Овен – годишен хороскоп за 2014 година

декември 11 | ,

Предстоящата 2014 година ще бъде късметлийска година за Овните. Откриват ви се положителни емоции на два важни фронта – личния и професионалния. Тази година без съмнение е много по-лека и безоблачна, отколкото беше втората половина на 2012 и цялата 2013 година. 2014 е най-доброто време да действате решително и професионално, и като награда да получите желаното удовлетворение от цялата работа. Вашият годишен хороскоп определено показва само невероятно добри шансове за реализация и успехи, щастие и много усмивки.

Слънчевият Овен ще има много възможности през тази година за изненади – забавни и напълно непредвидени, но това не значи, че не са очаквани и удовлетворяващи изискванията на Овните. И което е по-важно, тези изненади отварят много врати и предлагат нови възможности на този, който ще се протегне и ще ги сграбчи. Повечето хора по принцип съвсем нормално се отегчават от ежедневната рутина в работата, дома или други задачки. Но Овните точно обратното – ще се чувстват щастливи в този еднообразен кръговрат, който им дава чувство за сигурност и надеждност. Като цяло оставате дискретни и пазите чувствата и мислите си само за себе си и през тази година, като в този случай след като не мислите да споделяте с никой ще трябва да разчитате на своята интуиция.

Ще станете много по-уверени в себе си и своите възможности и твърде настоятелни в отношенията си към околните. През 2014 година ви чака работа и пак работа. Ще работите здраво, за да постигнете много. Ще бъдете повече от активни, креативни и успешни през цялата година – точно като един истински Овен. Много повече, отколкото някога се е налагало междудругото. Много от вас може да се наложи да се изнесат от досегашния си дом, заради професионални промени.

Любов и връзки
ovenГолямо развитие и в любовта ви очаква, уважаеми Овни. Ако вече сте обвързани, 2014 е годината, когато връзката ви с любимия човек минава на ново, по-горно ниво. Комуникацията и нагласите на човека до вас, стават много по-отворени, отколкото са били през миналите години. Ако разбира се говорим за дългогодишна връзка. Ще се нуждате от любовта и подкрепата на половинката и в професионалната сфера. Както казахме много работа ви очаква, но за да изпъкнете сред останалите, ще трябва да получите и емоционална подкрепа. В някои случаи обаче, вместо да ви подкрепи вашият партньор ще ви върне към миналото, когато не сте били толкова добре. В този случай не бива да вдигате скандали и да се карате, а да откриете креативно решение и в никакъв случай да не проявявате разни негативни чувства, като ревност и неразбирателства, които може да ви костват много. В случай, че сте все още необвързани, ще имате няколко плодоносни шанса, за да намерите вашия човек. Или пък не. Около рождения ви ден се очертава малък флирт, който може да прерасне в нещо голямо.

Бизнес и професионален живот
Годишният хороскоп на Овните в професионален план разкрива нови възможности – 2014 година е времето, когато трябва да седнете и добре да помислите в детайли за своя бизнес и професионален живот, да разкриете своите скрити таланти в сферата, в която се занимавате. Ще се чувствате сигурни в своята интелигентност, оригиналност и находчивост, с цел да впечатлите околните. Заемете се с разучаването на нови техники. Не се пришпорвайте да свършите работа, която ви натоварва, по-скоро си вършете задачите, които можете да поемете. Сега е и времето да изплатите дълговете си – стари или настоящи, за да изчистите годината си.

Здраве
Стресът и напрежението може да окажат малко не твърде благоприятно влияние върху здравето на Овните, но ако се научите да се влагате цялата си налична емоционална енергия в ежедневните си задачи, ще можете да балансирате между работа и добро здраве. Избягвайте да се храните основно с бързи закуски, сладкиши и всякакви подобни, съставени от прости захари, защото ще си навлечете доста неприятности с вашия стомах.

2 Responses to Овен – годишен хороскоп за 2014 година

  1. Daniela Aresu каза:

    супер,много ми хареса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top