Месечен хороскоп за юни 2014 година

юни 2 | , ,

Овен

При Овните през юни ще се появи възможност да стабилизират своето положение и значително да умножат своите доходи. Вярно е, че за тази цел ще ви се наложи да се справите с някакво сложно и отговорно задание и малко да понамалите своите амбиции. Съобразявайте се с хората, с които имате общи дейности или които искате да видите като свои постоянни партньори. Освен това ви очаква някакво пътуване, което ще ви донесе множество нови впечатления и ще ви подари общуване с интересни личности. При това не е изключено вие съзнателно да разделите своето пътешествие на две части – пасивен отдих и активно времепрекарване.

В началото на месеца ви очакват някакви важни преговори, при това най-вероятно в тях така или иначе ще участват и ваши роднини. В средата на юни ще се наложи да се върнете към някави стари проблеми и това ще изисква от вас определена издръжливост. В края на месеца вашето внимание ще привлекат някакви наследствени дела.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 14, 28.

Телец

През юни на Телците ще се наложи да се обръщат за помощ към свои стари покровители и да търсят нови влиятелни съмишленици. Не е изключено това да ви потрябва за решаването на някакви стари проблеми или за уреждането на спорни въпроси. Най-вероятно вие ще бъдете принудени да заинтересувате своите съюзници материално или ще се съгласите на някакви доста специфични условия, за да ви съдействат. Впрочем, всичко това няма да ви попречи да постигнете поредния успех във важно за вас поприще и да стабилизирате своето положение. Ще порасне и вашият авторитет. 

Освен това, ви очаква тясно взаимодействие с роднини – както по няккави важни за вашето семейство поводи, така и просто за удоволоствие.

В началото на месеца ще получите множество положителни емоции от срещи с хора, които са ви скъпи. В средата на юни на първо място ще излезе деловото общуване, от което така или иначе ще зависи вашето бъдеще. В края на месеца вие благополучно ще се освободите от някакви проблеми и това ще ви донесе съществен приход.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 2, 16, 22, 23, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17
.

Близнаци

През юни Близнаците ги очакват много приятни събития едновременно в няколко сфери на живота им. Пред вас ще се появи възможност да задействате целия си потенциал и това ще ви донесе множество разнообразни блага. Звездите ви готвят ново ниво в кариерата и стабилизация на вашето материално положение.

Освен това, най-вероятно вие ще откриете за себе си някакъв увлекателен начин за прекарване на времето. Не е изключено вие отдавна да мечтаете за него, но по някакви обективни или субективни причини не сте могли да си го позволите. Очаква ви и някакво увлекателно пътешествие. 

В началото на месеца с някого от роднините ще намерите компромиса, който е приемлив за всички. В средата на месеца има вероятност да водите преговори с представители на чужда държава. В края на месеца може би ще ви се наложи да преодолявате някакви препятствия или ще се опитате да заобиколите някакви забрани.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 18, 24, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 19.
 

Рак

През юни на Раците ще се наложи няколко пъти да променят своите планове както делови, така и лични. Не е изключено последователността на действията да ви бъдат диктувани от външните обстоятелства и хора, от които вие така или иначе зависите материално. Има вероятност да ви натрапят нещо такова, което не влиза в кръга на вашите длъжностни или всекидневни задължения и вие няма да можете да откажете.

Освен това, пред вас може да се появи нов начин за творческа самореализация. Възможно е вие да се заемете с някакво приложно изкуство и в него да постигнете изключителни успехи. Очаква ви и някакво пътуване, вярно е, че е възможно да се наложи да съгласувате сроковете с много хора. 

В началото на месеца внимание ще изискват битовите въпроси. Не е изключено те да станат причина за непредвидени разходи. В средата на месеца вероятно ще се наложи да присъствате на някакво публично мероприятие. В края на месеца се очаква спад на деловата активност и това ще ви позволи да си починете.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 1, 2, 5, 12, 16, 26, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 17, 21.

Лъв

Лъвовете през юни ги очаква поредният период на повишена делова активност. Ще ви се наложи по някакъв начин да съчетавате своите ежедневни заадължения с някакъв изгоден проект или с дейности, към които по-рано вие изобщо не сте имали никакво отношение. Всичко това ще ви донесе приход, но в същото време може да провокира конфликт или разногласия с хора, пред които вие сте поели някакви дългосрочни задължения. 

Освен това през този месец ще ви се наложи да използвате своя авторитет за регулирането на някакви спорни въпроси. Не е изключено да бъдете принудени да поставите някои персони пред доста неприятен за тях избор.

В началото на юни може да ви потрябва подкрепата или помощта на хора, които са ви близки. В средата на месеца много неща ще зависят от вашето умение да се договаряте и от вашите собствени амбиции. В края на юни ви очаква увеличение на доходите, но при това ще се наложи да си изясните отношенията с деловите партньори. 

Най-благоприятните за вас дни през юни: 1, 2, 3, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 
7, 14, 21, 28. 

Дева

През юни на Девите ще се наложи да изживеят няколко периода на нестабилност. Има вероятност от временни финансови трудности, конфликти с делови партньори и моменти, когато вие ще бъдете принудени да чакате нечие решение. Впрочем, вие най-вероятно бързо ще откриете изход от всички сложни ситуации и ще можете да избегнете техните негативни последствия. 

Освен това, ви очаква ръст на вашето благосъстоянии – или ще ви повишат заплатата, или вие ще намерите източник на допълнителни доходи. Вярно е, че във всеки случай ще ви се наложи да поемете още някакви ангажименти или редовно да общувате с човек, който не ви е особено приятен. 

В началото на месеца ви предстои да се заемете с някакви битови въпроси и да се договаряте с онези, които така или иначе могат да ви помогнат в тях. В средата на месеца е възможно разходите да са за някакво семейно мероприятие. В края на месеца не разказвайте на странични хора за своето минало – дори ако то е безоблачно, вашите откровения ще бъдат използвани срещу вас. 

Най-благоприятните за вас дни през юни: 4, 18, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 19, 26, 27. 

Везни

През юни Везните ще продължат своя победен ход в кариерата и по този начин ще заложат здрава основа за своето най-близко и по-далечно бъдеще. Изобщо, този месец обещава да бъде плодотворен. Покажете своето безусовно майсторство едновременно в няколко области на дейност, така в резултата ще можете не само да удовлетворите своите насъщни потребности, но и да си позволите солидни покупки.

Освен това, през дадения период пред вас ще се появи възможност да осъществите нови делови контакти. Най-вероятно тези хора също ще окажат благотворно влияние върху вашето материално положение. Очакват ви и интересни проекти, които вие ще реализирате заедно с онези, които изцяло поддържат вашите идеи.

В началото на юни ви очакват няколко важни за вас срещи, при това някои от тях ще се окажат доста доходоносни. В средата на месеца много ще зависи от вашето умение да градите диалог с хора, които изобщо не приличат на вас. В края на юни ще се наложи за кратко да се върнете или към стари работи, или или там, където сте се родили или израсли.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 7, 14, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 3, 10, 17, 22, 29.
 

Скорпион

През юни Скорпионите ги очакват ярки впечатления и интензивни емоции. Има вероятност да посетите някакво многоцветно масово мероприятие или да пътувате в екзотична страна. Най- вероятно инициатор на това посещение ще стане ваш близък човек, който ще поиска да ви осигури развлечение. 

Освен това ви очаква усилена активност, но вярно е, че тя не винаги ще бъде успешна. Много ще зависи от вашето трудолюбие, както и от вашето умение да намирате общ език с онези, чиято професия коренно се отличава от вашата собствена професия. Ако искате да получите достойни резултати, не си губете времето с празни разговори и реализация на нерентабилни проекти. 

В началото на месеца обстоятелствата ще проверяват дали някакви ваши желания са твърди. Ако те за вас са наистина важни, не се отказвайте от своите намисленото. В средата на месеца ви очаква нелеко, но перспективно по отношение на приходи общуване. В края на месеца може би ще се наложи да се занимавате с някакви въпроси, касаещи наследство. 

Най-благоприятните за вас дни през юни: 10.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 13, 16, 20, 23, 27, 30.
 

Стрелец

През юни Стрелците ги очаква начало на някакъв проект, който може би ще се разтегли на няколко години и ще ви донесе добри и стабилни приходи. Важното е стриктно да изпълнявате поетите ангажименти и да не нарушавате предварителните договорености с онези, които ще следят и ръководят целия процес. Не разочаровайте онези, които са повярвали във вас и имат свите очаквания. 

Освен това ви предстои активно да общувате и с роднини, и практически с непознати хора. Не е изключено на всички тези хора да им трябва нещо от вас и вие ще бъдете принудени да намирате време, за да удовлетворите потребностите им. Впрочем, ако приемете това положение на нещата като даденост, ще извлечете от него полза или ще получите удоволствие. 

В началото на месеца има вероятност да ви посетят далечни роднини. В средата на юни ще ви се наложи да уреждате отношенията си с нови колеги или делови партньори. В края на месеца много неща ще зависят от характеристиката, която ще ви даде някакъв влиятелен човек.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.
 

Козирог

През юни на Козирозите ще се наложи да се оправят не само със своите ангажименти. Проблеми ще ви добавят и несъзнателни колеги, и роднини. Най-вероятно вашата целенасоченост и деловитост този път ще ви изиграят лоша шега – ще принудят вас, като най-отговорната личност да решавате проблемите на онези, които сами не могат да се справят с нещо. Впрочем, за това или ще ви платят, или ще ви направят някакъв подарък. 

Освен това, има вероятност за сериозни придобивки. Вярно е, че едва ли ще се разплатите със свои пари. Не е изключено да вземете кредит или да вземете нужната сума назаем от влиятелен познат. Важното е старателно да се запознаете с условията на заема, за да избегнете после възможните неприятности. 

В началото на месеца на първо място ще застанат роднинските вързки и чувството за дълг. В средата на юни ви очаква общуване с някого от близките ви приятели и това ще стане за вас отличен вариант за почивка. В края на месеца вие най-вероятно ще осъществите някаква мечта с материален характер.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 3, 7, 14, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
 2, 12, 19, 23, 26, 30.

Водолей

През юни за Водолеите всичко ще се подреди просто прекрасно. Очакват ви и успехи в работата, които ще ви донесат дорълнителен приход, и увлекателни пътувания – както с развлекателен характер, така и със служебен. Практически вие ще можете безпрепятствено да постигнете важни за вас цели, а хората, които по някакви причини са се отнасяли към вас крайно негативно, ще се окажат на ваша страна.

Освен това някакви нови впечатления ще ви тласнат към активно занимание с някакво хоби. Не е изключено да видите нещо такова, че да поискате да го запечатате върху платното, да го опишете в роман или просто да го направите тема на оригинална фотосесия. Има вероятност това да стане начало на цял цикъл творчески работи. 

В началото на месеца могат да възникнат малки трудности в реализацията на вашите планове, но вие лесно ще се оправите с тях. В средата на юни ви очаква смяна на обстановката и оживено общуване с колеги на неутрална територия. В края на месеца вие ще извлечете полза от нещо, с което сте се занимавали през май или преди година.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 4, 11, 16, 18, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 29.

Риби

През юни на Рибите ще се наложи да молят за подкрепа влиятелни хора или да търсят нови покровители. Не е изключено това да ви потрябва, за да се избавите от негативното влияние на някакви индивиди върху вашите неща или някакъв иницииран от вас процес.

Освен това, през дадения период ви предстои да усвоите някакъв нов вид дейност. Вярно е, че това по-скоро ще бъде свързано не с деловата сфера на вашия живот, а с вашето свободно време. Възможно е да се заемете с нещо, което е важно за хората, с които си взаимодействате близко. Препоръката към вас обаче е адекватно да преценявате своите сили, иначе вместо почивка и удоволствие ще получите нерационален разход на енергия.

В началото на месеца е възможен конфликт с роднини или с хора, към които вие се отнасяте много добре. В средата на юни много неща ще зависят от вашето умение да предвиждате ситуацията с няколко стъпки напред. В края на месеца ще постигнете важни за вас договорености.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 9, 12, 17.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 18, 25.

 

 

Автор: Н. Попова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top