Овен – годишен хороскоп за 2009г.

юни 20 | ,

oven5ОВЕН: Ние сме там, където трябва да бъдем

Овните трябва да обърнат внимание на събитията, които ще се случат в навечерието на Новата година. През първата половина на декември 2008 година Марс ще се движи в съединение със Слънцето и изпълва живота на Овните с нови идеи, планове и нетърпелив ентусиазъм.

Трябва да се стараете да търсите инициативата и да не се разпилявате във второстепенни неща и емоции. В това време, освен с непосредствените важни промени в живота си, е полезно да се захванете и с разработването на стратегия за 2009 година. Способни сте да изпълните плановете си с необходимата енергия и дори да вдъхновите хората, които ви подкрепят.

Хората, с които работите и общувате, – колеги и приятели, ще играят изключително важна роля в събитията през следващата годината.
На 5 януари Юпитер преминава в знака на Водолей и това активизира сектора на вашия хороскоп, свързан с много интересни партньорски взаимооотношения – творчески и интелектуални съюзи.

И ако през цялата 2008 година ви се е налагало да се съобразявате с бюрократични ограничения, докато Юпитер се е намирал в Козирог, то през януари и февруари за вас могат да се открият нови пътища и възможности и непременно ще имате избор.

Знакът на Водолей е задействан плътно в първите месеци на зимата и това е добър шанс да изпробвате себе си в нещо ново. Изключение правят тези предложения, които ще получите в периода 11 януари – 1 февруари (ретроградната фаза на Меркурий), когато има смисъл да се връщате към стари планове, но в някакъв по-актуален вариант.

След това избирайте по-неотъпкани пътища. Помнете периода от 16 февруари до 2 март – промените и началото на новите проекти ще бъдат белязани с големи успехи. Трябва да изградите нови партньорски схеми, да привлечете съмишленици, увлечени от общи идеи с вас.

Няма нищо непостижимо. Възможен е преход към ново социално равнище, ръст на популярността, избор на нови посоки. Личният ви живот в такъв момент само ще спечели от вашите успехи в деловото поприще.

На 6 март Венера в знака Овен преминава в ретроградната си фаза и това продължава до 18 април. Връхлитат ви много емоции, миналото нахлува в живота ви, за да напомни за стари дългове или планове.

Възможно е да ви се наложи да направите важна равносметка в периода 21-24 април, когато Венера се съединява с Марс на границата на Риби и Овен. Формира се нов цикъл от събития в личния ви живот.

Не бързайте, използвайте това време, за да погледнете по-дълбоко в себе си и да получите знак в каква посока да се движите занапред.

През май Венера и Марс са във вашия знак. Движат се заедно, но на Венера така и няма да й се отдаде да догони Марс. Това ще се случи чак през юни в знака Телец.
Но месец май ще има особено настроение – предусещане за нови емоции, хазарт, активен флирт.
В работата през това време е възможно задържане, с цел укрепване на позициите, придобиване на стабилност в положението и сред хората, които ви подкрепят.

Юни е изключително романтичен месец за вас, но финансите също са „на романтична вълна“. Затова се постарайте да успявате и в двете направления едновременно. Венера е в съединение с Марс между 21 и 26 юни.
Сатурн, който се включва в тази конфигурация, ще усили рационалната съставка в любовната тема и промените в личния ви живот обещават стабилни и трайни отношения.

Настроението през юли ще бъде подвижно и лекомислено. Време, прекрасно за пътешествия на нови и неизследвани места.
Август е подходящ повече за живот на вилата и други лениви летни удоволствия.
Септември ще ви принуди да се потопите в рутината на текущатата работа и да приведете в ред нещата, които са важни в нея.

От 16 октомври Марс преминава в Лъв и събитията до края на годината придобиват активна и ярка динамичност.

През октомври може отново да „изгубите главата си“ от любов и трябва да бъдете по-внимателни в деловите въпроси. Това е време на компромиси, но и на красиви решения.
Последната декада на ноември ще придаде на всичко скорост, а на чувствата – страст.
На 20 декември Марс става ретрограден и не е добре да се претоварвате. Направете си равносметка, гответе са за празниците, градете планове за Новата година.
Възможни са спонтанни промени в кариерата. Просто използвайте „Господин Случай“, ако ви се предостави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top