Месечен хороскоп за Януари 2010 г.

януари 1 | ,

calendarОвен

През януари в романтичните отношения Вие ще проявявате повишена активност, но от непоследователност може да правите всичко невярно, поради което после ще се налага да поправяте своите грешки. Сега не трябва да бързате с действията и постъпките, ае по- добре да се замислите за последиците на своите решения своевременно. В първата половина на месеца не трябва да взимате важни решения относно своята кариера. По- добре ще бъде да мислите за положителното във Вашата кариера, а на негативните моменти да обръщате колкото се може по- малко внимание. Това ще Ви помогне да избегнете взимането на решения, за които след това може да съжалявате. Нови приятели и съмишленици, с които ще Ви бъде приятно да общувате, могат да се появят през цялата втора половина от месеца. През това време Вие също можете по- конструктивно да определите своите приоритети.

Телец

Постарайте се, да не всемате прибързани решения, които да се отнасят до Вашето недвижимо имущество. През този период можете също да не сте много последователни в отношенията със своите близки роднини и членовете на семейството. Звездите препоръчват да обмисляте всяка своя активност в тази сфера, а това ще Ви помогне да избегнете излишни кавги и едоразумения. Първата половина на месеца може да Ви донесе приятно общуване с чужденци, а също и с хора, дошли от далечни градове. Може да се активизира общуването с далечни роднини. Само че за пътеществия не може да се каже, че януари ще бъде особено благоприятен. По- добре е , да ги планирате за втората половина на месеца. Периодът ще се окаже удачен за обучение и изграждане на собствена кариера.

Близнаци

Разположението на планетите птез януари препоръчва на Близнаците да проявят предпазливост по време на пътуванията и неголемите пътешествия, особено ако шофирате сами. В общуването през този период ще се държите прямо и открито, но ще сте в състояние да изречете думи, за които след това ще съжалявате. Менно затова трябва да сте по- внимателни, особено когато давате някакви обещания.
Първата половина на месеца ще увеличи Вашето сексуално влечение. Може да проявите стремеж към срещи с бивши партньори, а и за спомени, свързани с тях. Втората половина на януари е изключително подходяща за обучение и пътешествия. Не са изключени нови запознанства или запопчване на романтични отношения с чужденец.

Рак

Във финансово отношение за Раците януари може да се окаже доста сложен. Вие може да сте непоследователни в своите разходи, което ще доведе до излишно харчене, безсмислени вложения , а също и до различни материални загуби. Опитайте се през периода да не действате прибързано и да не взимате необмислени решения по финансовите въпроси, макар че тенденцията към такъв подход у Вас ще бъде на лице.
Първата половина на месеца е подходящо време да осъзнаете своите грешки и залитания в личните взаимоотношения. Това ще помогне да направите своята връзка по- хармонична. През втората половина на месеца ще успеете да достигнете хармония в интимните отношения , а и да започнете по- конструктивно да общувате със съпруга или съпругата.

Лъв

Разположението на планетите през януари може да донесе непоследователност в действията Ви и в поведението Ви като цяло. Може да се държите по непривичен за Вас и неприемлив за останалите начин, което може да бъде възприето от останалите хора като някаква странност. Възможно е дълго време да обмисляте тази или онази ситуация, а след това да решите да направите нещо съвършено различно. И трябва да змаете – такива действия няма да Ви донесат успех.
През първата половина на месеца се постарайте да приключите с всичко, което е останало недовършено. Не оставяйте и новите опроблеми не решени, а се справяйте с тяй по реда на постъпването им, като ги степенувате по важност. Не би било зле да се заемете и с хармонизация на отношенията с колегите. Личните отношения ще се развиват прекрасно през втората половина на месеца и през този период се старайте да прекарвате повече време с любимия човек.

Дева
Звездите не Ви съветват през януари да проявявате излишна активност. По- добре е, да посветите времето си на отдих. Изследването на своя вътрешен свят също може да оставите за по- добро време, защото през периода едва ли ще може да доведете подобна дейност до край. Първата половина на месеца може да Ви донесе много романтика. Не са изключени срещи с близки възлюбени, а също и ще се появи възможност за начало на нови взаимоотношения. В съществуващите съюзи Ви очаква хармония, но при условие, че не сте прекалено склонни да се вглеждате в миналото. Втората половина на месеца ще Ви донесе успех в работата и отношенията Ви с колегите ще станат по- топли. По същото време не са изключени кратки, но приятни пътувания.

Везни

Най- активни през януари ще бъдат Вашите отношения с приятелите . Трябва да се отбележи, че тук от Вас не трябва да се очаква последователност и затова се старайте по това време да не вземате окончателни решения и да не правите крайни изводи. Ще се появят и нови стимули за реализация на Вашите планове, но трябва да се стремите да ги обмисляте и да не дейставте спонтанно.
В първата половина на месеца не се препоръчва да решавате важни въпроси, свързани със семейството и недвижимо имущество. В общуването с близките роднини ще станете по- приветливи и не така резки, но най- добре е, да не засягате важни въпроси. За семейни съвети удачна ще бъде втората половина на месеца.
През това време ще се повиши и успеха Ви в романтичните отношения: ще за честят срещите и ще се повиши нивото на хармоничност в съществуващите съюзи.

Скорпион
Разположението на планетите през януари може да Ви донесе стремеж за постигане на поставените цели. Само че основната сложност на този период може да произтича от това, че плановете Ви често ще се променят. В началото ще искате да постигнете едно, после друго, а в крайна сметка ще се окаже трето, за което доти и не сте си помисляли. Имаенно поради това през периода трябва да се стремите към последователност в целите и желанията обезателно.
През първата полвина на месеца не трябва да планирате кратки пътувания. В общуването нещата може да се подреждат добре, като не са изключени срещи със стари познати и приятели. За пътуване е по- благоприятна втората половина на месеца. През този период също ще може да оправите отношенията си с роднините и членовете на своето семейство.

Стрелец
Усвояването на нови знания през януари ще се окаже малко трудна работа за Стрелците, макар че стремежа за обучение ще бъде доста силен. Важно е да работите в това направление доста усилено и последователно. Само такъв подход ще Ви помогне да получите знанията, които са ви необходими. По отношение на финансовите въпроси орез първата половина на месеца всичко ще бъде удачно. Само че ще се наложи да контролирате своите разходи, а също така и да анализрате предишните си доходи и разходи, ако, разбира се, сте ги водили на утчет. Втората половина на януари ще Ви донесе приятно общуване , а също и възможност за флирт. През периода у Вас могат да възникнат и нови идеи за допълнителни доходи.

Козирог

За Вас януари ще бъде много активен месец, а Вие самите – по- забележими. През този период се постарайте да избягвате прибързаност и непоследователност във всички действиа. Това може да доведе до меприятности и до получаване на различни степени на травми. През ппървата половина месеца трябва да отделите повече внимание на своята външност и да се стараете по- често д проявявате обаяние. Опитайте също и повече да анализирате своето поведениеи това ще бъде от полза за Вашето лично развитие. Втората половина на месеца ще стане изключителен период за развитие на ерудицията, а също и за общуване. През този период късмета ще Ви съпътства във финансово отношение и при првене на покупки.

Водолей

Разположението на планетите показва, че ще искате да проявявате активност в личните и делови взаимоотношения. Само че Вашата непоследователност в определени области на живота може да доведе само до допълнителни разправии и кобфликти. Запомнете съшо, че януари не е добро време за изясняване на отношенията. През първата половина на месеца Ви очакват много приятни спомени. Може неочаквано да намерите някакви стари вещи, писма или картички, които ще Ви напомнят за миналото и ще Ви навеят спомени за позабравени неща. Периодът е удачен и за отдих. През втората половина на месеца може да се заемете и със своята външност: да си направите нова прическа, да си смените иниджа и да обмислите до дреболии собствения си стил.

Риби

Януари може да донесе на Рибите много работа, но съвсем не защото ще се увеличи обема на работата. Може да отлагате тази или инази работа за после или да не ги вършите съвсем акуратно, което по- късно може да доведе до необходимост да ги оправяте и в полледствие – до недостиг на време. През този месец трябва да сте максимално прецизни в работата си, а това ще Ви помогне да избегнете усложнения. През първта половина на месеца може да срещнете свои стари приятели, което ще Ви домесе доста приятни емоции. Отношенията със сегашните приятели ще покажат теденция към подобряване. Нови планове и идеи могат да Ви се появят през втората половина на месеца. Периодът също е подходящ за пасивен отдих и релаксация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top