Първанов се чувства сам, но и това се променя през 2011 г.

февруари 26 |

Президентът Георги Първанов е роден на 28 юни 1957 г. и е представител на чувствителната зодия Рак
Георги-Първанов-чувства-сам-самота
За държавния ни глава няма да липсват занимания през 2011 г. Тя ще е съдбоносна за него, но това не бива да създава напрежение. За целта ще му трябва нещо, с което да се развлича.Макар Георги Първанов да е заобиколен от много хора, той ще се чувства сам, затова са му нужни истински приятели.

Картината около президента ще се промени много скоро. От неговата адаптивност ще зависи дали ще се придвижи бързо напред или ще тъпче на едно място. Да се пази от големи обещания. Има неща, които няма да са по силите му, заради което е необходимо да е реалист. По-добре да заявява за бъдещи дейности в по-малък мащаб, които може наистина да изпълни, отколкото да преувеличава и народът да остане излъган.

Звездните влияния му предвещават буря от положителни емоции. Президентът Първанов ще се представя повече от добре и за околните ще бъде истинска чудо. Ще работи усилено върху проекта си АБВ. Трябва да се опита да си улесни работата като се поспре за малко в ходовете и помисли трезво за просто решение.

През 2011 г. президентът Георги Първанов ще се срещне със стари приятели, които да му подскажат ключова информация за неговия успех.

Източник: chudesa.net

One Response to Първанов се чувства сам, но и това се променя през 2011 г.

  1. дида каза:

    Това са пълни глупости.До като Сатурн е във везни за другаря Първанов не е добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top