Положителните и отрицателните черти на Раците

април 1 | , , ,

rakПоложителни черти

Пренебрегвайки факта, че раците са доста нервни, положителният тип на зодията има много добродетели – покровителствено майчинско или бащинско отношение към хората, упорити са и се проявяват като лидери в рискови ситуации. Главното положително качество което надделява в характеристиката е тяхното търпение. Също така, раците могат да бъдат изключително благоразумни и трудолюбиви.

Отрицателни черти

Раците са жертва на страха и безпокойството. Те трябва да преодоляват ограничения, които сами са си поставили. Раците избягват всякакъв разговор или спор ако имат и най-малкото съмнение, че ще наложат мнението си. Предпочитат да лъжат вместо да признаят грешките си.

В любовта раците са като хитри търговци, абсолютни материалисти. Например, доста от представителите на зодията съзнателно си търсят по-възрастни от тях любовници и се привързват към тях ако им правят подаръци. В случаите, когато изборът на партньор не е материално-прагматичен, раците са по-искрени. Когато встъпват в брак това не означава, че ще доживеят до старини с брачния си партньор. Напротив, критичната в това отношение възраст е 35 години.

One Response to Положителните и отрицателните черти на Раците

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top