Месечен хороскоп за Юни 2012 г.

юни 2 | , ,

Овен
През този месец ще имате много енергия, която ще ви трябва във всичко, с което се захванете.Имате нужда да изразходите тази енергия, но трябва да внимавате. Дисциплината и контрола ще бъдат много важни през този период. Ще бъдете доста решителни и ще рискувате всичко, за да осъществите проектите си. Няма да загубите от това, защото сте постоянни в опитите си. Пътуване през уикенда може да даде отговор на много ваши въпроси.

Телец

През този период ще имате благоприятни бизнес възможности, тъй като действията ви ще бъдат водени от интуицията ви, което ще ви помогне да успеете там, където другите се провалят. Поради същата причина, периода е подходящ да вземате важни решения. В този момент ще имате здрав разум и ще избегнете наистина рисковани начинания. Оптимизма ви ще привлича положителна енергия, от която ще можете да се възползвате по всякакви начини.

Близнаци

През този месец ще имате нужда да се отървете от дълбоко вкоренени чувства на несигурност. Нямате интерес да се самоанализирате или да водите задълбочени разговори. Въпреки това, чувствате нещо силно, което искате да споделите, но се въздържате, трябва да разрушите тази стена, която ви пречи.  Ако успеете, депресията ще изчезне и ще започнете да се чувствате по-сигурни както в любовта, така и в професионалната сфера.

Рак

В следващите няколко месеца всичко ще бъде свързано с пари. Парите са винаги с нас независимо дали ги имаме или не, а вие вероятно ще ги имате. Какво да правите с тях? Правете инвестиции, които помагат на човечеството, давайте на хората в нужда, създавайки общност, финансиране на бъдещето. Знаете какво да правите.

Лъв

Очакват ви моменти на страст, толкова силна, че няма да се интересувате от нищо друго. Като цяло ще бъдете доста развълнувани, но на моменти ще чувствате страх от смъртта, състояние на екзистенциална тревога и отчаяние. През този месец избягвайте подписването на договори и промените в работата или вкъщи, защото това е времето, когато трябва да бъдете обективни.

Дева

През този период ще бъдете склонни да преувеличавате и да бъдете надменни или да се държите арогантно. Плановете ви изглеждат изпълними, опитайте се да бъдете реалисти и не се отнасяйте извънредно победоносно. Възможни са разногласия с хора, които са ви като учители.  Бъдете умерени и скромни и няма да имате проблеми. Ваш приятел ще се отдръпне от вас, защото се държите зле.

Везни

Ще получавате симпатия и уважение, двойна защита, изгоди и късмет. Ще се чувствате способни да спортувате много и да се занимавате с дейности на открито. Периода е подходящ за романтика и любов. Ще бъдете склонни да се влюбите в човек от друга култура. Можете да дадете огромна топлина и страст на връзката, и да бъдете готови да се раздавате, но трябва да знаете, че партнъора ви няма същата способност да въплъщава любов.

Скорпион

Отличен темперамент. Повече от любов, ще искате да се влюбите. Ще бъдете заобиколени от хора и ще намерите начин да откриете любовта някъде наоколо. През цялото време трябва да бъдете много дискретни или в противен случай непредвидени събития могат да станат причина за загубата на всичко, което сте получили. Ще се чувствате самоуверени и победители. Възможно е неразумно да пренебрегвате опасност. Вземете мерки.

Стрелец

Този месец ще бъде изпълнен със събития, дори и в рутината. Ще бъдете напълно непокорни, независими, интроспективни и крайно упорити. Запазете крайностите за собствените си дела. Имате нужда да се налагате на другите, да бъдете първи или център на вниманието. Ще работите усилено, ще бъдете изключително концентрирани и ще се фокусирате върху мислите си, ще усещате необичайна вътрешна сила. През този период ще имате способността да ръководите. Внимавайте да не се превърнете в деспот.

Козирог

Ако сте планирали да пътувате ще възникнат някои неочаквани проблеми. През този месец е възможно да бъдете раздразнителни и това ще доведе до проблеми с висшестоящите. Нерешени съдебни дела ще се върнат в живота ви. Отнасяйте се към нещата винаги с голямо внимание. Можете да постигнете това, защото силата на вашият зодиакален знак е дисциплината.

Водолей

През този период на преден план ще бъде любовта. Това означава, че тези от вас, които са намерили най-подходящият партнъор могат да се насладят и усетят любовта още повече. Също така, тези от вас, които имат емоционално слаба връзка, трябва да я прекратят окончателно. Същото важи и за професионалната сфера, тези от вас, които се чувстват удобно, ще вършат с удоволствие работата си без ограничения, но тези, които стоят на работното си място само заради изгода ще предприемат някои промени.

Риби

През този месец ще работите усилено и ще имате необичайна вътрешна сила. Ще имате способността да ръководите хора, които са податливи на внушение.  Ще можете да премахвате маските на хората и да виждате какви са в действителност или какви искат да бъдат. Внимавайте да не станете прекалено вманиачени. Образно казано вие сте ловец в постоянно търсене на плячка и няма да се откажете докато  не постигнете това, което искате.

 

Източник: mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top