Месечен хороскоп за Юни 2011 г.

май 29 | , ,

ОВЕН (20 МАРТ – 21 АПРИЛ)
Вие сте положили стабилна основа в работата си и сега иде можете да се насладите на спокоен ритъм и ежедневие без напрежение. Всичко ще вършите с лекота и без затруднение. Ще имате възможност да се представите блестящо, без да срещнете ни най-малко затруднение или да по­лагате усилия, повече от обикновеното. Дошло е вре­ме да се насладите на успеха си. Ще работите много, но няма да усещате умора или претоварване. Дошло е време за финалната права. Вие сте вложили много и сега ще трябва само да вземете наградата си.

Разпускайте в движение. Не оставяй­те и миг без работа и не се предавайте на мързела, колкото и да ви се иска. Използвайте периода на спо­койствие, за да поставите основите на бъдещата си дейност и да направите новите си планове. Обмис­ляйте и правете график, който ще можете да спаз­вате и е напълно реален. Поставете си нови цели и нови мечти. Ще разполагате с много свободно вре­ме и можете да помислите за туризъм или разход­ка сред природата в почивните дни. Добре е да бъде те с приятели и да се разсейвате, за да си починете по-пълноценно. Канете госта, организирайте излети, спонтанни излизания. Периодът е отличен да се пос­ветите на хобито си. Правете само това, което на­истина ви харесва и това, което искате в този мо­мент. Сега може да се поглезите с капризите си, за­щото сами ще решавате какво да правите.

В края на месеца ще бъдете заредени с енергия и ако сте направили новите си плановете, ще имате прекрасната възможност да започнете реализиране­то им с огромната подкрепа на звездите. Ако сте мързелували и не сте направили планове за бъдещето, рискувате да пропуснете прекрасни възможности, ко­ито ще направят Живота ви много по-лек и по-успе­шен. Редувайте отмората с лека подготовка и меч­ти за бъдещето. Така ще можете да се възползвате пълноценно от всички шансове.

През средата на месеца ще срещнете нови хора или приятели, с които не сте се виждали отдавна. Очак­ват ви много хубави моменти и много весели празну­вания. Съхранете тези контакти, защото в бъдеще ще имате нужда точно от тези хора.
Ако имате работа, не правете планове за промяна, а се съсредоточете в сегашното си положение. Те­зи, които търсят работа, няма да намерят подходя­що място.

ТЕЛЕЦ (22 АПРИЛ – 21 МАЙ)
Поставили сте стабилна основа в ра­ботата си и гледате уверено напред. Ежедневието ви ще е доста натоварено, но вие сте свикнали с този ритъм и това няма да ви уморява или изнервя. Затънали сте в рутина и всичко ви се струва еднообразно, но не се оплаквате от това и не искате никакви изненади. Напълно сте доволни от еднообразието и липсата на катаклизми. Всичко ще върви нормално и ритмично, плановете ви ще се осъществяват един след друг. Ще имате възможност да свършите всичко, което сте запланували за опреде­лен период и това ще ви прави щастливи. Ако ви ос­тане свободно време, не започвайте нов проект или нова задача, защото ще се претоварите. Не проявя­вайте инициативност и не правете нещо, което не е ваша работа. Време е да се отпуснете и да си наложите по-умерено темпо на работа. Няма да има нищо, което да ви препъва, няма да има проблеми или нере­шими задачи. Никакви конфликти и в работната част на деня ще се чувствате напълно щастливи.

В свободното ви време и през почивните дни ще бъ­дете много натоварени с роднините си. Всеки ще ви ангажира с нещо и ще ви прехвърля от задълженията си. Всеки ще иска съвет от вас, ще ви ангажира с личните си дела. Ще се наложи да станете арбитър при разгорещен спор между ваши роднини и трябва много да внимавате чия страна взимате. В момента има рискове да вземете погрешното решение и това да влоши отношенията между всички, вместо да ги подобри. Помислете, консултирайте се в партньора си, огледайте ситуацията от всички страни, защо­то има много лъжи и користни цели. Спор за имот или наследство ще охлади за дълго време отношенията в рода ви. Вие няма да сте пряко засегнати, но все пак, ще бъдете въвлечени. Не взимайте страна и при пър­ва възможност, искайте и вие своето. Може да ви излъжат и да ви вземат това, което ви се полага.

Пазете се от лъжи и измами в отношенията си с приятели. Тук отново назряват интриги и вие няма да може да разграничите истината от лъжата. Не се доверявайте на разказана история от един, без да сте чули и другата гледна точка.
Единственото ви емоционално спокойствие и ро­мантичен пристан ще бъде любовната ви връзка. Те­зи, които имат постоянен партньор, ще се радват на спокойствие и сигурност. Тези, които все още тър­сят любовта, сега ще имат шанс да намерят подхо­дящ човек. Не се впускайте веднага, защото има риск да вземете грешно решение или да гледате не в истинския човек. Изчакайте и вижте как ще се разви­ят нещата.

БЛИЗНАЦИ (22 МАЙ – 22 ЮНИ)
Този месец ще е малко натоварен за вкуса ви. Ще искате спокойствие и малко почивка, но това няма да се случи. Преуморени сте и би се струва, че няма да издържите, но вие ще се справите. Опитайте се сами да си внушите, че ви е приятно да имате мно­го ангажименти. Всеки ще ви търси и ще ви ангажира с нещо, докато вие мечтаете само за спокой­ствие с хубава книга в ръка. Няма да имате възможност за подобна наслада.

Опитайте се да се спра­вите, без да оставяте недовършена работа. Напра­вете си график и така няма да има забравени задачи или недовършени проекти. Не се натоварвайте с ди­ети или с физическа активност. Вие сте В отлична форма и не бива да се лишавате от нищо. Хранете се пълноценно, за да имате сили да се справите. Не предприемайте пътувания, защото те няма да дове­дат до исканите от вас резултати. Ако може, отложете ги. Пазете се от простуда.

РАК (23 ЮНИ – 22 ЮЛИ)
През този месец ще бъдете напълно ангажирани с проблемите на другите хора и няма да имате никакво време да си обърнете внимание сами на се­бе си. В работата ви всички ще ви търсят с повод и без повод. Непрекъснато някой с нещо ще ви занимава, ще отвлича вниманието ви. Ще бъдете достатъчно любезни, за да обърнете внимание на всеки и така няма да можете да изпълнявате непосредствените си задължения. Ако допуснете това да се случи, ще понесе­те доста големи критики и ще отстъпите назад от вече заетите позиции. Преди всичко, вършете собст­вената си работа. Не бива да се излагате и да тру­пате негативи. Не се отпускайте. Ако се наложи, откажете по-рязко на някого, но работете в свой инте­рес. Това е много критичен момент за вас, защото ще трябва да се занимавате с много проблеми на околни­те хора, а пък и вашата работа ще се следи много вни­мателно от конкуренти или началници. Сега се налага да бъдете най-големите егоисти.

В семейството ще е пълна говорилня. Всеки ще ви занимава с нещо, ще ви дърпа да му помогнете, да го отмените. Изолирайте се на тишина и спокойствие и оставете всеки да се оправя сам. Много е лесно вие да свършите чуждите задължения, но вие имате нужда от пълноценна почивка, след натовареното работ­но ежедневие. Отсъствието на доста колеги ще уве­личи вашата работа и вие ще бъдете претоварени. Около вас ще цари пълна суматоха – и в работата, и в дома ви. Ако сами не си осигурите тишината и почив­ката, никой няма да се досети да ви остави. Обърне­те поглед към природата. На пейка в парка с книга в ръка, на разходка в планината или сред гората – това
ще бъде вашето спасение.

В напрегнатите дни и шумотевицата навсякъде око­ло вас, вие няма да имате сили да обърнете внимание на човека до себе си. А той също ще иска от вас повече – и внимание, и време, и разговори. Сдържайте нервите си и не реагирайте остро. Не разва­ляйте връзката си сега. Ако споделите спокойно в как­во напрежение живеете, може би ще получите точна­та подкрепа и верните съвети. Необвързаните няма да имат силна любовна тръпка, защото ще бягат от хората, ще бъдат избухливи и конфликтни. Сега няма да дойде голямата любов, а и да се появи, вие няма да я забележите.
Обърнете повече внимание на себе си. Глезете се, угаждайте си. Хранете се пълноценно и не спазвайте диети, които допълнително да ви изнервят. При най-лекото неразположение, се консултирайте с лекар.

ЛЪВ (23 ЮЛИ – 22 АВГУСТ)
Очаква ви много щастие през този ме­сец. Всичко ще се върти около вас. Всичко ще се случва точно около вас. Вие ще бъдете в центъра на всяко съ­битие и това ще е сбъдната ви мечта. Колегите ще ви хвалят, поздравяват и всяка ваша дума ще се приема с аплодисменти. Успехите ще идват един след друг и вие ще се радвате на огромна популярност.

Точно тук се крият и уловките. Едва ли ще успеете да ги избегнете. Това ще е ваша­та огромна гордост. Ще се възгордеете и ще започ­нете да се държите доста високомерно с останали­те. Ако е възможно, не допускайте това да се случи.
Сдържайте прекомерната си радост и запазете поведението си както преди. В противен случай рискувате хората да се отдръпнат от вас и когато през следващите периоди имате нужда от помощ и подкрепа в работата си, да няма към кого да се обърнете. Премълчавайте хапливите забележки, колкото и остроумни да ви се струват.

Можете да споделяте всичко с роднините си сега. Тук можете да покажете и радостта, и гордостта си. Вашите близки ще се радват и гордеят заедно с вас. Ще ви подкрепят и насърчават. Точно домът ви ще бъде вашето най-щастливо място през този ме­сец. Прекарвайте повече време с роднините си.

Ще се чувствате заредени с огромна енергия и ня­ма да усещате умора. Няма да ходите, а ще летите. Все пак, осигурявайте на тялото и нервите си мо­менти на покой и почивка. Трябва да се възстанови­те пълноценно, за да може да поддържате високото ниво и наложеното от самите вас усилено темпо на живот и работа. Ваш роднина от доста далече ще ви зарадва с хубава новина. Това може да са и новини за предстоящо посещение от приятели, които Живеят далеч. Предстоящото гостуване ще ви накара да вложите много енергия в подготовката. Ще сте склон­ни да правите планове и да наситите програмата с повече ангажименти, отколкото е необходимо. Не се престаравайте.

Обърнете внимание на любимия си човек. Не го оставяйте в своята сянка, а го дръжте винаги до себе си. Не загърбвайте партньора си, защото неговата подкрепа ви дава сили във всеки един момент. Пътуванията през месеца няма да са много успешни. Ако е по работа, няма да може да се съсредоточите. Ако е за развлечение, няма да има очаквания ефект. Не се натоварвайте и с пътувания сега. Нами­рате се в такава еуфория, че рискувате да пренавиете пружината на енергията си и да се преуморите. Мислете за здравето си и не се нагърбвайте с всич­ки ангажименти. Не забравяйте да се храните пълно­ценно, не пропускайте хляба.

ДЕВА (23 АВГУСТ – 21 СЕПТЕМВРИ)
Предстои ви един много спокоен ме­сец. Предишните месеци на ангажи­менти са вече само спомен и вие с огромно удоволствие се отдавате на работата си. Около вас цари спо­койна обстановка, което ще ви позволи да премис­ляте по-добре нещата, да оглеждате всеки детайл и да бъдете много по-прецизни. Всичко ще върви с умерено темпо, а вие сте свикнали с доста по-големи натоварвания, така че ще ви остава доста сво­бодно време.

Сега е моментът да си помогнете за следващите месеци и да започнете да работите по предстоящите си задачи. Подгответе всичко и когато дойде моментът с по-голямо натоварване, Вие ще бъдете сигурни и спокойни. Ще вършите работата си с лекота и удоволствие. Ще имате прекрасния шанс да завършите едно начинание още преди среда­та на месеца и ще останете много доволни от из­вършеното. Така през втората половина на май ще може да започнете да обмисляте новите си пла­нове и градите новите си мечти.

Още в началото на месеца ще ви зарадва една добра новина, свърза­на с работата ви. Тя предвижда доста ангажименти през следващите периоди и вие ще използвате затишието сега, за да си помогнете и да свършите предварително някои неща. Ще имате възможност да си направите доста солидна подготовка, затова трябва да използвате времето си пълноценно. В дома ви също цари спокойствие. Всичко е нормално и няма екстремни събития. Всички ваши близки се справят сами и нямат нужда от вашата непрекъсната грижа и помощ. Това ще ви даде възможност и в дома си да се посветите на работата си. Дали само ще премисляте нещата, дали ако имате възможност ще работите и в дома си, всичко зависи от вас. Идея за леко освежаване и лек ремонт, коя­то ще предложите, няма да се посрещне и под­крепи от близките Ви. Затова, ако наистина искате да направите нещо, ще трябва да разчитате само на себе си. Заемете се само с неща, които можете да направите сами, без да се претоварвате и без да се надценявате.

Любовта ви също ще е тиха и спо­койна. Във връзката ви ще цари разбирателство и ще се радвате на душевен комфорт. Партньорът ви ще е до вас и ще ви подкрепя. Можете да напра­вите предложения романтичен уикенд, но и там ще мислите за работата си. Няма да сте изцяло отда­дени на любовта. Винаги ще мислите за бъдещите си планове и за настоящите си задачи. Не правете далечни и дълги пътувания, защото вие самите ще се чувствате неспокойни и напрегнати. Ще бъдете сигурни и ще чувствате стабилност само ако сте по-близо до работата си и можете да се посвети­те изцяло на кариерата си.

ВЕЗНИ (22 СЕПТЕМВРИ – 22 ОКТОМВРИ)
През този слънчев месец ще бъдете непрекъснато озаре­ни от усмивка и ще предавате до­брото си настроение на всички око­ло вас. Работата ще ви върви с леко­та, но ще ви е трудно много да се задълбо­чавате и да искате да постигате резултати. Ще бъдете щастливи и усмихнати, и работата ще е на заден план за вас. Това няма да е фатално, за­щото в служебен план всичко е добре. Нещата се разбиват отлично и не трябва да полагате го­леми старания и усилия. Ако е задължително да бъ­дете на работното си място, просто вършете неотложната работа и не влагайте по-големи уси­лия. Сега не е моментът да се изявявате, защото няма да се получи. Сега вие сте настроени за праз­нуване и развлечение.

Всички хубави моменти и приятни изненади са в дома ви, сред вашите близки и роднини. Ще имате много поводи за усмивки и за вдигане на празнични и поздравителни наздравици. Успехите на най-близ­ките ви хора ще ви радват много и ще бъдете мно­го щастливи. Почивните дни ще са свързани с мно­го пътувания и весели събирания. Приятели и позна­ти ще искат да са във вашата компания, защото около вас ще цари вечно добро настроение и много смях. Само положителни чувства и емоции ще из­пълнят този период.

Любовната ви връзка ще се възроди и ще се заз­драви. Вие ще бъдете причината за подобряването на обстановката и атмосферата между двамата.

Тези от вас, които са самотни, сега ще срещнат сродна душа. Ще плените човека с положителната си настройка и с позитивизма си. Не забравяйте това и поддържайте доброто настроение. Връзка­та ще започне с много красиви чувства и прият­ни изживявания, романтични пътувания и красиви емоции.

През втората половина на месеца ще научите, че ваш роднина е използвал името ви и се е облаго­детелствал за ваша сметка. Заплетената интри­га ще изкара вас виновни и ще ви злепостави, без дори да знаете за какво става дума. Можете да се справите с тази ситуация, ако веднага поставите всеки на мястото му и дадете да се разбере, че не може да ви използват. С риск да прекъснете отно­шения, защитете се бързо и изяснете ситуацията. Покажете, че не може да злоупотребяват с добро­тата ви и услужливостта ви.

В края на месеца ще трябва да се мобилизирате, защото ще се появи повече работа и повече ангажименти. Изпълнени сте с енергия, за да се справите с всяко предизвикателство. Здравето ви е отлично, но не забравяйте, че Вместо шоколад, може да хапнете и плодове. Не прекалявайте с маз­ните храни.

СКОРПИОН (23 ОКТОМВРИ – 21 НОЕМВРИ)
Ще бъдете много щастливи през този месец, защото ще бъдете затрупани с работа. Отдавна мечтаете за това. С нетърпение ще започвате различни проекти, ще се заемате с все нови и нови задачи. Изпълнени с енергия, ще използвате всяка минута, за работа. Разбира се, вие правите всич­ко това, заради парите. Не изпитвате чак такова удоволствие от самата работа, колкото от полу­чаването на възнаграждението и признанието за труда си. В момента ще гоните само слава и ус­пех. За да ги постигнете, ще трябва да бъдете максимално упорити и да не се отказвате лесно. Тези от вас, които се предават, които се уморяват и отказват под предлог, че това няма да ста­не, няма да постигнат нищо и ще останат на пре­дишното си ниво.
Повечето от вас няма да се за­доволят с предишната ситуация и много силно ще искат да постигнат успех. Няма да ви плаши пове­чето работа, няма да се съобразявате, че са по­чивни дни. Напълно сте отдадени на кариерата си. В края на месеца, упоритите и усърд­ните ще може да се похвалят с мечтаните успе­хи. Парите при вас през този месец ще идват, но в никакъв случай не даром, те трябва да се заслужат. Не чакайте нищо на готово, не играйте в иг­ри на щастието, а потърсете своя шанс в рабо­тата си.

Любовта ви ще остане на заден план през този период. Тези, които имат постоянен партньор, ня­ма да имат много време и Желание за романтика и развлечения. От това половинката ви ще стра­да и няма да прояви разбиране. Малки спречквания и конфликти ще бъдат породени от вашата анга­жираност. В тези спорове може да се опитате да обясните, че моментът е много важен за вас и бъ­дещето ви. Няма да срещнете разбиране.

В криза ще бъдат и отношенията с роднините ви. Всеки ще иска нещо от вас – услуга, пари, ком­пания. Вашата ангажираност ще се сметне за ви­сокомерие и демонстрация на пренебрежение. Не изпадайте в тежки и дълги обяснения в момента, защото няма да срещнете разбиране. Просто кажете, че сте заети и оставете всеки да го тълку­ва както си иска. Вие сте подредили приоритети­те си и гоните упорито поставените си цели.

Тези от вас, които търсят работа, през този месец имат шанса да намерят точно това, което искат. Бъдете упорити и работливи.

СТРЕЛЕЦ (22 НОЕМВРИ – 21 ДЕКЕМВРИ)
През изминалите периоди сте поло­жили много големи усилия и сега е време да съберете плодовете на труда си. Това не означава, че е до­шло време да се отпуснете или да си почивате. Напротив – сега ще е много напрег­нат месец, през който трябва да докажете възмож­ностите си. Вие сте положили много здрава основа на работата си и сте направили отлична под­готовка В очакване на този момент. Ще се спра­вите с лекота, просто изпитанията ще са много и напрежението ще е доста голямо за вас. Няма мяс­то за тревоги. Бъдете по-самоуверени и успехът ще е сигурен.

Тези от вас, които търсят работа, сега ще тряб­ва да се докажат. Ако се наложи, кандидатствайте на няколко места, но не се отказвайте. Звездите ви дават шанс за прекрасно начало.

Разбира се, успехите ще са само за тези от вас, които наистина полагат усилия и много искат да успеят. Колкото и шансове да дават звездите, те не могат да работят вместо вас. Тези, които са се отпуснали по течението и са изгубили надежда, е добре през този период да се мобилизират и за­претнат ръкави. Наградата ще е добра и удовлетворението ще ви хареса.
Любовта ви ще е вашият тих и мирен пристан. Там ще намирате утеха и отмора, разбиране и под­крепа. Вашият партньор няма да има претенции и капризи през този месец, а ще ви разбира и пома­га. Връзката ви ще бъде заздравена от това и вие трябва да покажете своята благодарност с малък жест. Любимият човек ще ви помага във всеки един момент.

Необвързаните сега няма да срещнат голяма и страстна любов. Ще има приятелства и весели съ­бирания, хубави и забавни почивни дни, но нищо по­вече. Не насилвайте нещата. Сега не е време за бу­рни чувства, а за повече работа.
Роднините ви подкрепят и обстановката В семей­ството ви е много спокойна. Това ще ви даде възможност да си почивате пълноценно след натова­рения ден. Никой няма да има претенции към вас, а ще се стараят да ви помагат и да поемат част от задълженията ви. Демонстрирайте благодарност­та си. Просто кажете колко сте благодарни.

Този месец ще е натоварен, но и много щастлив за вас. Ще се чувствате доволни от себе си и горди с постиженията си. Натовареното ежедневие ня­ма да ви претоварва, защото най-близките Ви хо­ра ще се погрижат да имате пълноценна почивка и да се възстановите пълноценно. Използвайте всич­ки шансове.

КОЗИРОГ (22 ДЕКЕМВРИ – 20 ЯНУАРИ)
Няма да скучаете през този месец. Много отдавна имате нужда от от­пускане и почивка, от презареждане, но това няма да се случи точно сега. Предстои ви динамичен и на­товарен период. В работата си ще имате върхо­ве и спадове. Няма да има нищо фатално, просто вие самите няма да сте доволни от това, което правите и ще искате да се справяте много по-добре. Това ще е само във вашия ум. Вие сте на добро професионално ниво и няма причини да сте недовол­ни. Просто сте преуморени и сте склонни към черногледство. Една малка похвала от съвсем страни­чен човек може да ви накара да погледнете реал­но на положението. Успехите ви ще са повече и вие би трябвало да сте доволни.

Приливите и отливите в работата ще се дължат на вашето настроение. Ако сами си наложите да бъдете по-оптимистични, всичко ще върви по-гладко. Претоварени и раздраз­нителни, вечно недоволни от нещо, вие ще бъдете много труден човек през този месец. Колегите ви ще странят от вас и само това може да доведе до отстъпване от вече заетите позиции. Премълча­вайте хапливите реплики, когато искате да напра­вите забележка на някого. Не влизайте в конфликти. Мълчете колкото се може повече. В дома ви ще можете да се отпуснете и да си починете. Всеки звук ще ви дразни и вие ще избухвате без причина.

Ваши­те роднини ще понасят търпеливи гнева ви и лошо­то ви настроение. Ако имате възможност, усамо­тете се през почивните дни или излизайте на раз­ходка по-често сами. Самотата ще излекува опъна­тите ви нерви и ще ви донесе пълноценна почивка. Близките ви няма да искат да прекарват много вре­ме с вас и вие ще можете да се насладите на спо­койствие.
През втората половина на месеца ще имате възможност да се проявите в целия си блясък. Усмивка­та отново ще е на лицето ви, доброто ви настрое­ние ще се завърне, вашата толерантност ще е на ниво. Критичният период ще е отминал и вие ще се понесете отново по гребена на вълната. Ще се чувствате заредени с енергия, преизпълнени с идеи и ще горите от нетърпение да се докажете.

През първата половина на месеца любовта ви ще е в много критичен момент и всичко ще зависи от вашето отношение. Дали ще закрепите връзката или ще я прекъснете, ще зависи изцяло от вас. Пре­мислете много добре всяка своя дума и жест. Из­бягвайте да вземате окончателни решения В този изнервен момент. През втората половина на месеца ще можете да прецените нещата трезво и да направите правилния избор.

ВОДОЛЕЙ (21 ЯНУАРИ – 20 ФЕВРУАРИ)
През този месец ще имате огромен шанс. Късметът и успехът ще ви съпътстват във всичко. Работа­та ви върви гладко и много успеш­но. През предишните месеци сте положили много усилия и сега ще се радвате на спокойствие и успех. Отстрани ще изглежда, че доста лесно постигате всичко, но вие най-добре знаете колко много труд сте вложили и колко упо­рито сте гонили успеха. Идва време да приема­те поздравления. В началото на месеца ще имате много весело настроение и напълно ще липсва же­ланието за работа, но вие ще имате прекрасния шанс да работите нещо, което много ви харесва и няма да се затрудните. Ще съчетаете работата с удоволствието и успехът ще е още по-голям.

През втората половина на месеца ще се наложи да направите пътуване по работа. Ще може да се поздравите с много добри резултати, които ще ви издигнат в йерархията и донесат увеличаване на доходите ви. Много успешното пътуване ще бъде съпроводено и от много забавления и веселие.

В дома ви имате пълната подкрепа на роднини­те си. Можете да разчитате на тяхната помощ и съвети. Доверете се на препоръките им и приеме­те помощта им. Това много ще ви улесни и ще об­лекчи работата и ангажиментите ви. Ще имате хубави поводи да празнувате и ще получи добри но­вини за ваши близки хора.

През този месец на успехи и еуфория, тези от вас, които имат сериозна връзка, ще чувстват не­престанната подкрепа на партньора си. Няма да имате много време да се отдадете на връзката си, но любимият човек ще ви подкрепя и помага. Спрете се за миг и обърнете повече внимание на човека до вас. Отблагодарете се и покажете, че оценявате всеотдайността му. Сега връзката ви ще е повече приятелство и партньорство. Може­те да разчитате на това в този важен за вас мо­мент.
Необвързаните няма да бъдат заслепени от лъ­чите на голямата любов. Тя може и да се появи, но ангажирани в работа и мечти, вие ще приемете този човек повече като приятел. Запазете всяко създадено приятелство през този месец. Това ще бъдат ценните и верните хора за вас в бъдеще.

Този месец ще премине под знака на истинско­то приятелство. Ще имате възможност да види­те точно кой ви цени и кой е до вас, защото има сметка от това. Опитайте да погледнете всяка ситуация отстрани и запазете само безкорист­ните хора. Ще има много лицемерие около вас, но вие ще го познаете.

РИБИ (21 ФЕВРУАРИ -19 МАРТ)
Предстои ви много весел и забавен месец. Ще бъдете заредени с поло­жителна енергия и ще откривате хубавото във всяко нещо около се­бе си. Дори и да има­те дребен проблем или неприятност, това няма да ви под разни, а ще извлечете поука и полза от съз­дадената ситуация. Нищо няма да може да помрачи усмивката и позитивизма ви. Точно затова в ра­ботата си ще се справяте отлично. Ще работите с лекота и всичко ще става лесно и бързо. Така ще ви остава много свободно време, което ще използ­вате само за забавления. Работата ще върби между другото и няма да обръщате много внимание на кариерата си. Доволни сте, че всичко върви добре и няма да проявявате болни амбиции за признание или реализация на по-високо ниво.
Работата ви няма да е приоритет за вас през този месец. Няма да има криза или изоставане, ще поддържате досегашното ниво. В семейството ви ще има много хубави поводи за празнуване. Ваши роднини ще ви радват с добри новини. Пазете се от далечен роднина, който ще из­ползва всеки случай да ви иска пари или услуга. Кол­кото и хубаво да е настроението ви, не му давайте нищо, защото ще бъде Във ваша вреда.

Забавлявай­те се, но не се задълбочавайте в нищо друго. Това важи и за отношенията ви с колегите. Не правете услуги, не помагайте, защото няма да се получи ни­що и накрая вие ще сте виновни. Само ще се изложите. Не помагайте през този месец. Ако наистина искате да направите услуга, отложете я за края на периода.

Вашето добро настроение ще ви направи магне­тични и около вас Винаги ще има много хора. Отпус­нете се и се забавлявайте. Не създавайте приятел­ства през този месец. Запознанствата ще са мно­го, но не приемайте никого много близо до себе си и не споделяйте с никого от новите си познати свои лични мисли и мечти. Склонни сте често да бърка­те в първата си преценка за хората.

Любовта ви ще е в лек застой. Тези, които имат сериозна връзка, ще бъдат винаги в големи компа­нии, ангажирани по различни поводи. Не обръщайте гръб на половинката си. Намерете време за роман­тика, за да не пострада любовта. Оценете хубаво­то, което имате и не го губете.

Предприемайте пътувания, само ако са за развле­чение. Деловите пътувания ще се превръщат в за­бава и няма да дадат желаните резултати.
В края на периода една новина от далече много ще ви зарадва и ще ви даде повод да се захванете по-сериозно с работата си.

Източник: horoskopi.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top