По дрехите ще ги познаете…

април 6 | , ,

Овен – непредсказуема стихия: Хората от този знак рядко се придържат към определен стил. И малко се безпокоят за съчетанието между цветовете, материали и прочие тънкости. На каквато и възраст да са, те обожават младежката мода и не обичат деловия стил. Жените си падат по яркия макиаж и дръзките украшения. А мъжете допълват костюма си със специфичен детайл – например крещяща врътовръзка.

Телец –  вечните класици: За хората от този знак са извънредно важни стилa и качеството на дрехите. Те не просто гонят модата, но се обличат с изключителен вкус. На тях по-добре от другите се удава да изберат най-хубавите и качествени вещи. Не купуват за един сезон. Бижутата са от естествени камъни и дърво.

Близнаци – стилен комфорт: Прекрасно чувстват духа на времето и умеят да уловят основните тенденции на модата. С голямо внимание се отнасят към демократичния стил до побеляване на косите. Близнаците са едни от малкото, които с удоволствие носят дрехи от изкуствени материи. Жените търсят леки бижута с геометрични форми.

Рак –  уютен фолклор: Раците много рядко следват модата. Имат собствен стил – романтичен, загадъчен и малко домашен. Не обичат резките силуети. Пристрастията на жените са националните носии – обичат шалове, дълги и широки поли, украшения в битов стил. Мъжете предпочитат комфортните и спортни костюми. Не обичат синтетиката.

Лъв – шик и блясък: Те се открояват с умението да се обличат. В най- обикновеното ежедневие им се удава да изглеждат просто супер. За Лъва е важен ярко изразеният индивидуален стил, който той сам създава. Жените не жалят пари за скъпи украшения. А за разлика от повечето други мъжът Лъв уважава аксесоарите.

Дева – спокоен консерватизъм: Стилът им е делови. Удачно използват една и съща вещ в различни съчетания. Девите се стараят максимално да използват дрехите си. Жените умеят да избират евтини, но изящни облекла и да ги съчетават с вкус. Равнодушни са към скъпите украшения. Мъжете малко се интересуват от модата. Стихията им е в костюмите и саката. Не обичат спортното облекло.

Везни – подчертано изящество: Това е най-елегантния знак, който прекрасно се ориентира в света на модата и даже я създава. Дамите предпочитат вечните класически тоалети с изящни обувки, изискани аксесоари. Везните избягват резките тонове и яркия макиаж.

Скорпион – съблазнителна загадъчност: Тайнствени и секси, жените задължително ще намерят начин да демонстрират достойнствата на фигурата си. Харесват им масивните украшения и истинските скъпоценности. Мъжете не държат на модата, но не обичат младежките облекла и ярките цветове.

Стрелец – жизнеутвърждаваща пъстрота: Рядко има безупречен вкус и не се интересува особено от мода. Мъжете трудно издържат строгия стил. Даже официалната дреха предпочитат в по-светли тонове или поне ярка вратовръзка. Жените обичат деловите костюми с ярки аксесоари.

Козирог – безупречна сдържаност: Отстрани изглеждат аскетично. Харесват тъмните тонове, строгите костюми и униформените дрехи. Не всеки може да разбере стила им, но Козирозите са надарени с безупречен вкус.

Водолей – волен стил: Дрехата е за човека, а не човека за дрехата – това е девизът, който следват Водолеите. Те не носят скъпи вещи и скъпоценности и не считат за необходимо да ухажват дрехите. Често се обличат подчертано небрежно. Даже да облекат делови костюм, обезателно ще сложат вратовръзка или риза в немислими разцветки. Вкусът им действително е екстравагантен.

Риби – въздушна хармония: Това са романтични особи. Дамите предпочитат нежните тонове, естествените камъни, изящните украшения от злато и сребро. Мъжете или стават професионални моделиери, или въобще не се интересуват от мода.

One Response to По дрехите ще ги познаете…

  1. Iglika Kovacheva каза:

    намерих каквото търсих.Много съм Ви благодарна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top