Основни черти на родените под знака на Козирог

юли 7 | ,

Козирозите са трудолюбиви и амбициозни. Можете да ги намерите във вашият курс, университета или из рафтовете на някоя библиотека. Тъй като добре си вършат работата обикновено ги ангажират в различни мероприятия. Най-добрия начин да се приближите до тях, e ако работите за някое общо дело. Те обаче знаят разликата между искрения комплимент и подмазването. Не им пишете твърде цветисти писма и не им правете твърде страстни признания в любов. Козирозите се интересуват от изкуствата и театъра и ги привличат интелектуалците.

Можете да обсъждате книги, картини, музика, политика, но е добре ако можете да кажете нещо интересно. Никога не придавайте като свое собствено мнение или отношение, което не е ваше. Козирозите бързо откриват претенциозността и превзетостта. Козирогът обича да играе ролята на учител. Винаги можете да признаете своето невежество пред него и да му позволите да ви обучава. При обществено събиране Козирозите обикновено са в основата му. Той може би не е най-интересната личност, която някога сте познавали, остроумието му не е блестящо, той се разкрива най-вече, когато разисквате върху сериозни проблеми – световните новини или финансите. Той винаги е в течение на това, което става и очаква от вас същото.

Ако е така вие няма да имате никакви тревоги, за да привлечете вниманието му и да събудите неговия интерес. Те знаятцената на парите и опитват да колекционират неща, които имат крайна стойност. Можете да й доставите с един скъп пръстен с диамант, но тя би била щастлива да получи много по-евтин, но хубав античен пръстен, чиято стойност с времето ще расте. Мъжът Козирог ще бъде благодарен, ако му подарите рядка книга или оригинална картина особено, ако е от обещаващ художник.  Една забележка: Козирозите са привързани към семействата си.

Ако се опитате да я впечатлите с билети за премиера, вместо това вземете три билета за по-късна дата и поканете майка й.
Това ще бъде голям плюс за вас. Те обичат да вечерят добре, в луксозна обстановка. Ако я водите в ресторант изберете достатъчно добър. Ако я каните на вечеря в къщи, предвидете ядене, което ще изглежда толкова
добро, колкото е и вкусно. Светлината на свещите и истинското хубаво вино ще помагат за случая. Мъжете Козирози се впечатляват от жени, които добре познават пътя към кухнята. Те обичат да бъдат глезени.
Мястото, което ще подберете за любовната среща трябва да изглежда елегантно мебелирано и луксозно, даже и ако не е.  Козирозите не обичат евтините неща. За тях е добре всичко да бъде първокласно.

One Response to Основни черти на родените под знака на Козирог

  1. Виктория Иванова каза:

    Най- яката зодия от всички!!! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top