Първи срещи с родените под знака на Близнаци

септември 28 |

В първата минута вие ще се почувствате, като че ли познавате близнака от години. Разговорът е изпълнен с идеи, той е остроумен, жив. Вие се смеете преди да сте разбрали, че го правите, живота из- глежда много по-интересен от преди. Всеки път, когато устройвам тър- жество, гледам да имам поне двама близнака, защото тогава не се стра- хувам за успеха му.

Те няма да позволят на никого да изпадне в апатия. Ще завъртят стаята като виенско колело. Отнасят се към скуката като към личен враг. Полезно е да карате близнака да гадае. Той е привлечен от не- сигурността. Опитайте се да си направите среща, за която той или тя няма да знаят къде отивате, докато не стигнете там.

Да пиете или да вечеряте с близнака никога не е достатъчно, мястото трябва да бъде но- во и необичайно. Не трябва да бъде твърде скъпо, въпреки че близнака не би го забелязал, но определено трябва да бъде различно. Бъдете духовит, жив, ако искате да привлечете близнака. Не му показвайте твърде скоро, че сте заинтересувани от него. Те предпочи- тат малко истерия и са привлечени от тези, които държат нещо в резер- ва. Помнете, близнакът е изключително любопитен. Ключовата дума е „въображение“. Заведете го на някое изключи- телно празненство, където гостите са забележителности или където ще има остроумни разговори или смешни игри. Ако не може да осигурите друго опитайте маскен бал. Остроумието е необходимо за шокиращ костюм. Не пропускайте и дневните възможности – музеи на изкуството, частни изложби, следобедни концерти или изложби на книги. Близнакът е инте- лектуалец. На срещата избягвайте обичайното близко кино или ресто- рант. Идете да карате летни кънки, посетете лекция по йогизъм.

Запознайте близнака с тези социално чудати приятели, чиито гениални ка- чества никой досега не е бил способен да открие. Близнака скоро ще ги демаскира и ще покаже такива неща от характера им или от техния про- изход, за които даже не сте подозирали. Позволете на близнака да води разговора. Те спонтанно започват сами и всичко, което трябва да направите е да бъдете добър слушател. Изтощете ги със слушане и те ще говорят дотогава, докато ще се влюбят във вас. Когато излизате навън, опитайте се да накарате прочутата двойственост да близнака да работи за вас. Никога не планирайте. Ако близнака не може да си позволи да плати сметка за вечеря, предложете сладолед или кафе. Когато говорите за филма, който току що сте гледали или каквото и да е било друго, не се колебайте да започнете някои лю- бовни предигри. Близнаците знаят как се вършат две интересни неща ед- новременно. Ако имате крайни или фанатични убеждения, били то религи- озни или политически, не бихте се споразумели с близнака.

Те виждат гледната точка по въпроса на всеки твърде ясно. Те са свободни и толе- рантни по природа. Ограничените хора не могат да стигнат далече с тях. Близнаците обичат да клюкарстват, така, че запазете си клюките за приятели и познати или от вестници. Те ще ги претеглят с няколко коментара, особено в сферата на морала, но не приемайте коментарите му сериозно. Те не са показател за това как близнака би реагирал, когато й (му) направите предложение или искате да ви направи предложение. Те имат една мярка за поведението на другите и коренно различна – за собственото си поведение. Не очаквайте от тях да ви целуват и да не кажат на никой. Те ще разкажат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top