Месечен хороскоп за Септември 2010 г.

август 30 | ,

ОВЕН
Можете да получите предложение за работа този месец. То или ще бъде от компания или фирма, за която сте работили преди, или ще включва работа, която вече сте вършили много пъти в миналото. Въпреки всичко, ще се изкушите да я приемете, наистина трябва да го обмислите добре, но само ако получите офертата след 12 Септември. Венера ще влияе на финансите ви, но няма да бъде щедра. Прегледайте внимателно и дребният шрифт, преди да подписвате каквото и да е било.

Силни дни- 13, 25, 26

ТЕЛЕЦ
Септември ще бъде свързан с приятелите и любимите ви хора. След 8 Септември Юпитер ще влияе на приятелствата ви и далечните спомени с приятели и любими хора. На 18 Септември Уран също ще се присъедини. Благодарение на тези две планети ще получите вести от някой, който не сте виждали от години, или ще се срещнете случайно. На 12 Септември Меркурий ще влияе на любовният ви живот, така че един от тези „стари приятели” ще се почувства внезапно повече като нов интимен партнъор.

Силни дни- 5, 23, 26

БЛИЗНАЦИ
Този месец може да се почувствате въвлечени в посока към поне две направления. Това няма да бъде толкова голямо предизвикателство за вас, Близнаци, колкото би било за други зодиакални знаци. Битката ще е главно между семейството и кариерата ви- вътрешната и външната ви същност. Юпитер и Уран ще ви подтикнат към кариерата, изкушавайки ви с нещо ново, което много искате. Около 12 Септември Меркурий ще ви насочи към дома и семейството ви. Не се тревожете, ако някой може да се справя с всички ангажименти едновременно, това сте вие.

Силни дни- 7, 9, 30

РАК
Влиянието на Меркурий на комуникациите ви през последните три седмици вероятно ви е оставило усещане, че ви е „вързан езикът”. Това ще приключи скоро. Около 12 Септември благодарение на Меркурий, всичко ще започне да идва на мястото си. Недоразуменията ще се изяснат, ще намерите изгубената посока, приятели, които са ви липсвали ще се обадят неочаквано. Това не означава, че няма да имате работа, която трябва да свършите. Юпитер и Уран ще влияят на далечните пътувания, ще откриете чудесно място за ваканция през есента.

Силни дни- 11, 22, 30

ЛЪВ
Паричните ви проблеми са били потресаващи през последните няколко седмици, нали така, Лъвове? Това се отнася най-вече за това, че сте пренебрегнали дребният шрифт и не сте го прочели внимателно. Поемете дълбоко въздух и изчакайте удобен момент. Не правете нищо, което е свързано с финикийските знаци до 12 Септември, когато Меркурий ще контролира финансите ви. В рамките на една седмица след това, Юпитер и Уран също ще ви дадат възможността да започнете собствен бизнес, а Венера ще ви помогне да го направите от дома си, ако така искате. Осигурете си приятел, който разбира от финанси, за да оглежда подробностите.

Силни дни- 5, 6, 17

ДЕВА
Можете да си поемете въздух сега, Деви. След три седмици мъчение за вас, Меркурий най-после навлиза във вашият знак на 12 Септември. Завръщането на Меркурий е достатъчно лошо за вас, от както сте станали прецизни в плановете си, но точно защото това е вашата планета и е влиял на характера и външният ви вид, можете да разбрете защо „мъчение” е първата дума, която ви идва наум. Опитвали сте се да поддържате някакъв баланс, въпреки всички опити на Меркурий да причинява бъркотии в плановете на всички. Време е да си вземете почивен ден и да релаксирате.

Силни дни- 4, 14, 16

ВЕЗНИ
Всички тези тайни, които ви тежаха със седмици ще излязат наяве. Някои от тях ще се окажат облекчение за вас, а други може би ще са малко съмнителни. Меркурий ще е отговорен за разкриването им след 12 Септември, но от вас зависи как ще се справите, когато бъдат разкрити. Ако трябва да обяснявате нещо, пригответе се предварително. Ако тези тайни не ви засягат и не са свързани толкова дълбоко с вас, просто подкрепете любимите хора.

Силни дни- 4, 5, 17

СКОРПИОН
Две планети ще се обединят и ще влияят на любовните ви връзки този месец- Юпитер и Уран. Никоя от тях няма да приема „не” за отговор, все пак кой би се осмелил да ги предизвика. Ако сте обвързани, ще се чувствате по същият начин. Само бъдете внимателни да не уплашите някой специален за вас човек, като му показвате твърде настойчиво интереса си към него. Неоходим е само един поглед.

Силни дни- 18, 23, 25

СТРЕЛЕЦ
Говорете за доброто старо време, Стрелци. Марс, Венера, Сатурн и Слънцето ще влияят на приятелствата ви този месец и ще навлязат в съзвездието Везни. Ще съблазняват абсолютно всеки, който някога ви е бил повече от приятел, за да направят своят ход сега. Ако сте необвързани и сте си мислили също за някой, ще знаете какво да правите когато срещнете погледът му. Ако сте обвързани, ще трябва сериозно да помислите върху някои неща, мисленето е от силните страни на вашият зодиакален знак.

Силни дни- 5, 16, 23

КОЗИРОГ
Добри новини, Козирози! На 12 Септември Меркурий ще влияе на далечните места и хора. Така че, кой се опитвахте да намерите отчаяно? Започнете да търсите отново, в интернет или чрез стари приятели. Най-после ще спрете да удряте на камък и ще намерите добри, солидни идеи. Веднъж намерите ли ги, имайте впредвид Уран и Юпитер, които нямат граници и заедно ще влияят на комуникациите ви, така че се опитвайте да не казвате абсолютно всичко, което мислите, това няма да е добре за вас.

Силни дни- 6, 16, 25

ВОДОЛЕЙ
Финансовите въпроси ще бъдат малко по-неясни от обикновено този месец, но до 12 Септември всичко ще започне да се оправя, така че не се тревожете. Проблемът може да е определен човек, съдружник, на който сте възложили контрол върху чековата ви книжка, кредитни карти и други ресурси-някой, който сте започнали да подозирате в измама напоследък. До 12 Септември Меркурий ще се оттегли и всичко ще бъде разкрито. Тогава може да се наложи да направите някои трудни решения, но ще бъдете готови, склонни и в състояние да ги направите, ще получите и достатъчно астрологична подкрепа.

Силни дни- 8, 22, 25

РИБИ
Какъв месец само! Юпитер и Уран ще се оттеглят и ще се съберат отново в съзвездието Риби и ще влияят на личността и излъчването ви. С тези две властни планети, които ще ви накарат да промените всичко и може би дори да промените изцяло излъчването си- ще привличате внимание. Ако сте необвързани- чудесно! Ако сте обвързани- също е добре, поне до 14 Септември, когато Марс ще навлезе в съзвездието Скорпион, знак който е известен с това, че предизвиква понякога ревност. Предварително сте предупредени, така че, сега след като знаете бъдете още по-мили и внимателни с любимият човек и всичко ще се нареди.

Силни дни- 1, 5, 27

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top