МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ФЕВРУАРИ 2014 ГОДИНА

февруари 5 | , ,

fevruariМесец на силни емоции, в който е добре да преценяваме рисковете и да мислим трезво

ОВЕН
Вгледайте се в себе си
През февруари отново основен акцент в прогнозата е силната ви емоционалност. Ретроградното движение на Меркурий от 7 до 28 февруари ще е причината да се чувствате подкрепяни от колегите, приятелите и близките хора, но това чувство е лъжливо и ще се окаже, че сами сте си го създали без основание. Опитайте се да се вгледате в себе си и да осъзнаете причината за грешките. В службата този месец е абсолютно неподходящ за поставянето на каквито и да е било нови начала, още повече за промяна на работното място.

ТЕЛЕЦ
Избягвайте рисковете
Февруари е противоречив месец. От една страна ви дарява със стабилност и шансове да започнете нещо ново, като личен бизнес. Някои ще бъдат подтикнати да сменят работата си с уж по-високо платена. Като се има предвид годината, в която се намираме, е редно да залагате на сигурното, дори и да е по-ниско платено. Избягвайте всякакви рискове, за да не загубите големи суми пари. В никакъв случай не подписвайте каквито и да било договори в периода 13 – 28 февруари. В любовта ще сте прекрасни партньори – мили и любвеобилни.

БЛИЗНАЦИ
Мислете трезво
През февруари не планирайте големи начинания заради ретроградното движение на Меркурий, което ще стартира още на 7-мо число. Избягвайте да се месите в чужди разговори и да бъдете център на внимание в периода 7 – 13 февруари, за да не загубите подкрепата на хората, които ви вярват. Последните две седмици от месеца ще са критични, ако проявявате свръхноваторски идеи и ако желаете да ги превърнете в реалност на мига. Склонни сте да вложите в подобни начинания големи суми спестени пари.

РАК
Бъдете внимателни с финансите
През февруари ще бъдете доста капризни. През целия месец ще проявявате неудържимо желание да показвате емоциите си и на всеослушание да разказвате за своите житейски неудачи. В седмицата 7 – 13 февруари ще привличате неподходящи контакти и ще им се доверявате изцяло. След 14 февруари внимавайте при боравене с общи пари, не теглете кредити и не бързайте да давате суми назаем, ако някой ви поиска. През този период бъдете пестеливи, защото е възможно да се нуждаете дори от спестеното през предходната година.

ЛЪВ
Добронамерени сте
През февруари ще бъдете отзивчиви, контактни и добронамерени. Бъдете по-резервирани към колегите си на работното място, особено ако ви искат пари назаем или ви предложат сътрудничество с финансова цел. Целта е ясна – желаят да градят успехите си на ваш гръб и да ви измамят. Ако започвате бизнес, то той трябва да е едноличен и да го започнете преди 7 февруари, докато все още Меркурий е в директното си движение.

ДЕВА
Искате всички да ви козируват
През февруари ще бъдете изнервени, поне през по-голямата част от месеца. Дразни ви всичко, което не диктувате вие, и искате да промените това на всяка цена. Тази мисъл ще пронизва ежедневието ви в работата, в личния живот и дори в приятелските среди. Месецът не е подходящ за започване на работа, особено през втората половина, когато Меркурий е ретрограден във Водолей. Тогава ще общувате трудно. Просто се сдържайте.

ВЕЗНИ
Важните дела – до 7-мо число
От февруари си отделете първата седмица – до 7-мо число, за важните дела. След това Меркурий навлиза в своята ретроградна фаза и времето не е подходящо за смели постъпки и грандиозни начинания. От 7 до 13 февруари изпитвате липса на активност и мотивация. Не винете колегите си, ако вие самите грешите. След 13 февруари до края на месеца ще бъдете обсебени от чувство на абсолютна независимост във всичко, което граничи с безотговорност.

СКОРПИОН
Емоциите бликат
През февруари заради ретроградното движение на Меркурий ще ви посъветвам да бъдете пасивни и да не поставяте началото на нови проекти, особено в периода 7 – 13 февруари. През останалото време вие няма да желаете тези промени. Ще бъдете емоционални и чувствителни, което няма как да не се отрази върху взаимоотношенията ви в семейството и във връзките с близките. След 13 февруари имате нуждата да останете насаме със себе си. Не прекалявайте с контактите и анализирайте поведението си.

СТРЕЛЕЦ
Финансови постъпления
През февруари ви очакват доста добри новини относно вашите финансови постъпления и развитието ви в материално отношение през годината. Заради ретроградното движение на Меркурий обаче сте склонни да приемете всичко това като даденост. Не си мислете, че успехите ви ще продължат със същото темпо, ако не полагате нужните усилия, за да ги задържите при себе си. През този месец ви очакват промени в средата на живот и обкръжението. Много сте доверчиви и можете да допуснете доста недоброжелатели. Внимавайте.

КОЗИРОГ
Не поемайте ангажименти
През февруари вашето желание е нещата да се случват на всяка цена и безкомпромисно защитавате тази своя позиция. За жалост Меркурий този месец е ретрограден и ви съветва да не прибързвате, а още по-малко да подписвате каквито и да било договори или споразумения. Вършете работата, която се изисква от вас. Поемете ли още ангажименти, само ще си навлечете неприятности, особено през втората част от февруари, когато могат да дойдат и финансови санкции за ваша сметка. Внимавайте.

ВОДОЛЕЙ
Чакате резултати в дългосрочен план
През първата половина от февруари забравете всякакви инициативи от финансов характер. Ако ви се предлага да подпишете договор, за да постъпите на нова работа, задължително трябва да го преподпишете през следващите шест месеца наново. След 15 февруари ще се чувствате великолепно, защото Меркурий се движи ретроградно във вашия знак и ви прави доста талантливи, иновативни, а в същото време и педантични към всичко, което вършите. Резултатите от действията ви обаче няма да са светкавични.

РИБИ
Избягвайте шумните компании
Първата седмица от месец февруари ви помага да блестите в очите на всички около себе си. Лесно ще се адаптирате към средата, в която се намирате, ще бъдете душата на компанията. Нещата се объркват след 7 февруари, когато Меркурий обръща движението си в ретроградно. Освен че не бива да правите промени и да подписвате договори, до 28 февруари не бива да прекалявате с контактите, защото хората ще ви уморяват, а вие постоянно ще съпреживявате тяхната болка и страданията им. Това ви уморява и изтощава допълнително.

 

Автор: Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top