Месечен хороскоп за ЮЛИ 2014 година

юли 1 | , ,

ОВЕН
През юли Овните ги очаква застой в ангажиментите. При това не е изключено той да бъде провокиран от няколко фактора, затова ще се наложи да се оправяте и с хора, и с някакви документи. Може би преди известно време вие лениво сте се отказали да оформяте официално някакви договорености или просто сте повярвали на нечии думи и сега ще бъдете принудени да плащате за своята недалновидност.

Впрочем, негативните емоции се компенсилат с лихви от радостни и светли впечатления. Звездите ви поднасят някакво интересно пътуване, в което вие не само ще си починете от проблемите, но и прекрасно ще се забавлявате в приятна компания. Така че ви очаква и релакс, и разширяване на кръга на общуване.

В началото на месеца ще ви се наложи да изобретите хитроумни начини за излизане от трудни ситуации. В средата на месец юли ще трябва да отделите внимание на документи, при това не само работни, но и лични. В края на месеца ще отложите всичките си ангажименти, за да дойдете на себе си и да получите удоволствие от онова, което истински ви радва.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 17, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 12, 19, 25, 26.
ТЕЛЕЦ
През юли на Телците ще се наложи да участват в конкурентна борба. Не е изключено за вашата професионална ниша да претендира още някой, затова вие ще бъдете принудени да се сражавате за своето място под слънцето и да доказвате на влиятелни хора или клиенти, че именно вие сте този, който им е необходим. Твърдо отстоявайте своите интереси, но при това взимайте предвид всички възможни варианти на развитие на събитията и не рискувайте.

Освен това е възможно да възникнат трудности с отпуската или с някакво пътуване, особено ако сте го планирали за втората половина на юли. Впрочем, ако обичате изненадите и неочакваните събития, то случващото се може би ще ви хареса, във всеки случай ще ви „събуди“.

В началото на юли ще ви се наложи да отстоявате някакви ценности, които вие смятате за основополагащи, при това подобна ситуация може да се формира и в работата, и в семейството. В средата на месеца много неща ще зависят от вашето умение бързо да реагирате на промяната на обстоятелствата. В края на юли има вероятност за някакви екстремни развлечения.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 4, 18, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 22, 29.
БЛИЗНАЦИ
През юли Близнаците ги очакват множество успехи, които ще привлекат към тях вниманието на влиятелни хора и ще им помогнат да постигнат увеличение на доходите. Не е изключено вие активно да използвате своето умение да водите интересни диалози и способността си да се договаряте дори с неадекватни индивиди. Има вероятност в резултат на всичко това да ви доверят проект, с който никой освен вас не би се справил.

Във вашите дела обаче може да се намеси някакъв авторитарен човек. Възможно е за известно време той да ви е оставил на мира, но сега по някакви причини отново да се заеме с вас. Постарайте се да реагирате на това спокойно – през дадения период за вас е много важно да запазите хладнокръвие и душевно равновесие.

В началото на месеца вие ще проявите своите най-добри качества, което ще повлияе положително върху вашето материално положение и на отношенията с околните. В средата на юли домашната сфера ще поиска от вас допълнителни инвестиции, а свързаните с нея събития ще предизвикат интензивни емоции. В края на месеца ви очакват активни развлечения.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 21, 22, 23.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 10, 17, 24, 31.
РАК

През юли Раците могат да се окажат в нелека ситуация, която ще изисква от тях търпение и издръжливост. Не е изключено в организацията, където работите, да решат да проведат ревизия и тя да се проточи доста дълго време. Така че ще ви се наложи не само да изпълнявате своите служебни задължения, но и да доказвате, че с право заемате своето място.

Впрочем, едва ли нещо ви заплашва – или вие ще преминете прекрасно проверката, или до вас ще се появи човек, който ще ви вземе под своето покровителство. Освен това, от събитията на работното място ще ви отвлекат някакви интересни развлечения или просто навреме ще заминете в отпуск.

В началото на месеца ви очаква бърза смяна на събитията, затова пък истински отдушник ще стане общуването с хора, които са ви близки. В средата на юли вашите желания за известно време ще се разминат с вашите възможности, но вие ще се справите с това, като просто корегирате своите планове. В края на месеца ви очаква някаква радост.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 10, 14, 24, 25, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 19, 29.
ЛЪВ
През юли Лъвовете ще се занимават активно с проект, който те са започнали неотдавна или ще го започнат в най-скоро време. Предстои ви да водите многобройни преговори, да се проявите в най-различни роли, да се пробвате в нови. Всичко това ще се окаже доста успешно и ще ви донесе допълнителен приход. Вярно е, че не са изключени трудности във вид на краткотрайни застои по независещи от вас причини. Впрочем, вие ще ги преодолеете лесно, проявявайки навреме фантазията си.

Освен това през месеца ще можете за известен момент да се отпуснете истински и пълноценно да си починете. Звездите ви предричат получаване на приятни впечатления и удоволствия, които вие обичате.

В началото на юли успешно проведените преговори ще ви позволят без да се бавите да се заемете с онова, което сте намислили. Освен това, вероятно ще имате среща с роднини, които отдавна не сте виждали. В средата на месеца ви очаква някакво не много дълго, но увлекателно пътуване. В края на юли ще се наложи да уредите някаква ситуация.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 1, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 12, 19.
ДЕВА

През юли на Девите им предстои да свикнат с нова реалност и най-вероятно ще им харесат промените в живота им. Не е изключено промените да донесат със себе си позитивни емоции, а заедно с това да ви помогнат да вземете някакво съдбоносно решение. Голяма е вероятността всичко това да бъде свързано с ваши роднини или с онази страна от живота ви, на която сега вие отделяте недостатъчно внимание.

В деловата сфера ви очакват също положителни метаморфози. Онова, от което излизахте извън себе си, ще престане да ви безпокои. Най-вероятно в това ще ви помогне нов партньор, или вие сами тихомълком ще повлияете на ситуацията. Вярно е, че в името на окончателната победа, ще се наложи да отстъпите от някакви свои принципи.

В началото на месеца има вероятност да се появят отзвуци от стари проблеми. Освен това не са изключени неприятни разговори с шефовете. В средата на юли ситуацията на работното място се успокоява, при това ви очаква близко и приятно общуване с роднини. В края на месеца ще имате отлични успехи и сериозни приходи.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 2, 9, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 17, 31.

ВЕЗНИ
През юли Везните трябва да бъдат крайно внимателни и предпазливо да решават своите ангажименти, за да не тръгнат нещата не както трябва. Не е изключено вие да се отдадете на някакви развлечения и да допуснете грешка, която ще ви струва скъпо. Има вероятност, ако не изпълнявате своите длъжностни задължения, в резултат да ви се наложи да делите своите доходи с други хора. Затова се отнесете към работата си с цялата си отговорност и се постарайте да не загубите онова, което имате сега.

Освен това, могат да възникнат разногласия с човек, който не одобрява някакви ваши планове или творчески идеи. Впрочем, вие няма да му позволите да влияе върху живота ви и ще получите удоволствие от онова, което сте намислили.

В началото на месеца ще трябва да отделите внимание едновременно на няколко ангажимента, свързани с различни сфери на вашия живот. В средата на юли е важно да контролирате всичко, което се случва в работата ви. Освен това, са възможни трудности, свързани с жилището ви. В края на месеца ви очаква отлична почивка или визита, която отдавна сте имали намерение да направите.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 4, 18, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 13, 20, 22, 29.

СКОРПИОН

През юли Скорпионите ги очакват позитивни емоции и съществен прогрес в начинанията им. Вярно е, че всичко това ще стане реалност само в случай, че вие проявите предпазливост и съумеете да запазите своето сегашно положение. Постарайте се да избегнете съмнителни сделки и груби грешки в работата, акуратно създавайте нови връзки с влиятелни хора и тогава към края на месеца ще се приближите към съвършено друг статус.

Освен това за вас ще се появи възможност да се избавите от някакви проблеми, поради които дълго време сте водили активни спорове с някого от околните. Най-вероятно по някакъв начин ще ви помогнат активите, които имате – финансови, имуществени или личностни.

В началото на юли могат да ви отправят някакво привлекателно предложение, но преди да го приемете, помислете дали то няма да навреди на вашата репутация. При това е възможно и пътуване за развлечение. В средата на месеца ще трябва да отделите внимание на проблемите на роднини или на взаимоотношенията с тях. В края на юли ви очакват изключителни успехи в работата.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 6, 8.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 18, 25, 28.

СТРЕЛЕЦ

През юли Стрелците ги очакват нови впечатления, които те ще получат и по време на работа, и по време на почивка. Не е изключено значително да се разшири кръгът на вашето общуване и това да повлияе на целия ви живот. Нови познати не само ще ви направят компания в някакви развлечения, но и по някакъв начин ще ви тласнат към решаването на проблеми, с които вие не сте искали да се занимавате. При това някой ще ви помогне да увеличите своите доходи.

Освен това през дадения период пред вас ще се появи възможност да опитате своите сили в някакво ново поприще и ако това ви хареса, най-вероятно то за дълго време ще определи живота ви. Има вероятност вие не само да получите приходи от това, но и да спечелите популярност.

В началото на месеца ви предстои да се занимавате с проблемите на близките ви, а те на свой ред ще направят нещо за вас. В средата на юли внимание ще изисква трудовият ви договор или някакви други служебни документи. В края на месеца са възможни разногласия с хората, с които вие сте тясно свързани в деловата сфера.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 3, 10, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 16, 23.

КОЗИРОГ

През юли на Козирозите ще се наложи да проявят своите най-добри делови качества, за да убедят своите партньори или инвеститори в своята състоятелност. Мтого е вероятно да назрява някакъв проект, за участие в който ще трябва да се борите.

Освен това ви предстои да се обърнете за съдействие към онези, които много добре познават и разбират нещата във важно за вас начинание. Много е възможно да ви потрябва юридическа подкрепа. При това през дадения период вие най-вероятно внезапно ще се откажете от някакво планирано пътешествие или от развлекателно пътуване извън града. Не е изключено да не искате да харчите за това пари (или просто няма да ви хареса компанията) или преди самото пътуване да възникнат неотложни битови дела.

В началото на месеца пред вас ще се появи нова цел и вие ще положите максимални усилия, за да я постигнете. В средата на юли ще се наложи да съвместите домашните задължения с интензивна делова активност. В края на месеца има вероятност да посетите някакво масово мероприятие.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 8, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:10, 17, 21.

ВОДОЛЕЙ

През юли Водолеите ги очакват изгодни предложения, които ще станат следствие от техните продължителни и търпеливи усилия. Най-вероятно вие отдавна сте вървели към някаква цел – финансова или в кариерата и сега ще получите онова, което истински заслужавате. Не е изключено преди известно време от вас да се е заинтересувал влиятелен човек, който този месец ще реши да ви даде онова, към което се стремите.

Освен това, през дадения период е възможно да се заемете и със себе си – здраве, самообразование или личностно развитие. Има вероятност да посветите цялото си свободно време на това и през третата десетдневка вече да постигнете добри успехи.

В началото на юли ви очаква познавателно и полезно общуване, в резултат на което в живота ви ще станат позитивни промени. В средата на месеца ви предстои да подреждате дома си или своето работно място и това ще изисква креативен подход и многобройни пътувания. В края на юли ще можете да се отправите на кратко пътешествие.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 2, 9, 14, 16, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6.

РИБИ
През юли Рибите ги очакват перманентни трудности в работата. Не е изключено някой да реши да ви усложни живота или просто ще поиска да се убеди, че вие изпълнявате безупречно своите длъжностни задължения. Затова или ще ви контролират изкъсо, или ще ви накарат да се отчитате за всяка ваша стъпка. Постарайте се да не реагирате на това прекалено бурно – през третата десетдневка ще имате възможност да промените ситуацията.

Освен това, може да се сдобиете с ново хоби, което ще стане за вас отличен начин за самоизява и ще ви помогне редовно да се освобождавате от напрежението след трудовите делници. При това ви очаква краткотрайно, но доста увлекателно пътуване, по време на което ще си починете великолепно и ще се заредите с оптимизъм.

В началото на месеца домашните проблеми ще поискат от вас допълнителни финансови инвестиции, но в резултат на това ще се избавите от някакъв битов проблем. В средата на юли ще се наложи да се адаптирате към някаква нелека служебна ситуация. В края на месеца общуването с приятни за вас хора ще стане за вас истински празник.

Най-благоприятните за вас дни през юли: 3, 7, 11, 14, 15, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 16, 23, 30.
Н. Попова

One Response to Месечен хороскоп за ЮЛИ 2014 година

  1. Eva Asparuhuva каза:

    super verni sa blagodaria na astologa

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top