Положителните и Отрицателните черти на Рибите

август 21 | , , , , ,

ribiПоложителни черти

Рибите имат много положителни черти, но поради склонността им към самоунищожение и негативизъм им се налага да водят вътрешна борба за да демонстрират добрите си качества.

Те са снизходителни към грешките които другите допускат. Обичат красотата на природата. Подсъзнателно усвояват знания и често достигат сами до факти и истини, които в началото не осмислят, но накрая винаги са верни. Имат силно развито чувство за хумор. На работното си място са добросъвестни, но трябва да бъдат по-организирани и методични. Трябва повече да вярват в себе си, в способностите си и да се доверяват на интуицията си. Съчувствено се отнасят към недостатъците на другите, но не обичат да слушат за техните страдания.

Отрицателни черти

Това което другите трудно наричат недостатък, за Рибите определено е отрицателно качество. Те винаги се отдръпват в своя си измислен свят, вместо да се изправят с лице пред реалностите в живота. Често рибите усещат, че гледната им точка се е сменила и впоследствие съжаляват за направения избор. Друг недостатък е постоянната им нерешителност.

Ако всичко казано до тук Ви кара да мислите, че рибите са слаби и безпомощни тогава сме Ви въвели в заблуждение. От чувството си за неувереност и колебаещите се настроения рибите още от малки осъзнават силата на парите. Ако те не успяват сами да направят повече пари, те изкусно манипулират тези, които могат да печелят добре. Ако някой не знае как да си изхарчи парите, трябва да има под ръка представител на зодията Риби.

4 Responses to Положителните и Отрицателните черти на Рибите

  1. 🙂 Много е вярно 🙂

  2. Стела Михайлова каза:

    Не всички, които са зодия риби, са точно такива, да манипулират за пари… Да, хубаво е човек да си има в себе си, но не е хубаво да иска от останалите, човек трябва сам да ги изкарва… Но според мен си е до човек този недостатък…. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top