Първи срещи с Лъв

април 19 |

Първото му влизане в една стая е предназначено да накара всич- ки останали да изглеждат смътни, неясни сенки, така че покажете се подходящо впечатлени. Лъвът се нуждае да бъде центъра на прожекторите, разпознат като единствен и превъзходен. Предоставяйте му във всички случаи да блести, позволявайте му да разбере, че никога не сте срещали друг като него. Ласкателството е магията за него.

Лъвът има ненаситен апетит за аплодисменти. Никога не изолирайте лъва от централната сцена. Винаги му оставяйте място да демонстрира своето могъщество. Той помага, ако сте зависим. Вие можете да покажете даже, че вашият живот и щастие са зависими от неговата царствена воля. Да поиграете с всеки друг може, но с лъва никога. Той приема това като всеизвестен факт. Ако този тип държане ви кара да се чувствате глупав, опитайте се да се усъвършенствате, доколкото може да издържите, но никога не пренебрегвайте възхваляването и ласкателството. Лъвът не може да живее без тях. Ако има някакъв спор, при който знаете, че сте прав и не можете да се предадете, имате още една последна възможност: опитайте се да използвате чувството за хумор на лъва. Те наистина обичат да се смеят, но никога за тяхна сметка. Лъвът обича киното, театъра, литературата и обича да бъде там. Не пропускайте премиера, коктейл на нашумял литератор. На срещи не бройте стотинките.

Ако ухажвате жена лъвица, даже не поглеждайте в кесията си. Тя обожава екстравагантността и се съгласява, че и най-доб- рото не е достатъчно за нея. Предпочита блестящи коли. В действител- ност има слабост към лукса и има дълбоко в себе си убеждението, че принадлежи към висшето общество. Ако правите подарък, поднесете го с блясък. Подарете й нещо, с което да направи блестящо появяване – лиси- ча яка или нещо подобно. Нейният любим камък е рубина. Ако ухажвате мъж, правете чудесно приготвени вечери, по време на които се дръжте с него като почетен гост – забележителността на вечерта. Ако не можете да си го позволите, заведете го при приятели, където ще бъде ценен и възхваляван. Завъртайте разговора около него и неговите постижения. Това е всичко, което лъвът иска и няма да ви струва много. Когато го- лемият момент дойде, нека да бъде в тяхната стая. Тя ще бъде подходяща за царя или царицата. Ако това не може да стане, опитайте да намерите най-добрата стая в най-добрия хотел. Запомнете, че лъвът има нужда от подходяща сцена за своето представление и я осигурете. Не бъдете прес- метлив, а влюбен до глупост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top