Положителни и отрицателни черти на Водолей

ноември 19 | , , , , ,

vodoleiПоложителни черти

Водолей е добър знак, винаги готов да се притече на помощ. Водолеите са особено доволни когато някой ги потърси за съвет. Те са скромни и рядко се опитват да се сдобият с преимущество пред приятелите си. В любовта те са верни и предани, но са сдържани и не обичат да проявяват открито емоциите си.

Отрицателни черти

Основна заплаха за успеха на водолеите е навикът им да губят способностите си в опит да заемат видно положение в обществото. Те рядко говорят за бъдещето. В стремежа си да правят всичко което им се иска, без да си дават сметка за последствията карат хората да ги съдят по външността и да не забелязват искреността и другите им добродетели.

Водолеите често обръщат повече внимание на общочовешките проблеми, тайните на човешкото съществуване и не успяват да забележат, че повечето от хората мислят повече за пари отколкото за тези теми. Водолеите успяват да се приспособяват към хора които стоят по-ниско то тях. Понякога в наивността си водолеите позволяват на благородството им да достигне до такива крайности, че в резултат остават без каквито и да е средства за съществуване.

Е, не всички родени под знака са такива филантропи. Водолей е постоянен знак и има намерение да постигне целите си.

One Response to Положителни и отрицателни черти на Водолей

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top