Овен – годишен хороскоп за 2011 година

октомври 14 | ,

2011 година ще бъде изпълнена със събития. Юпитер ще бъде разположен във Вашият знак и ще провокира посоката на движение на живота Ви, ще има промени в обкръжението Ви и ролята Ви ще бъде затвърдена.

Ще се почувствате полезни и затова трябва да предприемате много действия. Близкото разположение на Уран и Слънцето ще раздвижи социалният Ви живот. Ще имате по-малко моменти за себе си от обикновено и ще бъде необходимо да се борите, за да откриете спокойствието, от което се нуждаете. Бъдете отстъпчиви, за да вървят гладко взаимоотношенията Ви.

Няма да пестите усилия в работата си през 2011 година. Вашата планета Марс ще събуди агресията във Вас, което ще изненада обкръжението Ви. Въпреки факта, че не сте от хората, които се претоварват, все пак ще стигнете далеч през тази година, ще покажете и затвърдите способностите си. Това може да Ви доведе до властно отношение, ако не вземете мерки. Следете начина, по който отправяте забележки и коментирате, но без да се отказвате от решенията си. Да, това е възможно без да губите твърдите си позиции. През 2011 година ще е необходимо да бъдете дипломатични, за да бъдат одобрени идеите и проектите Ви. Невъзможно е да избегнете компромисите. Направете така, че да бъдат приети и Вашите условия.

Юпитер и Сатурн ще ви накарат да се чувствате почти задължени да изслушате партнъора си, което ще бъде причината най-накрая да се възстанови баланса във връзката Ви. Дори и да не сте имали проблеми в този аспект, ще избегнете такива за в бъдеще. Вашата представа за любов се развива чрез вътрешни въпроси, които ще Ви дадат възможност за напредък в посока към приближаване до Вашите идеали. Венера Ви съдейства за повече разбиране на желанията на партнъора Ви или тези на другия пол като цяло. През 2011 година ще имате доста поучителни разговори, липсващите елементи от пъзела ще бъдат добавени и ще бъде намерено точното им място. Ако имате сложен любовен живот, нещата ще се подредят и ще ги обмисляте по-спокойно. Партнъора Ви ще Ви покаже ясно намеренията и чувствата си. Най-накрая ще имате възможност да намерите решение на съществени въпроси, да разберете накъде и как отивате. Ако сте необвързани ще имате страстни срещи с някой…или няколко. Ще можете да се възползвате от тези възможности и да се обвържете с някой за дълго време. Или ще си подхождате или прекратявате.

Финансовите приходи, които Ви засягат лично тази година, ще бъдат предоставени от външно посредничество, Ваше обкръжение или юридически организации. При това положение трябва да обмислите и да осъществите някои стратегии. Трябва да направите някои компромиси за да може да балансирате разходите си. Търговски споразумения, изтичащи договори и др., са съществен елемент за осигуряване на стабилност на финансовите въпроси, на който трябва да обърнете внимание. Чистият късмет също ще се намеси и ще ви даде възможност да забравите за паричните проблеми и ще Ви позволи да направите важна покупка за дома Ви между Юни и Август. През същият период ще можете да претендирате за пари, които Ви дължат. Обърнете внимание на социалните Ви връзки, приемете съветите, които Ви дават за финансовите Ви въпроси.

През 2011 година планетите ще Ви насърчават да научите повече за другите и техните проблеми. Вашето обкръжение ще повлияе на личните Ви цели, ще трябва да изслушате по-близките хора, за да постигнете крайните резултати. Вероятно си въобразявате , че е еднопосочно и че сте пренебрегнати. Това е отражението на най-големите Ви страхове. Не позволявайте на тези субективни мисли да нахлуват в главата Ви, това би забавило така важният прогрес тази година: да разбирате другите. Това ще започне от Юни когато ще имате завладяващи моменти, които ще Ви вдъхнат увереност.

Прекалено кипящият Ви темперамент ще достигне крайният си предел тази година. Жизнеността Ви ще бъде пряко повлияна, което ще Ви зареди с много енегрия в началото на годината. Нуждата да я изразходите ще се повиши под влиянието на Вашата планета Марс. Прякото Ви обкръжение ще Ви отнеме повече енергия от обикновено. Трябва да дадете повече от себе си, за да повлияете посоката на развитие на живота Ви. Това изразходване на физическа енергия може да доведе до преумора, единствено малко усамотение ще Ви помогне да запазите баланса. Разположението на Юпитер и Уран няма да Ви улесни да запазвате спокойствие в ситуации, които го изискват. Ще бъде необходимо малко усилие от Ваша страна в тази посока, за да възстановите равновесието.

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top