Първи и последни срещи с Овена

юли 6 | , ,

Първи контакти

Трябва да бъдете искрена, защото те имат много чувствително око за всичко фалшиво. Безопасно е да започнете разговор на интелектуална тема. Те се мислят повече за хора на ума, отколкото на чувствата и вярват, че ги уважавате, ако се доближавате до тях чрез тяхната интелигентност. От друга страна те ви уважават в случай, че не се опитвате да ги командвате или да им налагате мнението си. Отидете при тях с проблемите си, ще ги намерите готови да ви съчувстват и да ви разберат. Можете да ги намерите там, където има действие и на места, където се случва нещо необичайно, в бар със специална атмосфера, коктейл, който с нещо е необикновен, екскурзия до някакво място, което обещава приключения.

Овните търсят нещо възбуждащо. Те са оригинални и възприемат новите идеи. Да ги запознаете с нова идея е най-сигурния път към техните чувства. Обичат театъра, музиката – обикновено са между водещите и заобиколени от обожатели. Един добър предварителен ход: направете им предложение от интелектуален характер. Предложете да им вземете някаква любопитна нова книга, да отидете на новооткрита изложба или премиера на театрална постановка, покажете, че споделяте техните интереси. След като имате определена среща с овен не закъснявайте. Те много държат на точността. Една жена, която има среща с овен може да очаква да бъде заведена на спортно състезание. Той обича да участва в спортни състезания и да ги наблюдава. Като състезател обикновено участва в по-активните спортове: бокс, фехтовка, ски. Опитайте се да измислите някакъв подходящ комплимент за неговите атлетични възможности. Ако искате да се спогодите с овена, няма съмнение, че трябва да бъдете негова последователка, а не да го водите. Само казвайте „да“ на тези „първенци“ в зодиака. Не планирайте нищо за вечерта с един овен, оставете него или нея да ви водят, опасно е само ако сте зле финансово. Някой от следните съвети могат да ви помогнат: ако слушате плочи, изберете музика с бърз ритъм, валсовете и цигулките ги оставете за някой друг. Ако се срещате у вас, имайте някаква храна под ръка, тъй като една нощ, която започне рано, може да свърши твърде късно.

Овните са забележителни със своята сила и издръжливост и болките от глад се появяват много по-рано от момента, в който той ще пожелае да ви каже „лека нощ“. Тъй като овните са нетърпеливи, всичко, което ви е необходимо трябва да ви бъде подръка. Ако имате среща с жена овен с дълги нокти, добре е да имате антисептичен спирт наблизо. Един мъж овен може и да не чака, докато станете готова, не мислете, че той ще си чете книга, докато вие търсите в банята вашата тубичка, която сте сигурни, че е някъде там. Успокойте се, и мъжете и жените овни са обикновено агресивни и ако се опитате да бъдете в крак с всичките им дейности ще ви изоставят изтощени и изморени твърде рано вечерта. Опитайте се да се отпуснете и ще се забавлявате по-добре.

Последни настроения

Когато часовника удари за края на тази връзка начина да излезеш е същия както начина да влезеш. Заведете вашия овен на събиране или празник, поставете го сред почитатели, организирайте му запознанства, седнете настрани и го наблюдавайте. Мухичките бързо ще започнат да пърхат около магнетичната му личност. Имате шанс още след първото празненство да сте свободен, тай като с малко окуражаване овена може да си отиде твърде бързо. Ако това не свърши работа, легнете си с книжка в ръка, тогава когато на овена му се прави нещо друго. Ако трябва да излезете вместо в полунощ приберете се в 22.00Ч. Като кажете, че сте изтощен. Правете практични подаръци, придържайте се към обичайното, не бъдете търпеливи към техните изисквания, не се съгласявайте с тях. Вие ще бъдете в къщи съвсем скоро свободни и сами!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top