Месечен хороскоп за Октомври 2014 година

октомври 2 | ,

ovenОвен

Октомври 2014 носи промени в семейството ви, които ще възникнат на основа нови предложения, възможности, новини отблизо и далеч. Новина свързана с бъдещ годеж или сватба. Жените над 35 години може да преживеят болезнено едно емоционално разочарование. Вероятност от възникване на здравословно неразположение свързано с половата система.
Неочакван проблем в работата ви, който ще създаде стрес и объркване за даден период от време. Необходимост от бързи и адекватни контакти с хора от администрация или друго важно държавно учреждение.
Мъжете над 35 години трудно ще търпят глупави и посредствени хора около себе си. Лесно ще губите търпение с тях, дори да са ви роднини. Конфликт, който може да доведе до раздяла.
През октомври обаче ще имате повод за радост и удовлетворение от добре свършена работа. Сега могат да се очакват по-добри доходи и печалби (ако се занимавате с бизнес или търговия). Възможно е да получите добра новина или да сключите нов договор, който да ви донесе по-високи доходи за в бъдеще.
Младите мъже ще имат разнообразни възможности за развитие. Късмет във важни за вас моменти и дейности. Емоционално обаче ще се чувствате самотни, неразбрани, недостатъчно обичани…

telecТелец

Неприятностите в дома ви през октомври няма да са изненада за вас. Ще ги очаквате поради възникване в предишните месеци на сходни проблеми в дома или в семейството ви. Октомври ще е много важен за младите дами, които ще са подложени на натиск да вземат важно решение в личен или професионален план. Промяната, която то ви носи ви плаши, но определено пред вас е отворен пътя към успеха…
Сега е важно да не се подлъгвате по примамливи обещания или по хора с лъскава обвивка. Старайте се винаги да оставате здраво стъпили на земята, такива каквито вашият земен знак ви определя.
Понякога нещата ще стават бавно, но по-добре така отколкото с лъжи или манипулации да постигнете нещо, което ще има само временен успех.
Събиране свързано с дете или млад човек.
Посещение в дома ви от страна на дете/внуче или млад човек от семейството ви, който живее в друг град/държава.
Ще получите пари от път или радостна новина свързана с пари, която ще има връзка с хора от друго населено място.
Пътуване с цел работа/бизнес или уреждане на важни за бъдещето ви документи/права/договор. Ще мислите човек, с когото живота ви е разделил по някаква причина. Всичко е останало в миналото, но и не съвсем. Има неща, които все още не дават спокойствие на душата ви.

bliznaciБлизнаци

Ще имате очаквания за важни срещи и събирания. Представяния, интервю за работа или разговори свързани с лични, професионални, бизнес и обществени проекти. Развитие на съдебно дело според очакванията ви, ако сте ангажирани с такова
Мъжете над 35 години ще окажат финансова или морална помощ на по-млада жена: роднина или приятелка.
Неочаквано пътуване за човек от дома ви, включително това може да сте самите вие.
Младите дами ще получат важна подкрепа от мъж в един труден момент през този месец.
Преместване в нов дом или на нова работа. Важни събития свързани с пътуване.
Ще се запознаете с нови и интересни хора. Ново приятелство или ново партньорство.
Важни новини или важна информация от страна на хора, които познавате и която ще способства много за реализирането на важни за вас планове. Промяна в мисленето или в мирогледа ви.
Неприятностите през октомври ще бъдат основно за да ви провокират да вземете някои конкретни решения, да измените някои неща в живота си. Ще се окаже, че сте имали нереална представа за събития, факти или хора около вас. Радост и успех в работа или в търсенето на нова позиция. Успехи в бизнес начинания, където шанса и късмета често ще са на ваша страна.

rakРак

Много разходи очакват жените над 35 години през октомври. Понякога ще ви се струва, че всички разчитат само на вас и ще чувствате, че имате по-големи грижи отколкото можете да поемете. Усещане за умора, отпадналост, моменти на депресия и подтиснатост. При младите мъже е дошло време за преразглеждане на листа с приятели. Напоследък имате повече нужда от емоционална или морална помощ, която трудно намирате.
Ново запознанство, на което ще му дадете време преди да решите да се доверите.
Конфликт или спор в дома ви или с близки хора, свързан с имущество/имот или грижи/разходи покрай имущество. Предяваване на права или изискване на конкретни отговорности.
Уреждане на наследствени въпроси, изплащане на задължения, кредити, наеми и други свързани с роднини.
Опасност от загуба на пари или финансов докумет. Ако кандидатствате за кредит, може да срещнете затруднения, отлагания или да ви дадат неприемливи условия.
Любовта на дете ще ви бъде грижа поради трудните моменти, които ще се преживеят там.
За родителите Рак, чиито деца са надалеч, тъга по тях свързана с важно събитие, на което те ще отсъстват. Внимание ще изиска собственото или на близък човек здраве. Ще е важно навреме да се реагира и да се вземат необходимите мерки.

luvЛъв

Сълзите, които някои от вас ще пролеят този месец ще са от насъбрали се, несподелени емоции и преживявания. От доста време живеете на максимума на емоционалната си търпимост, към това което се случва около вас. Възможно е да имате някои неверни/погрешни представи за хора и събития, което допълнително да усложни личния ви живот. Притеснение свързано с важно представяне, изява, пътуване или среща, която ще премине успешно/благоприятно за вас.
Ще се ядосате на една некачествена стока, купена с голямо желание. Ще търсите начин да оправите нещата, но поради някаква причина ще бъде по-сложно отколко сте очаквали.
Неочаквано получаване на пари. Възможна е новина свързана с връщане на стар заем, за който сте изгубили надежда. Получаване на премия за положен специален труд или други възможности за допълнителен доход.
Младите мъже ще обмислят едно важно пътуване през този месец, което може да донесе не само нови възможности за развитие на професионалните планове, но може да е предпоставка и за по-голяма житейска промяна. За жените Лъв ще има късмет, който ще донесе известно покачване на доходите или еднократна печалба от ангажимент, лотария и др.

devaДева

Ще се зарадвате през този месец на специално събитие свързано с дете/внуче/млад човек и с една изгубена надежда или мечта. Ще се осъзнае старата истина, че понякога нещата стават много бавно, защото изчакват своето точно място и време. Уреждане на финансови отношения с приятели, далечни роднини, партньори. Общи действия, които ще донесат някаква печалба или успех/придобивка.
Ще имате план за конкретни действия свързани с промени или ремонти в дома, но нещата няма да се развият според вашите очаквания. Непредвидени ситуации, които ще ви откажат от намеренията ви или ще ги направят скъпоструващи.
Жените над 35 години ще имат повече семейни ангажименти, тъй като всеки ще разчита на тях за едно или друго. Ще сте натоварени с организирането на важно събиране от семеен характер.
Стара любов ще напомни за себе си. Няма да са много приятни спомени или ще ви върнат към минали болки и преживявания, грешки или тъга по неизживени моменти. При мъжете ще възникне неприятност или затруднение около докумнт, който ще ги изнерви поради мудността на администрация или липсата на професионализъм, в хора които ще са свързани с този проблем.

vezniВезни

През октомври 2014 жените над 35 години ще се наложи да се погрижат за здравето си и за външния си вид. Ще сте склонни към различни методи за лечение, козметични процедури и други, за да подобрите състоянието и самочувствието си. Радостна вест свързана с жена, за която сте имали силни притеснения през изминалия месец.
Неочаквани неприятности, които ще ви накарат да вдигнете ръце и да се откажете от ваша идея, връзка, план за промяна/пътуване и др.
Ще влезете в конфликт за пари или ще сте под силно напрежение около наложителни разходи, които ще трябва да направите за кратко време. Възможен е спор с хора, с които имате неясни или неизчистени парични проблеми, банка, данъчна институция и др.
Младите жени ще са опора и надежда за близък роднина мъж, който живее настрани от тях: в друг град или държава. Това може да е свързано с очакване за помощ или друга важна причина.
Пътуване или посрещане на гости от път.
Октомври 2014 ще се запомни и с интересни, динамични събития около деца и млади хора от семейството ви. Събития, за които ще се говори дълго време. През октомври 2014 обаче ще се наложи да коригирате свои планове за няколко месеца напред поради възникване на поредица от грешки или нови обстоятелства. Възможно е объркване поради лъжливо или неизпълнимо обещание и др.

skorpionСкорпион

През октомври 2014 ще получите неочаквана помощ или подкрепа от страна на приятел. Възможно е неочаквано разкриване на таен обожател или човек, който незабелязано от вас ви симпатизира. Уреждане на имотен проблем или получаване на важен документ свързан с имот или друга придобивка.
Новина, която ще ви зарадва, защото ще е свързана с трудно постигнат от вас успех.
Предстоят важни разговори и обсъждания в семейството ви на събития и предложения свързани с нова работа или нов бизнес.
Ще очаквате събиране, което ще е свързано със спомени за миналото и с човек, който отдавна не е сред вас.
Октомври носи вероятност от преместване в нов дом или нова квартира.
Успешно или окончателно уреждане на наследство.
При младите мъже октомври ще е сложен месец, защото ще получавате информация/предложения, които ще се сменят всекидневно и това ще ви обърква. Няма да се чувствате сигурни за бъдещето си. Неочакван късмет, който може да промени тотално живота на родените под знака на Скорпион. Дори малките изненади сега може да открият големи възможности по-късно. Не пренебрегвайте нищо и никого…

strelecСтрелец

Октомври 2014 носи емоционални притеснения около приятелска връзка. Новини или документ, които ще създадат безпокойство и притеснение поради някаква причина. Новина свързана със здравословен проблем на човек от приятелското ви обкръжение.
Октомври 2014 ще е много специален месец, защото ще се преживее един прелом, едно преминаване от едно положение в друго, от една ситуация в друга. Може да се окаже ключов период за бъдещето ви като цяло.
Ще имате причина/повод да се зарадвате на придобивка или разрешаване на проблем свързан с дом, жилище, имот, кола и др. Късмет откъм печалба или спечелване/получаване на права.
За жените над 35 години по-добри доходи, придобивка, продажба от която ще спечелите, връщане на пари или имущество под наем и други благоприятни за вас събития в материален план.
Ще се реализира отложено преди събиране или празненство. Среща с близки или с приятели, с които не сте се виждали много дълго време. Сега е време на разчистване на проблемите ви. Ще мислите и ще намирате разумен изход, на всичко което стои пред вас като преграда/пречка/безпокойство.

kozirogКозирог

Неприятно преживяване в любовта свързано с партньор, който е настрани от вас/на разстояние. Разкриване на тайна или събитие с вас или с него/нея ще създаде силно напрежение във връзката ви. Загуба на доверие или поява на подозрителност/предпазливост в това което се говори и се обещава. При младите мъже, които са ангажирани със съдебен проблем/процес ще възникне силен конфликт на интереси или опит да се спечели на всяка цена.
Внимавайте с думите, които отправяте, с обвиненията които казвате… Сега думите ще имат много по-голяма сила, отколкото самите вие осъзнавате.
Мъжете ще се наложи да поемат по-голяма отговорност като бащи и да помогнат за разрешаването на неприятности в живота на дете или внуче.
Изненада свързана с възникване на неочакван шанс за вас, свързан с нещо за което сте имали мечта/желание преди време. Самите вие ще се учудите, че едва сега ви се дава нещо, което ви е било на сърце години време…
За младите дами ще има възможности за успех и прогрес в работа или учение.
Радостно събитие от семеен характер свързано с ваш колега или бизнес партньор. Финансово октомври 2014 няма да ви е най-добрият месец през годината, така че бъдете предпазливи и разумни във всичко, което е свързано с пари.

vodoleiВодолей

През октомври 2014 ще възникнат различни битови проблеми, но колкото е сериозни да изглеждат на пръв поглед, ще успявате да ги разрешите със собствени сили или с помощта на близки хора. Новина от финансов характер, която ще ви разочарова или натъжи. Нереализирано очакване за приход, повишение на доходите и др. Трудно връщане на заем или трудно получаване на обещани пари с определена цел.
Домашните проблеми ще ви докосват твърде емоционално, за дребни неща ще изпадате в силно безпокойство или паника. Сами на себе си ще си вредите с емоции, които сами ще си създавате.
Възстановяване здравето на близък човек след период на лечение и специални медицински грижи.
Отлагане на пътуване по семейни причини или на човек от семейството ви.
Новина за предстоящ годеж/брак свързана с близки хора, като единият от партньорите ще е от друг град/държава.
Неприятна житейска раздяла в дома на приятели или съседи.
Жените Водолей ще имат силен месец в работата или в бизнеса си. Ще получите внимание, протекция, предложения от хора, които не познавате или които не са ви близки приятели.
Напрежение на работното място свързано с нов човек в колектива ви. Ще разговаряте по парични въпроси с приятели. Ще търсите развитие на общи идеи за допълнителна работа, по-добри доходи, инвестиции и др.

ribiРиби

Ще имате специални очаквания за този месец. Изненадите сега ще ви покажат, че сте имали вярна интуиция за едно или друго събитие, но някои неща ще надминат дори очакванията ви. Изненада от страна на близък човек и специално събитие в неговия живот. Ще чуете за кражба или инцидент, за който ще се стигне до съд или съдебно дело. Възможно е да ви ангажират по някакъв начин с този проблем, независимо че самите вие няма да имате особено желание за това. Младите жени Риби ще зарадват по-възрастен мъж от семейството с подарък и със специален жест. В някои случаи за това ще имате конкретен повод, но в други ще е просто желание да покажете колко ценен е този човек за вас. Прекъсната връзка, стара любов, приключил брак сега може да се възродят отново предизвикани от неочаквано или специално събитие. Поумнели от стари житейски грешки, сега може да създадете истинска хармония и наслада във връзката си.Излизането наяве на клюка, интрига или друга злонамереност може да ви предизвика към конфликт, но бързо ще премине защото ще разберете ще насреща си имате човек, който е постъпил глупаво, необмислено, според ограничените си разбирания за живота. Раждане, което ще създаде много силни емоции. Поява на син/внук или раждане на дете, в ден носещ покровителството на важен светия.

2 Responses to Месечен хороскоп за Октомври 2014 година

  1. Dida Dimitrova каза:

    Нарочно изчаках с коментара си, за да отмине месецът. И отново казвам,че нищо вярно няма с прогнозата, публикувана тук и действителността ! Но има и сайтове с по-правилни прогнози.

  2. Съдейки по писмата, които получаваме можем да кажем, че за повечето хора прогнозата се оказа вярна. За всеки случай сменихме източника на месечния хороскоп. Благодарим ви за коментара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top