Месечен хороскоп за Септември 2014 година

септември 1 |

ovenОвен

Септември 2014 ще ангажира младите родители с техните деца. Голяма част от вниманието ви ще бъде насочено към тях, както към образованието им така и към адаптацията им в нова среда или с нови хора.
Събития свързани с раждане на дете, рожден ден или имен ден на дете.
Дамите над 35 години ще имат своите очаквания за този месец, но бъдете готови да се сблъскате с несериозни или двулични хора, да получавате обещания, които никой няма намерение да изпълни.
Провалите в личния живот на приятел ще доведат до усложняване на приятелството ви. Дори опитите ви да помогнете по някакъв начин само ще направят ситуацията помежду ви още по-сложна.
Неприятни новини свързани с влошаващото се здравословно състояние на човек, когото познавате или когото харесвате.
Септември 2014 носи новини или предложение/покана, които ще внесат силни положителни емоции в живота ви. Приемете тези събития сериозно и отговорно.
Неочакван интерес към вас на работното ви място може да ви въвлече във флирт или авантюра.

telecТелец

Мъжете над 35 години ще имат сериозни главоболия в дома си или с роднини. Всеки ще иска внимание, помощ, съдействие и ще бъде трудно да се угоди на всички.
Септември 2014 ще ви донесе конкретни финансови приходи, очаквани или такива, които ще заработите през месеца. Ще имате възможност за стабилизиране и дори за спестяване.
Домашните грижи и проблеми винаги съществуват и то във всеки дом. Сега обаче ще сте склонни да се карате или укорявате един друг по-скоро на емоционална основа, отколкото за нещо друго.
Благоприятен и успешен за пътуване месец, независимо от причината поради която може да ви се наложи да пътувате.
Новини от път, които ще ви зарадват.
Миналото ще намери начин да ви напомни за себе си, чрез една случайна среща, възникване на спънка в делата ви поради допусната в миналото грешка и др. Ще намерите начин да излезете от тази ситуация.
Ще бъдете поканени на гости, но и вие самите ще се съберете с хора в дома си по определен повод.
Ще отделите време и за някои сериозни разговори/дискусии по време на тези събирания.

bliznaciБлизнаци

Ще възникнат някои неприятности в работата или бизнеса ви, които ще ви покажат грешки и пропуски, върху които ще трябва да поработите. Възможни са някои наложителни промени
Дамите над 35 години ще се фокусират върху семейството си. Там ще има хора, които ще създават напрежение, ще са причина за безпокойство или грижа.
Мъжете над 35 години ще отделят повече време за забавления. Ще прекарват повече време с приятели, близки и колеги. Нови хора в близкото обкръжение, с които ще ви е особено интересно да общувате.
Ще имате причина да тъгувате за дете или да се тревожите за дете/внуче. Септември носи добри/благоприятни събития в този план, които ще спомогнат за разрешаването на проблемите и постигане на успехи, свързани с малките чудеса в живота.
Младите дами ще са уязвими откъм илюзии, измами, нереални очаквания. Пазете се, защото така можете да пропилеете един месец на вятъра и дори да претърпите някои загуби.
Любовта ще е сложна и твърде емоционална. Крайности в чувства, което повече ще вреди отколкото да помага. Счупеното няма да може да се залепи отново, внимавайте с думите и решенията си.ния.

rakРак

Притеснения около пътуване или събития свързани с път за младите мъже. Ще сте повече в движение, но и ще има повече напрежение. Намирайте време за пълноценна почивка.
Финансово септември ще е стабилен за голяма част от хората родени под знака на Рак. Ще имате или по-високи доходи или възможности за такива. Другото ще зависи и от вашата собствена активност.
Неочакван конфликт за имот или имущество в дома ви или с роднини. Възможни са разногласия по въпроси касаещи подялба или поемане на ангажимент за поддръжка.
Септември 2014 ще е време за подготовка на промяна, която предстои в живота ви до края на годината или в началото на 2015. Някои решения ще трябва да бъдат взети сега, както и да се предприемат някои конкретни действия.
Ще имате събиране в дома си, с хора с които ще разговаряте за пари. Някой ще дойде в дома ви за да ви остави/донесе пари.
Радостна новина, която ще ви зарадва сърцето. 
Любовни вълнения или признание в любов

luvЛъв

Септември 2014 ще донесе приятни изненади в материален план при жените над 35 години. Ще закупите полезни и необходими вещи за себе си или за дома си. Възможно е да получите подарък, придобивка или права върху някаква собственост.
В дома ви ще има период на неприятности свързани с несподелени неща, тайни, прикритост в действия, решения и др.
Ще очаквате добри доходи през този месец и те определено няма да липсват. Възможно е да направите разход за друг човек, който не сте планирали или да дадете някаква сума пари на заем.
Мъжете над 35 години ще се наложи да отделят част от времето си за подреждане на финансовите си дела, имотеки, заеми, застраховки, данъци и др.
При младите дами септември ще бъде един почти безгрижен месец. Ще имате причини да се радвате на много неща и мнозина ще ви се радват на вас, също. Дори да сте имали някакви притеснения, те сега едно по едно ще се изчистят.
Тези от вас, които са имали здравословни неразположения и проблеми през лятото сега ще започнат постепенно да се възстановяват и стабилизират.
Септември 2014 ще е спокоен за вас месец, така че опитайте се сами да свалите от себе си напрежението.

devaДева

Важните събития през септември 2014 свързани с деца и внуци ще ангажират голяма част от вниманието ви, но това определено е за хубаво. Настъпват интересни моменти в техния живот и те трябва да се използват рационално, както и да си дадете време да се порадвате на добрите новини и успехи.
Радостна новина свързана с бъдеща поява на дете.
В любовта приключила връзка ще ви напомни за себе си, но без това да ви донесе някакви положителни емоции. Напротив, дори да сте имали някакви съмнения относно раздялата си, сега ще разберете какво добро сте си направили.
Младите мъже Дева ще са склонни да избягват семейните си ангажименти и задължения. Ще ви се иска да се фокусирате върху други, по-важни за вас неща. В някои случаи, ще има и начален етап на раздяла на едно семейство или връзка поради нежелание да се поемат отговорности и задължения.
През септември ще постигнете примирие в една приятелска, роднинска или професионална връзка. Конфликтите довели до влошаване на отношенията ви сега ще бъдат повод за по-разумен разговор помежду ви.
Добре е да знаете, че сега ще имате достатъчно енергия и възможности да приключите както с неприятностите в живота си, така и да приключите с неща, които са ви създавали дискомфорт през последните няколко месеца.
Септември носи трудни успехи, но те ще си струват усилията.
Възможно е временно отлагане на пътуване по работа или различни, налагащи се от нови обстоятелства промени.

vezniВезни

Изчиствайки илюзии и напразни надежди от личния си и професионален живот младите дами сега ще могат да отворят шансове за нови възможности в живота си, които тепърва ще са повод за радост и задоволство.
Каквото и да изгубите сега помнете, че то е част от бъдещата ви печалба.
Младите мъже Везни обаче ще имат сериозни проблеми в дома си свързани с близки хора или съседи. Ще се налага да се разрешват наистина сложни ситуации или неприятности.
Дамите над 35 години ще имат много професионални и бизнес ангажименти и септември ще мине неусетно бързо за тях. Времето определено няма да е достатъчно да свършите всичките си планове, а обстоятелствата сега определено ще работят във ваша полза.
Покана за годеж или сватба.
Празник в дома на приятели свързан с техен финансов или професионален успех, голяма придобивка като нов дом или автомобил.
Месец, в който ще се вземат решения свързани с имот или имущество, с материални придобивки за дома или подмяна на битова техника и др.
Внимателно сега ще следите една интрига или задкулисна игра, която някой се опитва да играе и която носи след себе си големи неприятности. 
ите си.

skorpionСкорпион

През септември 2014 ще получите пари, за които сте имали различни пречки, затруднения или отлагания в предишните няколко месеца.
Ще очаквате и допълнителен доход до края на годината, за който сега ще оформяте или подписвате някакъв документ/договор.
Септември ще е успешен месец, стига да запазите енергичността и активността в действията си. Отлагането на една работа за утре няма да ви е в помощ, точно обратното…
Неприятна новина свързана с човек, когото познавате, но която няма да изненада никого.
Новини свързани със здравословните проблеми на човек, когото познавате. Вероятно ще го посетите в дома му или в болницата или ще положите някакви грижи за него.
Мъжете над 35 години ще се радват на деца и внуци, на успехи и различни събития от техния живот. Особено силна връзка ще има сега между вас и дете, което носи името ви или на което сте кръстник.
Неочаквано пътуване може да създаде конфликтна ситуация в дома или на работното ви място. Можете да тръгнете на път и да се имате транспортни ядове и проблеми, забавяния или отлагания на полет и други неприятни промени

strelecСтрелец

През септември 2014 ще получите пари, за които сте имали различни пречки, затруднения или отлагания в предишните няколко месеца.
Ще очаквате и допълнителен доход до края на годината, за който сега ще оформяте или подписвате някакъв документ/договор.
Септември ще е успешен месец, стига да запазите енергичността и активността в действията си. Отлагането на една работа за утре няма да ви е в помощ, точно обратното…
Неприятна новина свързана с човек, когото познавате, но която няма да изненада никого.
Новини свързани със здравословните проблеми на човек, когото познавате. Вероятно ще го посетите в дома му или в болницата или ще положите някакви грижи за него.
Мъжете над 35 години ще се радват на деца и внуци, на успехи и различни събития от техния живот. Особено силна връзка ще има сега между вас и дете, което носи името ви или на което сте кръстник.
Неочаквано пътуване може да създаде конфликтна ситуация в дома или на работното ви място. Можете да тръгнете на път и да се имате транспортни ядове и проблеми, забавяния или отлагания на полет и други неприятни промени

kozirogКозирог

Мъжете Козирог, които имат собствени деца ще трябва да отделят сериозно време и внимание за тях през септември 2014. Налага се да се погрижите повече за тяхното възпитание и проблемите, с които те самите се сблъскват, независимо от възрастта си.
Очаквайте приятни изненади този месец, които ще бъдат свързани с пътуване или ще имат връзка с ваши приятели/роднини, които живеят в друг град/държава.
Младите мъже ще обмислят промяна в живота си, която ще се окаже грешка или ще бъде направена по погрешния начин и това ще донесе загуба или застой в живота ви. Потърсете съвет и мнение от хора с опит. 
Младите дами ще се наслаждават на любовни вълнения, на вниманието, което ще получават от хора, които ги обичат или имат романтичен интерес към тях. Ако не можете да отвърнете със същото по-добре се отдръпнете и не давайте напразни надежди.
През септември ваша грешка свързана с тайна или лъжа ще има възможност да бъде поправена. Разбира се, все някой ще остане емоционално наранен или разочарован, но все пак ще настъпи едно така необходимо успокоение.
Добри парични доходи за дамите над 35 години. Нови идеи за по-високи доходи или по-добро вложение на спестените ви пари. Получаване на пари извън основното ви заплащане.

vodoleiВодолей

През септември 2014 ще станете обект на манипулация и интрига от страна на хора, които се стремят към вашето работно място, бизнес или търсят влошаване на семейните ви отношения. Поради тази причина проверявайте всяк достигнала до вас информация и контролирайте първичните си емоции.
Във финансов план ще се наложат някои временни ограничения и по-голяма практичност в разходите. 
Възможни са разминавания около пари, които очаквате да получите.
Септември в голяма степен ще се окаже време на изпитания. Ще бъдат засегнати емоциите ви, чувствителността ви, а понякога дори и „егото“
Неприятни новини, които обаче ще са част от отварянето на пътя ви за нови шансове в живота.
Неочаквани пари или печалби могат да очакват мъжете над 35 години. Ще ги получите чрез документ или неочакван договор, споразумение. 
През септември ще търсите на всяка цена изясняване на недоразумения, неясни ситуации в една приятелска връзка. И от двете страни има съмнения за нелоялност, потайност, за което ще трябва сериозно да се поговори.
Септември 2014 ще бъде запомнен с няколко специални празника от семеен характер. Събирания свързани с годеж/сватба/юбилей/рожден ден/имен ден и други ще донесат приятни емоции и изненади.

ribiРиби

През септември 2014 здравето на близък човек или приятел ще е повод за безпокойство, грижи, посещения. Ще се опитате да помогнете с каквото можете и да дадете най-доброто от себе си в този труден момент.
Тези от вас, чиято работа е свързана с пътуване или работят в сферата на транспорта/туризма или комуникациите може да се сблъскат с неприятности, които да станат причина за преосмисляне на професионалните ви позиции като цяло.
Внимавайте по време на път ако сте зад волана.
Младите дами ще имат някои сериозни конфликти с дете или заради дете. Сблъсък, който ще ви покаже, че майчинството не е само прегръдки и целувки, понякога има необходимост от по-голяма строгост и защита на авторитета ви.
Радостни моменти в дома и в семейството свързани с неочаквани хубави новини, събития, успехи, награди, печалби и др.
Посещение в дома ви от човек, който идва за първи път у вас.
Дамите над 35 години ще направят своята лична равносметка за изминалите осем месеца на 2014. Разбирате, че остава малко време до края на годината и ще започнете по-отговорно и по-сериозно да гледате на плановете и идеите си, които сте имали за тази година.
Вероятни ангажименти и контакти свързани с адвокат, нотариус и други органи на съдебната власт.
Младите мъже ще имат попътен вятър за почти всяко свое начинание. С лекота ще се изпълнявате ангажименти и задължения, ще постигате лесни успехи. Сега времето ще работи за вас, използвайте го… 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top