Мъжът Лъв

юли 10 | , ,

luv3Този приятел очаква да бъде забелязан където и да отиде. Той е много привлекателен за жените и го знае. Когато влезе в стаята, жените усещат това, а другите мъже го гледат със завист. Харесва хубавите жени, но не обича да говорят високо или да се обличат впечатляващо. Тъй като те са негов екскорт, винаги трябва да се държат подходящо. Той е човекът, който трябва да привлича цялото внимание. Обича природата, особено през деня, когато слънцето, неговият господар, се вижда. Обича състезателните спортове, при които той побеждава. Може да помислите, че би се уплашил от евентуално поражение, което може да очаква всеки в такова напрегнато състезание. Но лъвът знае твърде добре как да превърне поражението в победа.

Това е неговия момонт на сцената. Той ще се покаже господар, царствен в своето поведение към щастливия победител. В същност ще бъде толкова царствен, толкова блестящ, че повечето наблюдатели ще помислят, че той е победил. Те ще вярват както и той, че само някъква особена случайност го е лишила от триумфа, който се полага на неговите изключителни възможности. Лъвът е определоно от крит, експанзивен, искрен, обича да се смее, не може много да говори. Обича лукса и най-доброто не е достатъчно добро за него. Това обикновено върши добра работа, защото ако нещо му принадлежи той мисли, че е най-доброто и може да спори по този въпрос. Половинчатите мерки не са за него. Когато се впусне в битка, тя обикновено се превръща в голяма и победоностна. Когато има някъкъв роман, той трябва да хвърля искри, преди да се превърне в огън. Играе си с живота, любовта и парите. Никога не счита, че е безсмислено да тръгне против нещо, защото чувства,че неговата съдба е да побеждава. Мъжете го харесват, защото когато играе голямата игра, той винаги е готов да пилее много пари. Жените го харесват, защото е огнен и интензивен. Той е демонстративен, открит и земен приятел. Ако възникне някаква нужда, той може да предприеме големи рискове и да преодолее големи опастности, за да запази безопастността на тези, които са му скъпи. Винаги благодарен, той е обикновено много популярен. Даже тези, които намират, че егоизмът му е твърде тежък за понасяне в близко съжителство, нямат нищо протов него като личност. Те го харесват от безопасно разтояние.

В началото може да решите, че неговата всепобедна сигурност е малко отблъскваща, но ако сте търпеливи ще разберете, че той е уязвим. Има нужда другите хора да споделят неговото собствено високо мнение за него и би направил всичко, за да ги спечели. Никога няма да сгрешите, ако го ласкаете, защото каквото и да кажете, то не може да се сравни с високото мнение, което има за себе си. Това е ахилесовата му пета, тъй като един меден език може да влияе на решенията му. Лесно се води, даже до женидба. Той непрекъснато или се влюбва или разлюбва. За него романа не е роман, а начин на живот. Щастлив е само, когато е завоювал и вечеря с привлекателна, обожаваща го жена. Рано или късно той намира някоя, без чието обожание не може да живее и се жени за нея. Няма много ергени, родени под този знак. Техните съждения за жените не са най-добри. Въпреки, че той изразява царственото си пренебрежение към жените с известни пороци, често става жертва точно на такъв тип жени. Те знаят как да използват неговата слабост. Работата му често е безгрижна, но той е много добър, когато нещо трябва да се свърши бързо. Понякога свърша нещата импулсивно, с няколко докосвания. Ако не успее се извинява като казва, че няма търпение за подробности и че това са работи за по-ниско стоящи. По някакъв начин той ще успее да осъществи идеята, която други не са успявали. Това може да раздразни неговите колеги, но той не се тревожи много за чувствата на другите. Въпреки че може да бъде добър в бизнеса, той обикновено е задълбочен и разумен, защото е човек шоуто, продуцент, който търси винаги светкавичните ефекти. Тава е достатъчно да го задоволи. Ядосва се, когато не може да върви по собствен път и не обича да чува противоположни мнения. Това е ричард никсън, който заяви:“по-този въпрос аз имам решение, не ме обвързвайте с факти“. Ако не всичко върви добре той е подтиснат. В такъв момент трябва да бъдете много внимателни, да не го дразните. Тази подтиснатост не трае дълго. Има толкова много неща, които чакат да бъдат завладяни от лъва.

Лъвът е ревнив. Въпреки че живее на върха на планетата, той се страхува да не бъде блъснат долу при състезанието с по-низшите смъртни. Ако имате любовник или съпруг, внимавайте да не събудете неговата ревност. Той може да реагира физически. Това е типът мъж, който може да набие мъжа, който флиртува с жена му, а след това и нея в къщи.

One Response to Мъжът Лъв

  1. Цветелина Косева каза:

    Ne draznete LAVA…….:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top