Положителни и отрицателни черти на Телеца

април 30 | , , ,

telecПоложителни черти

Телецът е миролюбив и е пример за добродетелност.  Благодарение на силата си и способността да концентрира енергия за нещо конкретно той има шансове за успех. Преуспява в делата свързани с много време и упорство. Но главното е, че знае как да измъква пари от чужда кесийка.

Веднъж встъпил в брак Телецът рядко се развежда. Ако не в сексуалния смисъл, то в духовния телците са верни до край. Мъжете Телци смело могат да се оженят за жени от същата зодия – защото те са силни, благородни, поддържат мъжа си с практически съвети.

Отрицателни черти

Трябва да започнем с инат, безразличие и егоизъм, колкото и страшно да изглежда. Но основния недостатък на Телеца е прикриването и не признаването на собствените слабости и подчинеността на желанията си. Други важни недостатъци са неувереността и неумението да се възползва от случая. В личните си отношение Телците са неспособни да съчетаят секса и чувствата. Мъжете обичат жените им да ги ласкаят. Сексуалните навици са свързани с чревоугодието. Жените пък обичат много да говорят, което в някои случаи дразни.

3 Responses to Положителни и отрицателни черти на Телеца

  1. Djeynito Skandalnata каза:

    tova li sa vsi4kite polojitelni 4erti na teleca??? ima o6te mnogoo napi6ete giii 🙁

  2. Вероника Борисова каза:

    екстрааа

  3. Steffanie Zangl каза:

    Ima obschto

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top