Положителните и отрицателните черти на Скропиона

декември 25 | , , , , ,

skorpionПоложителни черти

Хората родени под знака на Скорпион винаги са верни духовно, макар и да допускат извънбрачни връзки. Верността им е винаги силна и що се отнася до приятелите им, каквито те нямат много, защото искат същата вярност в замяна. У дома си скорпионът създава спокойна атмосфера. Скорпионът е прекрасен глава на семейство и идеален родител, въпреки, че е малко суров и взискателен към децата си. Представителите на зодията действат умно в бизнеса. Жените от този знак често заемат ръководни длъжности. Вършат работата си съвестно и се отнасят добре с колегите си.

Отрицателни черти

Скорпионите не жалят сили в преследването на успеха. В такива случаи те често причиняват болка на брачния си партньор. Силната ревност и чувството за собственост са също сред лошите черти на жените скорпиони. Те обичат да знаят къде се намира съпругът им във всеки момент. Скорпионите също така са злопаметни и запазват чувството си на обида дълги години след дадена случка. А, когато са оскърбени чувството за мъст е особено развито. Те не всякога са добри приятели и лесно стават врагове.

Скорпионите често надживяват брачния си партньор и се ползват от плодовете на труда им. Когато трябва да купуват нещо скорпионите никога не се колебаят. Те никога и не пропускат възможност за развитие на бизнеса, дори ако трябва да използват сексуални похвати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top