Месечен хороскоп за Октомври 2011 г.

октомври 1 | , ,

Овен

Ще имате много енергия и желание да се занимавате с нещо. Ще можете да разберете какво тревожи половинката Ви. С колега ще разисквате сделка, която не е минала много добре. Опитайте се да не повишавате тон на този човек, той няма вина за случилото се. Периода не е подходящ за започване на диета, изчакайте по-благоприятно време.

Телец

През този период ще търсите причина за всичко, което се случва около Вас и това ще Ви направи напрегнати. Опитвайте се да не се натрапвате на партнъора си, а създайте близост и хармония между вас. В работата ще имате нужда от съвет на по-опитен колега, за да не попаднете в капана на враждебен и завистлив колега. Няма да имате сериозни проблеми със здравето през този период.

Близнаци

През този период вероятно ще приемате всичко на шега. Ще усетите, че половинката Ви ще се опитва да доминира и ще се противопоставите на това. В работата помислете внимателно какво решение ще вземете, ако искате да избегнете негативните последици. Някой може да се възползва в момент на несигурност от Ваша страна. Ще бъдете в отлична форма и нищо не може да Ви попречи.

Рак

Възможността, която толкова дълго очаквахте е вече на лице, не позволявайте да Ви се изплъзне. Нуждата Ви да изпъквате, ще дразни хората около Вас. В работата, ще имате различно от на другите мнение по много важен въпрос и ще разберете, че всички ще бъдат срещу Вас. Не се безпокойте, ще се справите с тази ситуация много добре. През този период не претоварвайте тялото си твърде много.

Лъв

Ще бъдете съблазнителни, любезни, обаятелни и чаровни. Ще се виждате с някой, който споделя интересите Ви. В работата, ще бъдете водени от интуицията Ви. Оставете настрана гордостта си, когато си имате работа с деспотичен началник. Ще бъдете много внимателни със здравето си, доброто физическо състояние и фигура.

Дева

Увереността Ви ще Ви помогне в отношенията с другите. Ще намерите начин да подобрите комуникацията с партнъора Ви. В работата, ще претърпите незначителен провал и ще научите нещо от това. Примирете се и се поучете от грешката си. Препоръчително е да си направите преглед на очите.

Везни

Ще имате силите да обърнете ситуация, която изглежда тревожна. Партнъора Ви ще бъде изумен от Вашите оригинални и романтични идеи. В професионалната сфера, ще имате огромно количество въображение и ще въведете по-артистична страна в кариерата си. През този период може да очаквате появата на зъбобол.

Скорпион

Опитайте се да не бъдете твърде настоятелни с другите. Бъдете умерени в желанията си, в противен случай може да бъдете обвинени в егоизъм. В работата, ще настъпят промени и ще трябва да бъдете по-гъвкави в тази ситуация. Трябва да отстъпите пред решения, взети от по-висшестоящи. Запазете спокойствие при възникването на неочаквани събития.

Стрелец
Нямате желание да приемате съвети от хора, които само се опитват да Ви помогнат, ще бъдете неприклонни по отношение на партнъора Ви, който ще иска да знае защо се държите така. В работата, се опитайте да затвърдите позициите си, може би като проведете открит разговор с началник, който напоследък е бил враждебен към Вас. Препоръчително е да консумирате повече млечни продукти.

Козирог

Оптимизма Ви ще Ви помогне много когато трябва да се справяте с проблеми. Ще можете да предвидите желанията на партнъора Ви, дори преди да ги назове. В работата ще се появят интересни финансови възможности. Не позволявайте да бъдете изкушени от това и се опитайте да поставете основите на професионалното си бъдеще. Внимавайте какво ядете, може би е време да започнете диета.

Водолей

Ще бъдете изключително предприемчиви и ще разполагате с доста енергия. Ще успеете да откриете нова положителна страна в партнъора си. В работата, внимавайте за скрити опасности и капани. Действайте предпазливо и хитро. Ще можете да си починете на спокойствие през този период. Препоръчително е да правите повече движения.

Риби

Ще бъдете в страхотно настроение и ще забележите първите признаци на положителна промяна. Ще се разбирате чудесно с половинката си. В професионалната сфера, ще имате възможност да сключите важна сделка, но се опитайте да не вземате прибързани решения. През този период яжте умерено или рискувате да качите излишни килограми.

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top