Месечен хороскоп за Януари 2012 г.

декември 31 | ,

Овен

Усилията във взаимоотношенията с хората от прякото ви обкръжение са възнаградени, а тези които градите от години започват да дават резултати. Сега вече можете да си дадете ясна сметка, кои от тях са си заслужавали и кои не. Комуникацията с половинката ви тече по-гладко и заздравява връзката ви. В същото време възприемате секса като свещен ритуал и се стремите да доставите удоволствие на партнъора си. Този месец ще бъде изпълнен с възнаграждения, от които можете да се възползвате, опитайте късмета си в някакви игри или поискайте повишението, което толкова време отлагате.

Телец

През Януари месец ще имате голямо желание да се борите за власт и успех. Обаче е възможно усилията ви в тази насока да получат доста голяма съпротива от другите. Вероятно е някои, който не сте искали да предизвиквате да бъде замесен в трудна ситуация с висшестоящите. Защитавайте това, в което вярвате, но първо се уверете, че не сте направили никакви грешки. Пазете се от капаните на безскрупулни хора.

Близнаци

Нетърпението ви ще доведе до напрежение. Поставете си някакви ограничения, опитайте се да преодолеете разрушителната страна от характера ви и използвайте цялата тази енергия, за да защитите себе си от евентуални нападки. Намерете подходящо място и не допускайте хора, които не заслужават да са около вас. Най-добре за вас е да работите самостоятелно, защото изискванията ви са високи. Ако пътувате, всички места, които посетите ще ви се сторят тривиални.

Рак

През този месец ще бъдете добри във всичко, с което се захванете. Периода е подходящ за разширяване на бизнеса, започване на нов или развитие в нова област. Няма да бъдете особено заинтересувани да бъдете с други хора. Момента е добър да избягате някъде и да обмислите нещата, за да може да си поставите ясни цели. Възможно е да се опитвате да се държите покровителски с хората около вас, ще искате да ги защитите и ще се отнасяте с проблемите им като с ваши собствени.

Лъв

Започнете годината като организирате останалите неуредени въпроси. Релаксирайте повече като се срещате със стари приятели. Ще видите непозната досега страна на любовта. Ако сте обвързани, съвместния ви живот ще бъде по-лесен и приятен. Ако сте необвързани е възможно да бъдете привлечени от човек, който е доста различен от тези, които сте срещали досега. Бъдете готови за това предизвикателство.

Дева

Хората знаят кой обменя услуги. Ако досега сте имали относително малък приятелски кръг и познати, ще се разшири и ще срещнете хора, с които обикновено нямате възможност да контактувате, в това число богати, известни или високопоставени личности. Погрижете се да се възползвате максимално от тези нови познанства и да се развивате чрез тях. Трябва да внимавате да не придобиете надменно отношение и да си мислите, че така е по-добре отколкото е в действителност.

Везни

Стабилност. Ще си давате ясна сметка в какво положение сте. Малка е вероятността да се опитате да станете независими и реализирате собствен бизнес. Имате склонност да се заемате с дейности, които не са напълно сигурни и са рисковани, но през този период всичко, с което се захванете ще бъде успешно. Умеете да изпълнявате почетни, доходни и престижни длъжности. Все пак чувствате, че всичко е предвидимо и всичко в живота ви придобива известна монотонност.

Скорпион

През този месец е вероятно неочакван бизнес да доведе до успехи. Развлеченията са важни. Съсредоточете се върху почивката от задълженията. Важна е комуникацията, тя ще ви помогне да изразите себе си по артистичен начин в отношенията с децата. Ако има някакви пречки в отношенията ви с тях, периода е подходящ да ги преодолеете.

Стрелец

През месец Януари ще откриете много нови аспекти на живота, част от вас, която досега не е била проявена или извън обсега на сетивата ви. Магнетизма ви ще ви отвори врати, което ще стане причина другите да се възхищават на откровеността ви и ще вярват в това, което правите, дори и да не споделяте едни и същи възгледи.

Козирог

Ще се отдадете на пропуснатите удоволствия и ще им се насладите максимално. На преден план ще бъдат любовта и развлеченията. Ще изразявате свободно чувствата си. Живота ви през този период ще бъде бохемски. Ще искате да отхвърлите старомодните разбирания и ограниченията на обществото. Много сантиментални моменти ви очакват през този месец. Ще имате печалба от хазарт или ще се възползвате от щедростта на член от семейството. Родените под този зодиакален знак ще бъдат изненадани от жена с неочаквани подаръци.

Водолей

До 10 Януари ще бъдете песимистично настроени. Разходите ви ще превишат бюджета ви и трябва да намерите начин да избегнете повторението на тази ситуация. След 11 Януари, ви очакват изненади в емоционален план. Може би ще започнете вълнуваща и необикновена любовна история. Всичко може да се случи по време на пътуване, което ще има значително влияние по-късно в живота ви. В края на месеца свободата ви ще нарастне, също и умението ви да се занимавате с важни въпроси.

Риби

В този момент от живота ви взаимоотношенията ви могат да станат неясни и трудни. Възможно е да попаднете на хора, които ще се опитат да ви разубеждават да се откажете от действия, които са извършвани от години. Периода не е подходящ да се заемате с каквито и да било преговори или договори, дори и хората, с които ги осъществявате да са напълно честни. Колкото по-малко са намесени в ситуацията, толкова повече свобода на действие ще имате.

 

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top