Мъжът скорпион и неговият сексуален живот

януари 27 | , ,

skorpionsex

Мъжът скорпион се управлява от своите генитални органи. Той е страстен, емоционален и действията му не могат да се предсказват. Не- говата природа се ръководи от неговите желания и за да ги задоволи той може да приеме и да превъзмогне всякакво противоречие. Никога не прави сметка за последствията. Нека другите го обявяват за безсърдечен дон жуан. Тяхното мнение никога няма да подтисне неговото неуморно търсене на сексуални авантюри. Не е трудно да се разбере защо хората се прив- личат от него както стоманени карфици от магнит. Те отговарят на него- вата почти хипнотична чувственост. Той е комбинация от почти равни части чар и сила на характера. Изглежда има толкова много енергия, че я излъчва в атмосферата и е заобиколен от ореол, където и да отиде. За една жена е опасно да се приближи твърде много до скорпиона. Неговата изпепеляваща сексуалност може да експлодира внезапно. Лесно избухващ и неуловим, той прави малко усилия за самоконтрол. Сдържаността не е негово качество. Ако искате да флиртувате с опасността без да страдате от последствията, стойте настрани от него. На него е написано „високо напрежение!“ Правенето на любов с него може да достигне големи висоти или да ви подтисне максимално. Една жена, която се превърне в желан любовен партнъор на скорпиона може много да очаква и много да се страхува. Нищо няма да го спре, за да постигне целта си, защото той е жертва на своите желания. В любовната игра може да бъде партнъор, който се подчинява на всичко, което ще възбуди приятелката му. Ако тя не иска да бъде възбу- дена, той ще направи всичко, ще поеме всички рискове, ще я преследва, докато постигне целта си. И ако има неуспех, внимавайте! скорпионът никога не забравя любезността и приятелството, никога не прощава обидата и ако е наранен става отмъстителен.

Неговите отношения с хората обикновено включват известен еле- мент на борба и понякога той може да стане необуздан. Твърде лесно си създава врагове – но нека неговите врагове да внимават, за всеки кон- фликт той е един от ответниците, от които трябва да се страхуват. Той е избухлив, твърдоглав и напорист. Тези, които се занимават с мъже скорпиони трябва да бъдат подготвени да направят изключително усилие, за да запазят мира. Милостта не е в природата му и пътят на компромисите не е негов път. Ако имате някакви тревоги с него бъдете подготве- ни да стигнете до крайност.Когато е раздразнен скорпионът се бие до смърт.

В един спор той ще заложи всичко и ще се бори за всичко или ни- що и нека загубилият да върви по дяволите. Неговите мотиви са сложни и мистериозни, защото има скрита интимна част на личността си. Той е много динамичен и досаден, но е верен на приятелите си. Не желае да бъде зависим, не се нуждае от някой на който да се облегне. Нестабилен емоционално, той презира слабостта у другите и има голяма слабост към мазохистични типове, които чувстват неговия потенциал от жестокост и надмощие. Има сколонност да хаби енергията си в преследване на удоволствия и често става пристрастен към алкохол или наркотици. Неговите шансове да конкурира останалите обаче са големи, защото притежава изключителна воля и решителност. Работата е важна за него, въпреки че не обича физическия труд. Има необичайна сила на концентрацията, живо въображение, голям кураж и предприемчивост, качества, които са необходими за успеха. Практичен е във финансовите въпроси. Никой не може да го застави да прави дребни сделки. С една забележка: той обича набързо да засегне проблема и след това да го забрави. Така някой проблем може да остане нерешен напълно. В сърдечните си афери също не приема „не“-то за отговор. Той очаква от вас изцяло да му се посветите. Ако не го направите веднага прекъсва връзките. Тези, които са родени под този знак могат да бъдат некоректни, егоистични, безскрупулни и тези черти са особено очевидни, когато търсят сексуална авантюра. Според тях страстта има свои собствени закони. Те се борят за майстрорство, с пълен контрол върху либидото и емоции- те.

За мъжа скорпион сексът е игра, в която той е пресметнал всич- ко и има максимални шансове за успех. Интересува се само от жени, кои- то всички останали харесват. Можете да докарате скорпиона до лудост от ревност – но тогава рискувате вие. Доминиращ над жените, уверен в сво- ята възможност да ги застави да изпълълнят неговата воля. Неговите страсти могат да го доведат до бруталност. С една дума, той е опасен – внимавайте!

Неговият сексуален живот

Той е лъстиво сексуално животно. В леглото винаги гледа да получи повече, отколкото сте се спазарили предварително. Познава интимно женската анатомия и има много активно еротично въображение. За него няма бариери. Всяко кътче трябва да произведе максималното количество удоволствие. Неговата енергия е неизчерпаема, неговите желания никога не пресъхват. Още от първата целувка знаете, че той има предвид нещо съществено. Отива направо към целта си, не се занимава с рафиниране на техниката. Всичко, което иска е да задоволи неконтролираните изключителни желания на своите гениталии. Преди да се е съблякал е готов за действие. Една жена, която описва правенето на любов със скорпион казала, че това е нещо като да виждаш идване на оръдие срещу тебе. Той започва силово. Неговите целувки не са сладки докосвания, а огнени, силови мъжки прегръдки. Обича да хапе и да смуче. Причинявайки болка той се възбужда повече. Програмата на предиграта му може да ви доведе до върховни еротични усещания, придружени с болки. Той има нужда да доминира над жената. Ако тя изпитва болка от него, това значи че му е подчинена. Оправдава се с това, че повечето жени обичат да бъдат сексуално превъзхождани и физически подтискани. Ръководен от своите гени- талии, обича любовницата му да изразява своето обожание към тях. Много обича да ви посрешне, когато идвате от горещата вана и след това като натисне вашето горещо, влажно голо тяло в студената стена да влезе във вас, както стои прав. Влажността го възбужда, той е воден знак и него- вото чувство за сексуален глад се задоволява от бързото съединяване на голите тела. Ще иска да продължите в спалнята (скорпионът винаги иска да продължи) или ще ви върне обратно във ваната.

Забележка: трябва да имате бърз достъп до различни кремове и желета, които да улесняват честото проникване. Скорпионът може да продължи безкрайно, за да доба- вя удоволствие за себе си от съвокуплението. Един мъж, който познавах, винаги масторбирал преди акта, друг си хапел устните, докато не потече кръв или се щипел жестоко, така че болката да удължи оргазма му. Един особено интересен приятел ми каза, че открил как да заздрави мускулите на пениса си – докато уринира, просто спирал и пускал струята през ня- колко секунди. Като резултат ме увери, че жените били много доволни от неговата възможност за продължителна сексуална потентност.Мъжете скор- пиони предпочитат да правят любов когато има известна възможност за забременяване, така че се възбуждат, когато жените не използват проти- возачатъчни средства. Те не обичат да използват мъжки противозачатъчни средства или да прекъсват акта предварително. Един метод, който изпол- зват скорпионите е да потопяват тестисите си в гореща вода преди акта, което понякога води до временна стерилност (факт е, че тестисите са разположени извън тялото, защото спермата, която се произвежда в тях не може да живее при телесна температура). Една от причините скорпио- ните да предпочитат този начин е удоволствието от болката, което полу- чават неговите генеталии. Нещо което никога не съм виждал е мъж скор- пион който да ме попита как да намери по-голямо удоволствие в секса. Това няма да учуди никого, който добре познава този знак. Да задаваш въпроси, значи по някакъв начин да покажеш сексуална неосведоменост или непълноценност. А никога един истински скорпион не може да бъде обвинен в това. Сексът е твърде важна работа за него. Скорпионът е склонен към сексуални чудатости. Той обича необичайния секс и експери- ментите с всичко, което би го направило запомнящи се: удължители на пениса, нови видове изкуствени пениси, даже вибратори. Неговата потен- циална необузданост може да се превърне в реална и порочна. Той изпит- ва удоволствие от болката на някой друг и това лесно го води до сади- зъм. Наскоро във вестниците пишеше за един мъж, който си направил ле- говише в мазе и там водел момичета, които измъчвал преди да ги изнаси- ли: обесвал жертвата за ръцете, приковавал я за стената с въжета и ве- риги и й запушвал устата с топка. Аз нямах нужда от информация, за да знам, че този садист е бил скорпион. Той обича да довежда жената до неколкократен оргазъм обикновено с помощта на електрически вибратори. Нищо не прави скорпиона по-доволен от тава да добавя към сексуалното удоволствие и болка.

4 Responses to Мъжът скорпион и неговият сексуален живот

  1. Velichka Sasheva Dimitrova каза:

    abe q stiga to iskarahte skorpiona str6ili6te v sexa sapruga mi e skorpion no osven da bade nejen i lubveobilen nito lo6o ili sadomazohi4no ne sam vidqla v nego vapros na uvajenie kam pratnorkata si

  2. Bagrqn Dimitrov каза:

    jena mi misli mu xaxaxxaxa

  3. hahahahah nqkaf sex manqk se1 😀

  4. Trevor Achmonak каза:

    Сдържаността не е негово качество. Tova ne e vqrno

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top