Месечен хороскоп за септември 2009

септември 1 | ,

esenКато цяло месецът ще бъде добър за всички знаци от Зодиака. И все пак отделни дни ще бъдат доста напрегнати за представителите на някои от тях. В началото на месеца е възможно да се навакса пропуснатото през август – отдава се случай за излизане от ситуацията,  започва прелом  в цялостния бизнес-процес. Втората половина на месеца е много благоприятен период за действие по всички направления. Образование, кариера, бизнес, обществена дейност – в тези сфери се наблюдава оживление. Ако решите да тръгнете на дълъг път, той ще премине благополучно.

Овен

При бизнесмените от различен ранг ще възникнат маса трудности в хода на развитието на делата им. Възможни са корекции в правилата и промени в условията на договорите, които ще наложат преподписване на документите и преоформянето им. Заради пределно голямото натоварване е възможно да се повреди работно оборудване, да се получат конфликти с висшестоящите, да се появят проблеми с доставчици и продавачи. Материалния фундамент на съществуване на Овнище ще претърпи сериозни трансформации, но те ще бъдат по вашите сили и в унисон с деловите намерения. Колкото повече работите, толкова повече ще получите в индивидуалната трудова дейност.  Тези, които вече имат работа ще получат изгодно предложение за ново работно място.

Телец

С голямо предимство ще се ползват творческите личности и съюзи, спортистите, педагозите и учащите. До влюбените стоят най-подходящите избранници на сърцето им, каквито в досегашния им живот не са се появявали. Семейните хора ще бъдат приятно изненадани от успехите на децата си, а съществува възможност да помислят за следващо дете, което ще израстне като изключително талантлив и хармоничен човек. Високия ви еротичен заряд ще предизвиква нови романтични търсения. Материалният живот на Телците през септември се отличава с възможности за растеж и допълнителни доходи. През септември ще правите големи и малки покупки, но парите ви няма да се стопят.

Близнаци

През септември за Близнаците настъпва сложен или пък не толкова ярък във външна реализация период. В началото на месеца можете да се заемете с ремонти, покупка или преустройство на жилище, да промените местожителството си. Около вас цари приятна суматоха, свързана с новите придобивки и попълнения в дома ви. Енергийният ви потенциал през този месец не е особено висок. Всевъзможни затруднения и здравословни оплаквания ще влияят на самочувствието, възможно е обостряне на хронични заболявания. Домът и семейната атмосфера ще се превърнат в крепост и защита от неприятностите. През този месец бъдете особено внимателни към себе си, стабилизирайте психическото и физическото си състояние, не се преуморявайте и се пазете от болести.

Рак

През месеца ви очакват  множество срещи, преговори, оформяне на документи, командировки. Ще пътувате повече от всякога. Бъдете внимателни зад кормилото и при пресичане на улици. В периода около  Новолуние – 18 септември, не се обвързвайте с  никакви обещания. Високите изисквания в общуването и собствената ви затвореност ще възпрепятстват създаването на трайни съюзи, едва към края на месеца това може да се промени. Тогава в обкръжението ви ще се появят нови и интересни хора, увлекателни идеи, ще решите стари проблеми с нови способи, а отговорностите, с които сте се натоварили, ще се облекчат. Нивото на личинте ви финанси се понижава, поради необходимостта от повишаване на разходите.

Лъв

В самото начало на месеца ще се променят плановете и траекторията на развитие на много от делата ви. Пазете имуществото и вещите си от кражби, пожари, унищожение. В края на месеца проблемите се разсейват и можете да се отправите на път. Но през септември не трябва да планирате дълги отпуски и пътешествия – това важи в особена сила за хората със собствен бизнес. Не поемайте много отговорности, разпределяйте силите си правилно и се доверете на съветите на специалисти и експерти в необходимата област. Личния и семеен живот през септември няма да стоят на първо място за Лъвовете. По тези въпроси предстоят сериозни промени, но  все още е рано да се говори за тях.

Дева

Това ще бъде месецът, в който ще свършите много работа за кратко време и ако има нещо недовършено, да вложите максимум усилия за благоприятния завършек на делата. Финансовото положение на Девите е относително стабилно и съществуват добри перспективи за повишаване, затова решенията взети лично ще бъдат особено важни. Самочувствието на Девите през месеца ще бъде добро, но са възможни неконтролируеми изблици на енергия и емоции – /около 4, 11 и 24 септември/, които да се изразят в повишаване на кръвното налягане, нервност, рисковани и неконтролируеми действия.

Везни

Несигурността в отговорностите, които поемате ще бъде използвана от недоброжелателите ви и ще бъде много трудно да избегнете моралните и материални загуби. Обръщането към вечните духовни ценности ще ви помогне да осъзнаете общочовешките проблеми и своето място в средата, в която се намирате. Навременно оказаната помощ, прошката,  защитатаа на по-слабите и нуждаещите се, ще изцелят душата ви и ще разчисти пътя към успеха. Бъдете особено внимателни на път и при сключване на предварителни договорености. Личните и семейни отношения не са с така лекомислен и романтичен характер, както през годините до сега. Съпрузите разчистват наболели проблеми, обиди и напрежение по между си, а влюбените не са наясно дори със собствените чувства.

Скорпион

Септември ще бъде един от най-важните месеци за Скорпионите и ще им донесе защита и покровителство. Ако постиженията ви са реални, ще бъдете допуснати в кръг на меценати и спонсори, където те ще бъдат приети и оценени високо. През този месес ще се наложи да направите емоционален избор, да се разделите с нещо, да пожертвате друго. Най-трудно ще ви бъде около Новолунието на 18-и, но жертвите ще са необходими за развитието ви. Верността и предаността на партньорите ви ще бъдат подложени на изпитание. Състоянието на здравето ви съотвестства на възрасттта, сферата на заетост и стила на живот на представителите на знака, но през месеца то няма да ви създава особени проблеми. Най-много силните преживявания и нервното пренапрежение да се изразят в намаляване  на апетита, а в края на месеца да се появи необходимост от усамотение, но всичко това ще бъде естествена и необходима реакция при вас.

Стрелец

През месецът се предлагат множество възможности за професионално израстване, конкретизиране на целите, преосмисляне на приоритетите за дейност и развитие. Довършете започнати дела и проекти и се възползвайте от силните на деня и обществената ситуация в момента. Намирате се пред сериозен избор и се налага да го направите окончателно през този месец. В семеен план сте въвлечени в бурни събития и правите всичко възможно да помогнете на близките си, но времето не ви достига катастрофално. За сметка на това финансовото ви положение е доста изгодно и през настоящата година ще постигнете значителни успехи, а получените знания и опит ще ви обезпечат необходимата стабилност за дълго време. За бизнесмените това е добър период, а по настоящето ниво на материално благополучие може да се предвиди и развитието му в бъдеще.

Козирог

Септември ще бъде един от най-успешните месеци на годината, когато вложените усилия и труд ще бъдат  оцененени по достойнство. Можете спокойно да се отдадете на почивка, да се разтоварите, но не за дълго, тъй като сега съществуват множество възможности за постигане на несъмнени успехи. Благоприятствани са сключване на договори с чужденци, командировките по служба, поемането на допълнителни отговорности в работата. Подкрепата на живеещи извън страната и далечни родственици ще ви обезпечат добри приходи. Състоянието на здравето ви няма да е лошо и през септември не се очертават вялост, апатия, недостиг на сили. Големите отговорности ще повишат самочувствието и ще доразвият природния ви потенциал. Бъдете много внимателни зад волана, при пресичане на улици и изобщо на път.

Водолей

Съдбата оценява целесъобразно направено от вас до тук и ви подтиква към нужното направление на развитие. През септември са възможни кризисни явления, събития и напрежение. Приемете случващото се адекватно и преценете своите и чуждите грешки. Отчасти случващото се е за добро, но затова ще си дадете сметка по-късно. Проявете особено внимание зад волана, при струпване на много хора, в непозната обстановка. Личния ви живот, който се развиваше удачно до тази момент, сега ще претърпи трансформации. Появата на нови членове на семейството, имуществени претенции, необходимостта от привикване към нови условия и обстоятелства на живот, могат да се окажат доста изморителни. Същевременно, ако пожелаете да промените нещо завинаги или да се освободите от него – няма по-подходящ момент от този месец. Връщането към предишни условия на живот ще бъде напълно невъзможно.

Риби

Вашите партньори и съюзници, но и противници и опоненти разполагат с възможности да направят всяко дело успешно, но във вас съществуват особени противоречия, които ви пречат. Вие се намирате в период на сериозни промени в живота, но за да бъдат успешни, не се заблуждавайте в себе си и партньорите си, а направете точния избор. Личния живот на Рибите също се намира в противоречиво състояние. Семейните хора ще решат проблемите си конструктивно. Влюбените трябва да обмислят решение за брак, но и алтернативни решения. Перспективите за финансовото ви положение са благоприятни, свързани с растеж и благополучие. Тези, които имат работа, ще се придвижат успешно по служебната стълбица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top