Месечен хороскоп за Февруари 2012 г.

февруари 3 | , ,

Овен

Ще бъдете склонни да идеализирате хората около вас. Ако в този момент се появи любовта в живота ви, тази любовна връзка ще бъде обречена, след като разберете,че партнъора ви не е перфектен, както сте си мислели. През този период е вероятно да се намеси в живота ви духовен учител или някой, който ще ви насочва и ще научите нещо много ценно от него.

Телец

През този месец ще бъдете завладяни от емоции, които сте сдържали до сега, омраза или злоба, която все още таите в себе си и имате нужда да се освободите от това чувство, за да бъдете щастливи в настоящият момент. Възможни са избухливи реакции от ваша страна, спонтанност или вманиаченост, ще се опитшате да контролирате и манипулирате любимите хора. Може да изживеете страстна връзка или конфликтна, с моменти на нежност или ревност.

Близнаци

Делегирайте отговорностите, които надвишават възможностите ви, по този начин ще избегнете професионален провал, от който се страхувате. Емоциите ви не са сдържани, така че през този месец ще е много трудно за вас да започнете връзка. Постоянни противоречия между духовността и материализма. Проявяват се проблеми със самочувствието. Премахнете съмненията относно способностите ви, когато се сравнявате с другите.

Рак

През този период е важно да контролирате емоциите си или да не ги вземате под внимание. Ще чувствате носталгия, ще ви липсват хора, които не са близо до вас в момента. В любовта, връзката ви ще става по-здрава и стабилна, ще споделяте едни и същи възгледи и интереси, за които до сега не сте предполагали, че може да се наслаждавате заедно.

Лъв

През този месец ще проявявате егоизъм и ще търсите удоволствие и развлечения. Ще се противопоставяте на общоприетите правила. Пламенност, гордост, изблик на вътрешен стремеж за независимост и пълна свобода, особено финансова, върху това ще фокусирате вниманието си, понякога това се дължи на липсата на обективност и реална самокритика. Оценете възможностите, може би усилията ви са неуспешни, за да доведат до желаните резултати. Не се препоръчват кредити през февруари месец. Не смесвайте работата с любовни връзки и обратното.

Дева

Ще бъдете доста неуверени и объркани. Целите ви са неясни и може да се почуствате неспособни да се противопоставяте на пречките в ежедневието ви. Един от най-добрите начини да напредвате е да опростите живота си напълно, защото в противен случай ще се провалите лесно. Увереността ви е ниска. Поставяте под съмнение почти всеки аспект от живота ви, особено целите и амбициите ви, способността ви да ги постигнете, вие заслужавате успех.

Везни

Вероятно ще предприемете някои промени в личния ви живот, особено в отношенията ви с другите. Някои пропуснати традиционни “роли” в личния ви живот, могат да са причина за това да се чувствате донякъде недоволни от себе си и хората около вас. Може би имате нужда от повече пространство да дишате. Ще искате да срещнете нови приятели и да не се смятате за половината от двойка, а да съществувате като независим човек.

Скорпион

Трябва да се борите срещу грубостта, арогантността и екстравагантността в държанието си, защото това ще ви пречи да създадете добри бизнес контакти. Пред семейството си показвате иновативност и трудолюбие, но незаинтересоваността ви към действията, може да бъде изтълкувана като студенина. Проявявайте по-малко експлоатация от ваша страна и се опитайте да се свържете с духовното.

Стрелец

Изглежда сякаш живота ви е защитен от духовни сили и нищо сериозно няма да ви се случи. Ще имате творчески поглед за начина, по който ще се справяте с препятствията. Доволни сте от сексуалния си живот и показвате добър емоционален баланс. Ще получите подкрепа и одобрение от хората около вас. Любовния ви живот ще е на преден план през този месец. Здравето ви ще е доста стабилно. Ще се интересувате от пътувания и по-висши науки.

Козирог

Бъдете внимателни с импулсивността си, дори и след това да съжалявате, за обкръжението ви това ще бъде трудно за разбиране. Също така ще се борите ожесточено за правата на тези, които имат по-малко. Вълнението ви може да доведе до инциденти или да бъде изразено чрез треска или високо кръвно налягане. Сексът и физическите упражнения са много важни, за да се справите с прилива на голямо количество енергия.

Водолей

Този месец ще бъде изпълнен с щастие и радост. Ще имате нужда да контактувате с нови хора и ще им направите много добро впечатление с прекрасното ви настроение. То ще бъде особено чувствително и мечтателно. Ще участвате в много хубава фантазия. В професионалната сфера трябва да внимавате да не бъдете въвлечени в съмнителен бизнес. Обърнете специално внимание на техниката, с която работите, защото някои електронни устройства могат да причинят голям токов удар.

Риби

През този месец трябва да докажете енергията и силата си. Ако наистина не сте наясно с тях, през този период ще преживеете криза, която ще е причина за важни промени в живота ви. Това ще повлияе като насърчава амбициите ви и желанието ви за власт в доста големи размери. Ако имате безскрупулна страна на характера ви, която може да ви накара да направите всичко, за да унищожите противника си, то тя сега ще се прояви. В професионалната сфера ще предприемете борба за власт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top