Месечен хороскоп за Юни 2013 г.

юни 1 | , ,

seaОВЕН

(20.03 – 19.04)

Месец на любовта

Юни е месецът, когато ще сте особено вглъбени от идеята да бъдете закрилници на своето семейство и на хората, които обичате. Бих нарекъл този период „месецът на любовта”, но често ще прекрачвате границата на допустимите норми и ще минавате във властта на досадната ревност. Дайте нужния въздух на всички около себе си, за да не ги настроите срещу вас. Месецът е прекрасен за домашен ремонт, за преместване в ново жилище. Ще ви се стои повече вкъщи, нищо че денят расте и всички други хора ще са навън. За най-влюбените това е идеален месец за дата на сватбата.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Делово предложение

През юни ще сте общителни, отворени към света, ще разговаряте с всеки, от когото можете да извлечете някаква финансова или материална изгода. Не е никак лошо, защото това е месецът, през който ще срещнете предложение за реализация в делови план. Негативната тенденция е, че ще се превърнете в досадни мърморковци и ревнивци спрямо своите приятели и средата, в която се движите. Някои от вас дори ще живеят в параноя, че са отбягвани, без да имат подобни поводи. Тогава излишно ще се заяждате с всички около себе си. Опитайте да отделите реалността от фантазията, тъй като често ще обвинявате другите за собствените си грешки. Традициите понякога ще ви правят закостенели и ще блокират желанието ви да се развивате.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Засилва се чувствителността ви

Юни е прекрасен месец, отново вещае ново начало или поне посяване на нещо, което ще жънете по-нататък във времето. От 4 юни ще се превърнете в сантиментални и лесно раними натури. Трябва ви сила, за да преодолеете трудностите, заложени в този месец. Те няма да са малко и ще са от най-разнообразен характер. Изтръгнете от себе си неувереността, развинтената фантазия и традиционализма. Експериментирайте. От 23 юни Меркурий ще обърне за втори път през годината движението си в ретроградно. Това означава, че от 23 юни до 20 юли не бива да предприемате никакви новости, да подписвате договори или най-малко да стигате до финансови споразумения или закупуване на нови жилища.

РАК

(21.06 – 22.07)

Внушавате си болести

През юни ситуацията около здравето ви ще се влошава, защото ще бъдете немарливи за здравословните си проблеми от една страна, а и ще си внушавате доста болести, което не е никак похвално. Ще навлезете в период на Сатурнова дупка, а Марс ще се движи във вашия дванайсети дом. Очаква ви прилив на енергия – мисловна и физическа – която за жалост обаче няма да управлявате много правилно. Ще сте жадни за внимание от близките си, ще ги привличате с различни оплаквания. Манипулирайки ги по този начин няма да си навлечете нищо друго освен заслужения гняв. Шансът всичко това да не ви се заслужи е на ваша страна – ако се промените и ако мислите разумно, а не емоционално. Изявете хубавите си качества и позволете на Венера, която ще се движи през вашия знак, да ви дари със сили и добри идеи.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Успокойте топката

Почти през целия юни ще преживеете период на кратък застой и дори в предходните месеци да тръгнахте много смело напред, тук ще осъзнаете, че все още е рано да очаквате големи резултати. Икономическата конюнктура ще се влошава в държавата и това ще бъде основният пречещ фактор да се реализирате така, както си го представяхте преди време. Примирете се и успокойте темпото. Време е да се обърнете към себе си и да търсите начин за промяна на мисленето си. Ще осъзнаете семейните ценности като изконни и екзистенциални. В същото време ще кипите от енергия и ентусиазъм, но заради своята разсеяност няма да можете да контролирате потока от активност в правилната посока. След 23 юни не започвайте никакви нови начала заради ретроградното движение на Меркурий.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

На изпит

През юни по-голямата част от вас ще преживеят известни трудности. Нищо фатално няма в това положение, просто всяка година по това време съдбата ви изпитва дали сте си научили уроците, или имате още какво да доизкусурявате. Ключът към успеха ви през този месец е да скъсате с оковите на миналото и да не гледате, какво е било досега. Вие имате навика да се обръщате назад и да давате историята си като пример. Е, сега ще се наложи да сторите обратното. Просто бъдете отворени към новаторството и признайте, че се вълнувате от нещо, което досега сте отхвърляли като влечение. През този месец Меркурий отново ще обърне движението си в ретроградно и това ще се случи от 23-о число. Бъдете предпазливи, защото тази планета ще изпитва вашите обществени взаимоотношения и средата ви на живот.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Ревнувате и въздуха, който дишате

Много важно изискване за вас през юни е да не поставяте финансовите си цели над моралните, тъй като ще рискувате да се отдалечите от верния път толкова много, че после едва ли ще се завърнете отново в правилната посока. През юни ще бъдете емоционално нестабилни, а преминаването на Венера през Рак ще ви направи толкова ревниви, че дори ще сте способни да ревнувате, когато шефовете обръщат повече внимание на колегите ви, отколкото на вас. Нека не пропускаме и второто ретроградно задвижване на Меркурий за 2013-а година което е в периода 23 юни – 20 юли. Следвайте правилото да не подписвате договори по това време; избягвайте социалните срещи с влиятелни личности, дългите разговори с ръководителите и отложете приемането на предложения, които ви отправят сериозно или на шега. Това време е прекрасно за излизане в годишен отпуск.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Проявявате слабости

Юни не обещава да бъде лек месец, защото емоционално ще сте доста уязвими и често може да изпадате в ситуации на самосъжаление, оттегляне и желание да се усамотите. Няма да възприемате житейските трудности като нещо нормално. По-скоро ще си внушавате, че съдбата желае да ви сломи. Ще се засили вашата ревност не само към половинката, но и към всички останали членове на семейството. Някои дори ще станат ревниви и към деловите си партньори. Ще искате да общуват само с вас. Меркурий ще обърне движението си в ретроградно от 23 юни до 20 юли, което време можем да наречем критично за новите ви запознанства. Вероятно е да ви се направят предложения от делови тип, които ви съветвам да подминете с лека ръка. Ще видите, че са били лъжовни.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Срещи и запознанства

През юни ще успявате да се харесвате на всички и така ще си спечелите много нови контакти, познанства и приятелства. Разбира се, няма как да избегнете срещата с лицемерни хора, но вие ясно ще ги отличавате и ви съветвам да приключите контакта си мигновено. Иначе ще ви вредят и ще ви оплитат с мрежите си още дълго време. През този месец е важно да обърнете внимание на своето финансово състояние, което никак няма да е добро. Не правете никакви промени в тази сфера, тъй като що се отнася до финанси, банки и пари – ще сте страшно неуверени и лесно ще ви лъжат. В периода след 23 юни просто забравете за излишните харчове. Ограничете желанията си да правите промени, да подписвате договори или да теглите пари назаем. Тук отново се намесва ретроградният Меркурий, който ви забранява всичко това.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Забравяте за близките

Юни ще бъде променлив месец, тъй като ще си поставяте неизпълними цели, а когато си поставите цел, вие впръсквате цялата си енергия в нейното изпълнение. През по-голямата част от месеца ще бъдете доста привързани към своя дом, към семейството и половинката и често ще забравяте за професионалните си задължения, които трябва да вършите паралелно с личния живот. Ще се подсили чувството ви за неувереност и всъщност това формира едно противоречие – ще сте крайно амбициозни и ще си поставяте трудно изпълними цели и в същото време – ще сте неуверени дали си струва да ги постигате. След 23 юни не планирайте нищо, Меркурий ще бъде ретрограден и ще засили вашата емоционалност и сантименталност.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Идват ви пари вкъщи

През първите десет дни от юни ще сте подвластен на доста добър аспект, който ще ви помогне да стабилизирате бюджета си, да запълните някои празнини във финансовото си състояние, а на безработните – да намерят нова работа, стига да я търсят по честен и коректен начин или чрез много близки познати. Като цяло, юни е прекрасен месец, като се изключи ретроградното движение на Меркурий, което ще стартира на 23-о число и този път може да ви докара здравословни проблеми или ядове с някой електроуред. Просто бъдете по-внимателни и ако телевизорът се счупи, не отдавайте голямо значение – дошло му е времето, но и няма да ви липсват средства да си закупите нов.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Прелом и подем

През юни успехите ще продължат при най-активните представители. Бъдете нащрек и се оглеждайте за нови предложения. На работното място това е месец на прелом и подем. Ще докажете, че не се плашите от трудностите и сте готови да поемете отговорността на новостите, с които се захващате. Малките пречки по пътя ще си сеете сами заради своите слабости в личен план. От 7 юни ще сте податливи на тайни и любовни преживявания, които могат да разконцентрират енергията ви от службата в интимния план. При семейните представители е възможно да се открият извънбрачни, укрити досега връзки. След 23 юни Меркурий отново ще обърне движението си в ретроградно. Бъдете внимателни. Ще сте привързани към дома и през този период не ви съветвам да пътувате или почивате в отпуск.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
на родените на 31 май!!!

Сами сте си избрали да се родите на днешния ден, защото имате да изчиствате определени кармични задължения, които са ви останали от минали прераждания. Ето защо, често срещате пречки по пътя си и невинаги нещата стават отраз при вас. Добрата новина в хороскопа ви е, че винаги постигате целите си, независимо от усилията, които полагате. Това е вашата орисия. Можещи сте, имате определени таланти и е хубаво да ги изявявате.

Годината, която предстои за вас отсега до рождения ви ден догодина, е на трайна стабилизация в материален план и на хармонизация в личните взаимоотношения. Ще се почувствате обичани и ще обичате от сърце. Ако сте решили да сключите брак, тази година е най-подходящата за тази цел. Иначе избягвайте да полагате началото на големи и грандиозни проекти в професионален план, ако не желаете те да ви отнемат много години за постигането им.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, гласните връзки, щитовидната жлеза.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top