Овен – годишен хороскоп за 2010 г.

декември 9 | ,

oven5

Ако наистина искате да намерите любовта, пригответе се да излезете от рутината на ежедневието и пътувайте.Комуникационните мрежи и романтиката са свързани, така че Интернет, обявите за запознанства и групите със специални интереси заслужават да се проучат.

Хората от по-далечни места, също са за предпочитане, така че може да се влюбите в някои с чуждестранен акцент. Междувременно, обърнете внимание на  някой от обкръжението Ви,който е по-мълчалив, но сърцето му започва да бие по-силно когато сте около него.Ако сте сериозни в търсенето на половинка,то Вие наистина ще я откриете.

Бъдете подготвени да поставите нуждите на партнъора си на първо място, за да постигнете емоционална стабилност във връзката си.Трябва да устоите на изкушението да  четете между редовете, ако усещате че партнъора Ви ви стресира или имате трудна комуникация помежду си. Когато сте истински разпалени и страстни за живот и любов,това може да има укрепващо влияние върху връзката ви.Физическото сближаване е ключът към превъзмогването на мрачните мисли във отношенията ви.Понякога в любовта е нужно да се унижите, за да постигнете целта си.

Върху финансите се набляга и говори основно, можете да вържете двата края дори когато тези около вас не успяват, Вашият вроден, предприемчив дух ще се грижи парите да идват при Вас.Не трябва да разчитате на кредит,освен ако не е крайно наложително.По някакъв начин може да е насочено вниманието към финансите Ви,така че е важно да въведете финансовите си дела в ред, особено ако се отнася за имущество,разноски или кредит. Необходимо е да знаете в какво се въвличате,особено при договори и финансови споразумения.Това не трябва да е проблем, може би ще има известни изгоди или приходи за съществуването на които не сте знаели.Въпреки това,не позволяваите на Вашето нетърпение да Ви попречи да проверявате  два пъти дребния шрифт.Не прибързвайте с важни финансови документи,кредити или споразумения за заеми.

Репутацията Ви да се втурвате там,където и ангелите ги е страх да стъпят,ще Ви даде възможност да преуспеете,докато по-предпазливи индивиди няма да се решат да действат,когато се появи възможност.Въпреки това, са възможни неочаквани и драматични промени в работата Ви.Затова ако искате да направите голяма промяна,тогава това може да е годината.Опитайте се да се придвижвате в позиции,където може да покажете какво умеете,да вземете инициативата и резултатите да Ви се отплатят.Ще усетите, че целите Ви се объркват и ако сте подготвени да следвате проектите до край и не си спестявате всеки детайл или дребен шрифт,ще имате относително успешна година.Когато се появи благоприятна възможност,не губете време, а действайте!

Голямата емоционална стабилност в личния и семеен живот е приоритет, за който трябва да се потрудите доста и да промените нагласата си към останалите.Различията във възгледите и ценностите могат да бъдат източник на разногласия между по-младите и по-възрастните членове на Вашето семейство.Ако се озовете в средата на този спор,не се изкушавайте да вземете страна и се опитайте да  бъдете този,който изглажда различията между старото и новото поколение.За някои се очертава възможност за преместване или живеене зад граница, докато за други има връзка със семейството,имущество и далечните места.Ако планувате семейно пътуване или ваканция, за да видите роднини в чужбина,отделете достатъчно време за плановете и подготовката. Бъдете подготвени да създадете хармония между по-младите и по-възрастните членове на семейството.

Източник: http://www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top