Овен – годишен хороскоп за 2012 година

октомври 22 | ,

Здраве
Здравословното състояние няма да подведе овена през годината на черния дракон. Особено ако е успял да се избави от вредните навици от миналата година. Типичните за втората половина на зимата и началото на пролетта грип и простудни заболявания може да го съборят. За Oвена, страдащ от каквото и да е хронично заболяване, лятото е подходящото време за поредния лечебен курс. При което може смело да използва нови методи за лечение.

Кариера
Астрологичната прогноза за 2012 година обещава кариерен ръст за Овните, но не трябва да го чакате със кръстени ръце. Труд и дисциплина – това са най добрите съюзници на Овена през 2012 година. Не трябва да пренебрегвате новите делови запознанства, вероятността за които да се появят е най голяма през първата половина на годината.

Финанси
Овенът през 2012 година трябва да избягва авантюри и съмнителни операции. Няма да бъде удачна работата на бюджетната борса. Ръст на доходите е най-вероятен през Април-Май. Ноември и втората половина на Декември изискват особена предпазливост по отношение на финансите.

Личен живот
Любовната вълна през новата 2012 година е толкова мощна, че ще връхлети Овена изцяло. Самотните Овни могат да очакват появата на своята половинка. Успехът и любовта могат да станат база за всички сфери от живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top