Овен – годишен хороскоп за 2013 година

август 22 | ,

Тази година ще бъде доста динамична във всички сфери. Разположението на Уран и Юпитер заедно с вашият знак ще влияе на посоката на живота ви към повече контакти с обкръжението ви, ролята ви ще се засили. Ще се чувствате полезни.

Планетите, които ще властват през този период ще възпламенят любовния ви живот. Ще се чувствате самотни по-малко от обикновено, ще бъде необходимо да извоювате спокойствието, от което имате нужда редовно. Ще бъдат необходими компромиси от ваша страна, за да върви гладко връзката ви, ако положите усилия ще спечелите много.

Вашата изобретателност ще бъде едно от най-големите ви предимства в професионалната сфера през 2013 година. Ще можете да определите с голяма точност нуждите на събеседниците си и да направите така, че да съвпадат с вашите очаквания. Търговските преговори са благоприятни и дори трябва да се насочите към следващите етапи, ще можете да постигнете  отлично целта си, дори и ако привидно предоставяте стабилност на събеседниците си.

Простите факти, реалността и доказателствата ще бъдат в основата на вашият успех в тези разговори. С повече уравновесеност, отколкото практика ще успявате да се измъквате от деликатни ситуации. Ако се занимавате с изследвания, проучвания или имате професия свързана с  изследователски въпроси ще имате неоспорима интуиция, особено през първите 4 месеца на годината. Това е най-подходящият момент да докажете смелостта си и особено да се доверите на инстинкта си.

Тоналността на любовния ви живот ще бъде смекчена в началото на годината. Ще се чудите много през 2013 година и отговорите никога няма да са прости. Независимо дали сте обвързани или не, ще се сблъскате с обстоятелства, които ще ви дадат възможност да затвърдите вече съществуваща връзка или да създадете нова и много благоприятна в дългосрочен план, при условие, че сте готови да проявите търпение по отношение на развитието на партнъора ви.

Вашата привлекателност определено ще се увеличи, няма да имате никакви проблеми в съблазняването, ще се убедите, че вашето изразяване ще успява да въздейства и вашата емоционалност също. Също така не трябва да се колебаете особено да забравите резервираността си и да приемете поканите и забавленията, които ще се появят. Тези забавления ще бъдат свързани с любовта, срещите ще бъдат благоприятни в края на годината. Разбирателството ще поддържа aтмосферата, което ще бъде перфектно за свеждането до минимум на различията между вас и партнъора ви. Ще подлагате на изпитание нуждата да се съсредоточите върху стремежите си и дълбоко в себе си ще искате да ги покажете по свой начин.

Ще отидете отвъд външният вид и ще търсите някой, който е напълно искрен, за да се възползвате напълно от добрите неща в живота. Може да бъдете нежни, внимателни и тактични и в същото време по-истински и неподправени от всякога. През тази година отношенията с децата са благоприятни, ще бъдете в хармония със семейството си и любимите хора.

Ще се опитате да въведете ред в административните ви дела и банкови сметки, за да изчистите някои неща. Ще бъдете подготвени да направите цялостно „почистване“ в живота си и да направите пълна промяна на картината от миналото, която ви оказва влияние сега.

Вероятно ще имате нужда да започнете отначало, възможно най-скоро. Противопоставяне от ваша страна може да ви причини неприятности, ако не успеете да реагирате по начин, който ще е във полза на интересите ви. Помислете добре преди да преустановите отношения, които могат да ви бъдат полезни и дори повече от това. Вашият избухлив характер понякога предизвиква до известна степен  инфантилни реакции…Опитвайте се да внасяте повече удоволствие в живота си преди да вземете фатални решения.

Здравето ви ще се влияе от емоционалния ви живот повече от всякога през 2013 година. Всъщност вашата чувствителност ви свързва тясно с хората, които харесвате повече от обикновено и общото ви състояние ще бъде тясно свързано с „доброто здраве“ на взаимоотношенията ви.

Ако влагате цялото си сърце в отношенията ви с любимите хора, лесно ще бъдете във форма. Влиянието на Уран ще бъде причина за някои алергии, особено такива, които са причинени от замърсяване, и в широк смисъл всичко, което е свързано с метали. Сатурн и Юпитер ще бъдат виновници за проблеми със зъбите или костите. Погрижете се да приемате повече млечни продукти.

 

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top