Месечен хороскоп за Юли 2011 г.

юни 30 | , ,

Овен
Ще бъдете склонни да бъдете неискрени и фалшиви, само за да получите това, което искате. Ще Ви липсва самоконтрол и това ще дразни партнъора Ви. В професионалната сфера се опитайте да обсъждате въпроси с другите по-често. Ще бъдете упрекнати в недружелюбно поведение. Добре е да започнете да правите гимнастика, особено сутринта.

Телец
Вероятно няма да се чувствате горди, дори и да сте постигнали неща,които са за похвала. Включвайте повече партнъора си в плановете Ви за бъдещето. В работата се справяте отлично и ще бъдете похвалени и възнаградени за това. Не позволявайте това да Ви повлияе и покажете постоянство. Запазете спокойствие когато се изправяте пред неочаквани събития.

Близнаци
През този месец ще бъдете твърде отстъпчиви, което означава, че другите ще се възползват от това. Опитайте се да спечелите повече уважение. В работата ще Ви очакват интересни финансови възможности. Не се оставяйте да Ви изкушат и се опитайте да поставите основите на професионалното Ви бъдеще. През този период може да очаквате поява на зъбобол.

Рак
Нямате желание да приемате съвети от хора, които само се опитват да помогнат. Ще бъдете по- скоро непреклонни с партнъора Ви, който ще иска да знае защо се държите така. В работата, ще имате нужда от голямо количество търпение, заради завистливи колеги, които ще заговорничат срещу Вас, да Ви злепоставят. Опитайте се да не се претоварвате, това може да доведе до преумора.

Лъв

Спокойствието най-после ще се върне в дома Ви. Действайте предпазливо, особено ако трябва да вземете решение, което засяга и половинката Ви. В професионалната сфера, ще имате нужда от съвета на по-опитен колега, за да избегнете капан, заложен от враждебен и завистлив колега. През този период ще бъдете много динамични и ще увеличите физическата си активност.

Дева
Ще можете да прецените всички възможности и да се възползвате от тях, когато се появят. Ще покажете на партнъора си наистина колко много го обичате. В професионалната сфера, ще имате нужда незабавно да се намесите в решаването на проблем, в противен случай, рискувате да не се справите с въпрос, които трябваше да уредите доста отдавна. Ще се чувствате изморени и ще Ви липсва достатъчно енергия, но ще намерите начин да се възстановите.

Везни
Ще бъдете в страхотно настроение, което ще се дължи на това, че сте забелязали първите знаци към положителна промяна. Ще се разбирате добре с партнъора Ви. В работата, ще имате големи количества въображение и ще въведете по-артистична страна в кариерата си. През този месец ще се чувствате свежи и бодри и ще имате неограничено количество енергия.

Скорпион
Чувствате се объркани, така че приемете съвет от някой на когото можете да имате доверие. Ще се опитвате да бъдете център на внимание, също така ще приемате критики. В работата, помислете внимателно, преди да вземете решение, ако искате да избегнете негативните последици. Някой може да се възползва от несигурността Ви. Препоръчително е да си направите преглед на очите.

Стрелец
Хората около Вас ще оценят лоялността Ви и ще Ви имат доверие. Партнъора Ви ще си мисли, че сте наистина специални. В професионалната сфера, ще бъдат налице някои промени, тази ситуация изисква повече гъвкавост. Трябва да се примирите с решенията на по-висшестоящите. Вземете необходимите предпазни мерки, за да избегнете сезонните болести.

Козирог
Ще срещнете стар приятел, който доста се е променил. Ще Ви бъде трудно да избирате между двама партнъори. В работата ще постигнете желаните резултати и ще бъдете възнаградени за усиления труд. Това ще Ви направи по-уверени в способностите си. Моментът не е подходящ за започване на диета, изчакайте по-добър период.

Водолей
Увереността Ви ще Ви помогне в отношенията с другите. Ще намерите начин да подобрите комуникацията с партнъора си. В работата, ще изберете начин на действие, който ще причини проблеми. Възможни са доста недоразумения и това може да попречи на успеха. Внимавайте какво ядете, не бъдете лакоми.

Риби
През този период ще виждате положителната страна на нещата и ще се чувствате по-спокойни. Опитайте се да отделите повече време на партнъора си или ще бъдете обвинени, че го пренебрегвате. В професионалната сфера, чарът Ви ще Ви помогне да избегнете критика, но внимавайте, защото може да не бъде толкова лесно следващият път. През този период, може да усетите болка в краката, причинена от слабо кръвообръщение.

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top