Месечен хороскоп за Юли 2012 г.

юни 30 | , ,

Овен

Връзките ви ще ви носят удовлетворение и тези, които поддържате от години ще започнат да дават резултати. Ще можете категорично да решите кои си заслужават и кои – не. Връзката с партньора ви ще стане по-стабилна и ще общувате с по-голяма лекота. През този период ще възприемате секса като свещен ритуал и ще откривате наслада в доставянето на удоволствие на партньора си. Това ще бъде месец на награди, от които можете да се възползвате като опитате късмета си в игри или поискате повишението, което все ви се изплъзва.

Телец

Лесно ще губите контрол и понякога ще действате буйно и импулсивно, за което по-късно ще съжалявате. Всичко това ще ви пречи да разбирате обкръжението си и също така ще доведе до промени в професионалния ви живот. Що се отнася до взаимоотношенията с партньора ви – щом първите мигове на ентусиазъм преминат, ще искате изцяло да сте завладяли чувствата му.

Близнаци

За да се приближите до целите си ще трябва да направите реалистична оценка, да разберете неуспехите и ограниченията си и да оцените постиженията си. Оставете размишленията. Ще преживеете силно романтични мигове, през които духовната и плътската любов ще се слеят в едно. Обърнете внимание на повтарящ се сън.

Рак

Това ще бъде период на значителна промяна, когато определени скрити ваши идеи и фантазии трябва да бъдат приспособени към реалността на заобикалящия ви свят. Ще се чувствате като изгонени от Рая и емоциите ви дори може да доведат до болестно състояние. Ще трябва да вземете мерки и да избягвате самолечението.

Лъв

Периодът ще се характеризира с дълбочина на мисълта и неутолимо любопитство. Ще сте завладени от света на мистериите и окултното. Промените ще настъпват в живота ви хармонично и почти без никакво противопоставяне. Важно е да споделяте проблемите си с някого, но избягвайте да говорите прекалено много за чувствата си. Това ще бъде месец на свобода, възстановяване на власт и постоянство. Пазете се от височини.

Дева

Ще се стремите към самоусъвършенстване и ще получите признанието на висшестоящите и възхищението на хората, които са ви равни по обществено положение. За партньора си вие ще бъдете идеалния придружител на всяко светско събитие. Въпреки това ще трябва да внимавате и да не се поддавате на стрес. Опитайте се да разнообразите интелектуалната работа с други дейности.

Везни

Ще се чувствате неспокойни, ще бъдете разточителни и ще се противопоставяте на всички ограничения. Нуждата ви да обогатите емоционалния си живот и да търсите нови преживявания чрез пътуване, нови запознанства и изучаването на нови идеи може да доведе до конфликт с любимите ви хора. Вероятно този конфликт ще предизвика у вас още по-голяма съпротива и вие ще се борите с още повече сили, за да извоювате желаната свобода. През този период ще трябва да внимавате и да не участвате в хазартни игри, нито да рискувате повече отколкото може да загубите, както емоционално така и финансово.

Скорпион

Някакво сериозно премеждие или криза ще ви накара да мислите за поставянето на едно ново начало. Ще се чувствате безгрижни и ще изразявате свободно чувствата си. Ще искате да задълбочите самопознанието си. Към края на месеца ще устоите на изкушението да се присъедините към една прекалено дръзка компания. От познанството си с тези хора ще загубите повече, отколкото ще спечелите.

Стрелец

Това ще бъде месец изпълнен с позитивизъм. Личното ви обаяние ще ви осигури антураж от обожатели. Ще имате огромна енергия за работа. Ще бъдете изцяло обсебени от истината. Ще бъдете способни да изразите богатия си вътрешен свят по много различни начини – чрез разговори, писмено или чрез езика на тялото. Ще изпитвате голяма нужда да променяте заобикалящата ви среда. Промените ще са много положителни. Изненадите са вашата специалност.

Козирог

Ще се чувствате силни и привлекателни. Ще бъдете „разтърсени“ от летни емоции. Дори по природа да сте дискретни и консервативни, има опасност да попаднете в любовен капан или пък ще позволите на любовния ви живот да повлияе на работата ви. На преден план ще излезе търсенето на финансова независимост. Но прекомерната ви нужда от финансова стабилност ще ви създаде грижи, с които няма да знаете как да се справите. Въпреки това, може да сте сигурни, че всичко което желаете е по-близо, отколкото си представяте.

Водолей

През този период ще се чувствате сами и няма да имате сила да се изправите срещу външния свят. Подкрепата на другите ще ви помогне да не сте толкова гневни. Не се предавайте. Избягвайте споровете. Към края на месеца ще възстановите енергията си. Може да се появи неочаквано пътуване – бъдете подготвени.

Риби

През този месец ще трябва да бъдете по-прикрити. След период на тежки битки, ще намерите спасение в любовта на партньора си. Мечтите ви и емоционалният ви свят са от съществено значение. През този месец най-много ще се интересувате от възстановяване на приятелствата си.

 

Източник: mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top