Първи срещи със Стрелец

май 6 |

Те се отличават с топлота и са интересни разказвачи. Слушайте ги активно и им задавайте подходящи въпроси. Дайте възможност на стрелеца да демонстрира своя ум. Ако сте мълчаливи, доведете друг приятел.

Стрелеца обича хора, които разговарят с удоволствие. Има изтънчено чувство за хумор и не харесва хора, които при събиране скучаят и не могат да поддържат разговор. Ако обичате животни – кучета и коне – имате естествена допирна точка. Котките също, въпреки че те не се котират много, тъй като те не споделят живота на открито. За първата среща уредете нещо на открито – отидете да плувате на нудиски плаж, ако има такъв или предложете пикник в гората, конни състезания, ски, екскурзия.Но трябва да бъдете сигурни, че ще можете да издържите. Стрелците са извесни с тяхната издържливост.

Може да предложите пътуване за една нощ или за края на седмицата. Няма да го обидите. Стрелеца е откровен по въпросите на секса. Може да купите билети за музикална комедия или балет – обичат всичко, свързано с музика и движение на сцената. Ако организирате събиране не канете много хора.

Стрелците предпочитат малкото хора, за да направят впечатление. Подаръците са добре дошли – нещо, което могат да носят на открито или нещо, което действа на техните цигански инстинкти – чанта за пътуване например. Нещо, което трябва да запомните – че стрелеца винаги желае да бъде ваш приятел. От вас зависи дали тези отношения да прераснат в нещо повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top