Предложете брак според зодията на вашата любима

декември 28 | ,

Овен
В сравнение с всички останали зодиакални знаци, тя се разбира с мъжете най-добре. Но не е толкова лесно, защото въпреки че търси героят и харесва да управлява собствената си съдба, жената Овен обича да бъде обожавана. Така че кажи й няколко красиви думи и я накарай да се почувства “твоята принцеса”.

Телец
Тя търси един специален мъж. Не някои който да я спасява, а някои който да и предложи каквото и тя на него. Харесва природата и цветята, така че можеш да избереш букет с красиви цветя и да и предложиш брак на място извън града.

Близнаци
Излизаш със близнаци – едната иска да се устрои вече трайно, а другата се нуждае да продължава да бъде независима. Важното е да задоволиш и двете желания. Направи нещо, което да предизвика нейното сериозно желание да се обвърже и да вижда, че си напълно искрен. Когато тя ти вярва напълно, задай въпроса, който ще реши вашето бъдеще.

Рак
Тя сменя много непредвидимо настроението си. Приготви романтичен сценарий и изчакай подходящия момент: ти трябва да знаеш по-добре от всеки друг кога точно да го направиш, а ако не си сигурен, че момента е подходящ, изчакай и опитай отново следващата седмица.

Лъв
Харесват и хубавите и скъпи неща и обожава неочакваните подаръци. Затова не отивай с празни ръце, когато решиш да направиш предложението. Ако решиш, да бъде в ресторант, увери се предварително, че е скъп, купи красив годежен пръстен и подготви реч.

Дева
Предложението за жената Дева е чиста формалност и трябва само да се следват някои простички правила. На първо място, не закъснявай – не го понася. Второ, внимавай с обноските си, не се храни с пръсти и не казвай мръсни думи, защото също ги мрази. И последно, попитай я дали мисли, че е дошъл момента да се омъжи.

Везни
Тя е логична и поставя под въпрос всичко, така че трябва да и представиш своите най-добри аргументи, за да я убедиш че е настъпил момента. Ако твоята позиция е ясна, няма да ти откаже.

Скорпион
Те са трудни. Вероятно го знаеш и си малко изплашен как точно да зададеш въпроса. Не се притеснявай – само бъди сигурен, че ще прозвучиш възможно най-искрено. Тя приема всичко на сериозно, така че действай направо и дори коленичи, както във филмите, ако мислиш че с това ще бъдеш по-убедителен. Погледни я в очите и изчакай да каже “Да”.

Стрелец
Начинът с жената Стрелец е следният – задай направо въпроса “Искаш ли да се омъжиш за мен?”. Само се увери, че това, което ще кажеш ще бъде зададено като въпрос или възклицание. Или използвай думите: „бъди моя съпруга“.

Козирог
Тя не е голям привърженик на изненадите и асимилират трудно страхът от бъдещето. С други думи, избягвай предложение свързано с изненади, а просто я убеди, че най-доброто и за двамата е да бъдете заедно. Бъди романтичен, но не се страхувай да споменаваш следните три думи: сигурност, увереност и стабилност.

Водолей
Те са семпли и с голямо сърце. Това, което трябва да направиш, е да и представиш идеята за брака като един дълъг път, който ще извървите заедно. Задай и въпроса на най-малко очакваното място и й поднеси цветя.

Риби
Нямат нужда от никого. Дори от теб. Това, което трябва да направиш, е да я заведеш на вечеря, да танцувате или да слушате музика и да и кажеш, че не можеш и ден без нея. Важното е да те има в предвид и може би да я накараш да разбере, че и тя има нужда от теб, за да се чувства щастлива.

Източник: svatbata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top