Първи срещи с родените под знака на Везни

април 14 | , , ,

Жената има нужда да бъде обожавана.  Не претегляйте комплиментите преди да ги изкажете, поднасяйте ги на сребърен поднос, но внимавайте да не са твърде очевидни. Трябва да бъдете искрени и комплиментите ви да не са клишета.  Например, един мъж казал на една хубава жена везна, която печелела хляба си като показвала красивите си ръце в телевизионни реклами, че има хубави ръце.

Тя знае това, ето защо била отегчена. Правете комплименти на умния мъж за неговата физика, на хубавата жена за нейната интелигентност.Това е нещо, за което няма да ви кажат, че вече е казвано стотици пъти преди това. Ако се нуждаете от тема за начало, опитайте дневните новини. Защитавайте собственото си мнение. Везната може да не се съгласи, но никога няма да бъде нелюбезна. За тях е много интересно да чуят двете страни на въпроса. Обикновено са на страната на губещия. Те симпатизират на непривилегированите и на малцинствата. Не забравяйте, везната обича лукса. Ако правите подарък, той трябва да бъде запомнящ се. Старо сребро, 24 каратово злато, кристал, малки диаманти, френско шампанско.

Жената везна обожава бижутата. Когато отидете на среща не позволявайте да се появи грубият въпрос за цената. Заведете везната в хубав ресторант, на представление, концерт или изложба, покажете, че и вие имате добър вкус. Имайте пред вид интериора. Везните твърде много се интересуват от атмосферата. Изберете тихо място, дискретно осветление. Ако ги заведете у вас на вечеря, сервирайте ядене, което е достатъчно изтънчено, даже ако трябва да го поръчате от голям ресторант. Трябва да сте сигурни, че вашата везна е заобиколена с изящество и „класа“. И когато деликатният момент настъпи, погрижете се всичко да бъде подходящо за случая. Ако не можете да си позволите копринени чарщафи и кристални полюлеи, можете да си помогнете с музика или щампанско.

One Response to Първи срещи с родените под знака на Везни

  1. Стаси каза:

    Да, абсолютно точно написано! Браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top