Положителни и отрицателни черти на зодия Козирог

декември 13 | , , , , ,

kozirogПоложителни черти

Козирозите са организирани и много подходящи за приятели. Те сами управляват съдбата си и имат дарба за далновидност. Те са най-търпеливите сред зодиакалните знаци. Думата “кариера” е синоним на Козирог. Мъжете Козирози най-добре успяват да обезпечат семействата си. Жените Козирог са отлични майки и домакини, въпреки, че нерядко са сурови с децата си и нямат таланта да създават топла атмосфера у дома.

Символът на знака – козелът който върви все нагоре, обикновено винаги стига до върха. Неговата звезда му е дала способност да преодолява всички препятствия по пътя си. Упорство, търпение, далновидност, вярност – с тези качества са надарени почти всички родени под знака на Козирог.

Отрицателни черти

Най-сериозният недостатък на Козирог е склонността им да изпадат в униние и меланхолия. Те гледат с ужас в бъдещето. Това което им е необходимо е да си изработят оптимистична представа за живота и да вярват, че утре винаги ще бъде по-добре от вчера и че всичко ще бъде наред. Не трябва да забравяме и че Козирог е способен да прояви егоизъм. В преследването на целите си Козирог нерядко преминава и през периоди на раздори и депресии.

По-голямата част от родените под знака на Козирог доживяват до дълбока старост и в последните си години заемат важни постове. Те се ползват от властта си безпощадно, но рядко го правят открито, те не обичат да са в центъра на вниманието. Често остава впечатлението, че те се стремят да наваксат това което са изпуснали в юношеските си години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top