Месечен хороскоп за Октомври 2012 г.

октомври 1 | , ,

Овен 

През този период ще се радвате на отлично здраве и жизненост, ще сте изпълнени с любов към живота и вяра в собствените си възможности. През този месец ще бъдете благородни, щедри и общителни. Повишеният оптимизъм и честите успехи могат да предизвикат нетърпимост към евентуално осуетяване на плановете ви.

Телец 

Месец на постижения. Ако участвате в съдебни дела, те ще приключат успешно, защото през този месец всичко ще е на ваша страна. Ще направите цялостен ремонт на дома си или дори може да се преместите на по-удобно място. Не е разумно да проявявате неуважение към другите.

Близнаци 

В началото на месеца ще се прояви отрицателната страна на характера ви. В отношенията си с другите ще бъдете непостоянни, избухливи и раздразнителни. За сметка на това, през втората половина на месеца ще бъдете приветливи и великодушни. Партньорът ви ще ви помоли да направите огромна жертва в името на любовта.

Рак 

Ще възстановите силата на волята си и ще бъдете заредени с нови сили за действие. Ще сте изпълнени с ентусиазъм и ще имате много нови интереси. Динамичните събития около нас не винаги отговарят на истинските ни възможности, но това не трябва да ви обезкуражава, защото през този месец ще сте в състояние да преодолеете каквито и да е пречки.

Лъв 

Този месец ще бъде много положителен. Ще разширите хоризонтите си чрез философия, повишаване степента си на образование или чрез пътуване. Будният ви ум привлича хората около вас. Бъдете толерантни към мненията на околните. Не използвайте своята убедителност за нечестни цели.

Дева 

Ще бъдете бдителни и ще действате методично. Месец на непрекъснато личностно развитие и триумф. Тайната на успеха е да действате спокойно и разумно във всяка ситуация. Ще сте интроспективни, наблюдателни и аналитични. Партньорът ви ще е притеснен от вашето равнодушие. Включете го в проектите си и му покажете, че чувствата ви не са се променили.

Везни 

Ще сте общителни и весели. С готовност ще съветвате, просвещавате и ще помагате на другите. Късмет вкъщи, в обществения живот, при пътувания и финансови операции. Ще сте едновременно практични и с богато въображение. Ще отдавате голямо значение на имиджа си и на забавленията. Помогнете на другите и им покажете своята привързаност. Знаете, че е по-добре да даваш, отколкото да получаваш.

Скорпион 

Вътрешният ви свят и емоциите ви ще бъдат в хармония през този месец. Работоспособност и необикновена вътрешна сила. Не се прекланяйте пред никого. Конкурентите ви ще се опитат да ви попречат, но вие ще ги победите. Вероятни проблеми в любовните отношения.

Стрелец 

Период на заздравяване на семейните връзки и взаимоотношенията с любимите ви хора. Опитайте се да се помирите с човек, с когото сте в обтегнати отношения.Със сигурност ще имате успех и ще преодолеете неразбирателствата и грешките от миналото.

Козирог 

През този месец ще имате успех във всичко. Благоприятен период за правенето на големи планове. Действайте разумно и най-вероятно нещата ще се получат по желания от вас начин. Проблемът е, че представителите на тази зодия никога не са доволни от постигнатото. Трябва да се научите да сте по-потайни относно проектите си, за да не ви изпреварят конкурентите ви и да не започнат свой бизнес с вашите идеи.

Водолей 

Месец на хармония. Ако ограничавате харченето, бизнесът ви ще процъфтява. Доброто ви чувство за хумор и оптимизмът ви, ще ви направят желан събеседник. Това ще ви радва, тъй като отдавате голямо значение на светския живот. Някой се надява да забележите колко много ви харесва. Вгледайте се в очите му и ще разберете кой е той.

Риби 

През този период ще сте заети с нови планове, протоколи и изисквания, които са необходими за създаването на успешен проект. Изпълнете се с любов и вяра в успеха и всичко ще протече според плановете ви. През този месец ще са важни отношенията ви с чужденци.

Източник: mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top