Месечен хороскоп за Септември 2012 г.

септември 3 | , ,

Овен

През този месец избягвайте съревнованията, защото ще ви попречат да изградите успешни и стабилни взаимоотношения. Ще предоставите на партньора си водещата роля във връзката ви, но това няма да предизвика конфликт, защото ще сте готови да правите жертви в името на любовта. Избягвайте самолечението.

Телец

Ще бъдете енергични и това ще ви даде възможност да започнете всякакъв вид дейност. Понякога ще бъдете прекалено нетърпеливи и ще ви бъде трудно правилно да разпределите времето си при вземането на важни житейски решения. Не се отдавайте на пороци, за да успокоите безпокойството си. По-добре започнете да спортувате – така ще разтоварите напрежението. Вслушвайте се в партньора си.

Близнаци

Има вероятност да се присъедините към компания, институция или религия, която ще ви отнеме правото да упражнявате собствената си воля. Ако се опитате да съблазните партньора си, за да го манипулирате само ще изгубите увереност. За сметка на това, периодът ще е добър да възстановите приятелствата си с хора, които са се почувствали изоставени, заради нуждата от усамотение, която ви беше обзела.

Рак

След период на психологическо израстване ще станете по-практични и ще се стремите да избягвате провалите. Няма да се чувствате комфортно сред големи групи от хора и ще предпочитате да се срещате с приятелите си в по-задушевна обстановка. Ще търсите сигурността на семейното огнище повече от всякога. Типичната за знака ви чувствителност разкрива истинската ви същност.

Лъв

През този период ще имате успех с противоположния пол. Ще се наслаждавате на простичките неща в живота. Ще бъдете спокойни и ще успеете да финализирате проектите си. Ще сте изпълнени с увереност и търпение. Хората около вас ще ви имат пълно доверие. Обърнете внимание на сънищата си.

Дева

Представителите на този знак обикновено много добре сдържат чувствата си, но в себе си усещат, че възможностите им се поднасят на тепсия. Важно е да осъзнаете, че не винаги се получава така. Внимавайте да не се възгордеете и да не се държите надменно, защото това ще мотивира хората, които искат да ви свалят от “гребена на вълната.”

Везни

През този месец ще се радвате на добър късмет. Отнасяйте се внимателно към търговските начинания. Юпитер ще се намира в Стрелец и това ще доведе до интелектуална активност и добри предзнаменования. Вашата самостоятелност и независимост ще измести за малко любовта от центъра на живота ви.

Скорпион

Топлината и мекотата на характера ви ще ви направи много популярни през този месец. Внимавайте да не бъдете използвани от хитри хора. Отношенията с партньора ще бъдат много важни за вас, но може да са източник на разочарование и чувство на безсилие. Заради силния ви оптимизъм и честите ви успехи, вие не можете да понесете евентуално осуетяване на плановете ви. Впускате се в ново приключение, но без да сте научили ценните уроци от предишния неуспех. Внимавайте с кръвното налягане и черния дроб.

Стрелец

През този месец ще демонстрирате любовта си без да изпитвате срам или комплекси. Ще бъдете сигурни в чувствата си и открито ще ги споделите с партньора си. Ако сте влюбени и все още не сте изразили чувствата си, сега е идеалното време да го направите, в случай, че не се заблуждавате и сте сигурни, че изборът ви е правилен.

Козирог

През този период ще сте магнетични и ще имате успех в нови, оригинални и творчески дейности. Ще бъдете заредени с положителна енергия и ще имате смелостта да започнете нетрадиционен бизнес. Ще имате рязко увеличение на доходите. Ще завладеете въображението на другите и ще имате антураж от обожатели.

Водолей

Енергийните ви нива ще бъдат много високи. Добър период за започване на нови дейности. Приятелските и интимните ви връзки ще бъдат във възход, наслаждавайте им се. Ако извършите определени промени ще получите ненадминати резултати.

Риби

Ще сте непоклатими пред трудностите. Вашата активност ще е гаранция за успех. Период на освобождаване, възстановяване на сила и постоянство. Ще проявявате самоконтрол, ще имате много енергия и ще работите неуморно. Ще бъдете завладяни от конструктивни чувства като алтруизъм, доблест и преданост. Периодът ще бъде изключително подходящ за физическа работа.

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top