсите оазис в пустинята на несигурните, груби хора. Тук няма да намерите никакви социални колебания. Може би ще мине известно време, докато уредите първата среща.

Мъжът-телец няма да бърза да помоли за нея. Жената-телец няма да я приеме. Обаче, когато го направят вие няма да знаете, че това е защото те ви харесват. Първа среща? отидете да гледате комедия, нещо, където хумора се вижда ясно. Чувството за хумор на телеца е малко грубо и фалставско. Да вечеряте? аромат на добра кухня, букет от хубави вина са добри за телеца. Заведете жената-телец в хубав ресторант, поръчайте и вкусни ястия, подходящи вина и обстановка. Опитайте големи порции. Телецът има страшен апетит.

Мъжа-телец обича домашните вечери, които показват, че сте положили специални усилия да го зарадвате. Старата поговорка „любовта на мъжа минава през стомаха“ сигурно е написана за телеца. Но докато телеца, тя или той, обича хубавата храна и вина, те мразят да гледат, че парите се пилеят. Хубавият ресторант не трябва да бъде ненужно екстравагантен. Трябва да получите това, за което сте платили. Тя ще ви уважава за това, че пестите долара. От своя страна той ще ви оцени много повече, ако вместо бифтек „уелингстън“ сте приготвили вкусна порция печено месо.

Телците са много материалистични. Ако вашето хоби е да колекционирате, нека видят вашата колекция. Ако тя има някаква търговска стойност позволете им да я научат. Това ще повиши цената ви. Обаче не лъжете. Телците мразят лъжата и могат да я видят през телефонната слушалка. Ако мислите да направите подарък, опитайте нещо с практическа стойност. Едно вечерно палто, което може да се носи и в дъжд ще подхожда на жената-телец чудесно. Мъжът-телец има много мъжки вкусове и е консервативен. Тъй като гърлото и врата са чувствителната му област той ще бъде доволен от кашмирен или копринен шал. Ако искате да бъдете екстравагантни, помнете, че есмералда е скъпоценния камък на телеца и му носи късмет в любовта. Помнете, че те не могат да се хранят със себелюбовта си и искат да се хранят с любовта на другите. Ако искрено мислите за тях – покажете им това и им дайте да го разберат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top