Месечен хороскоп за Октомври 2010 г.

септември 30 | ,

ОВЕН (20 МАРТ – 21 АПРИЛ)

Доста разнообразни и наситени с на прежение и удовлетворение дни пред стоят пред повечето от вас. Полагали сте огромни усилия за постига не на успех и сега е моментът, когато ще берете плодовете на труда си. Наслаждавайте се на успехите си. Разбира се, ще се радват на успехи само тези от вас, които не са се спрели и не са се отчая ли, а упорито са работили. Успехите ви носят и добра парична подплата. Вие се устремявате към върховете на благополучието. Вече можете да си отдъхнете и да се поздравите. Дори сами няма да повярвате, че всичко е минало добре и сте успели да ре ализирате част от мечтите си. Насладете се на мо мента и празнувайте с приятели. Върху вас ще се из сипе рога на изобилието. Позволете си всичко, което сте искали да имате.

Оттук нататък, вие тръгвате по път, осеян с ус пехи и радост. Дайте си няколко дни почивка, която да посветите на приятели и роднини. Можете дори да прекарате една кратка почивка извън града. Използ вайте уикендите, за да не се откъсвате от работа в този ценен момент. Поканете със себе си само хо ра, които искрено ще се радват на успехите ви и няма да завидят. В никакъв случай не споделяйте радостта си с колегите. Сред тях има много користни хора, ко ито веднага ще започнат да кроят планове как да ви измамят и злепоставят. Над вас е надвиснала опас ност както от интриги, така и от парична измама. Та ка че се пазете и не се доверявайте на колеги. В службата си не показвайте радостта от успеха си. Опи тайте се да не променяте поведението и отношени ето към околните.

През тези дни на напрежение в работата и на празненства с близките, вие ще имате нужда от повече отдих и пълноценно възстановяване. Редувайте рабо тата с веселба и с пълноценна и продължителна от мора. Оставете си дни, които да прекарате на спокойствие и да помързелувате. През тези дни е добре да направите планове за бъдещата си работа. Помислете как да продължите нататък. Направете всичко възможно, за да задържите движението си напред. Не се отпускайте и не отстъпвайте от постигнатите по зиции. Мобилизирайте се и си направете план за ра­бота в бъдеще. Доберете се на гъвкавия си ум и на вродената ви пресметливост. Не се впускайте в рисковани начинания, без предварително да сте проучи ли всички възможности. Най-вече се пазете от изма ма и загуба на пари. Това не бива да ви доведе до уни ние, наложете си по-оптимистични мисли и гледайте В бъдещето по-смело. Направете преценка на колеги те си и много внимателно отсейте тези, с които ще работите занапред.

ТЕЛЕЦ (22 АПРИЛ – 21 МАЙ)

Много напрегнат месец предстои пред повечето представители на тази зодия. Навсякъде ще ви деб нат дребни грижи и тревоги. Те няма да бъдат фатални и съдбоносни, но ще са основния фактор, който ще развали настроението ви и изопне нервите ви. Трябва да запазите самообладание, за да може безпре­пятствено да преминете през този период. Ако из­пуснете нервите си, рискувате да създадете сами такива противоречия и конфликти, от които после дълго време няма да може да се отървете.

В работата ви не всичко върви гладко. Не ви спо ри. Непрекъснато ще се появява или техническа грешка, или досадно задължение, които ще ви пре чат да вършите делата си както трябва. Забавя нето ще ви ядоса. Намесата на колегите ви с нерационални идеи ще ви раздразни. Каквото и да става – мълчете и запазете спокойствие. Всеки ще иска да се наложи и да ви даде съвет в момент, в който не сте във форма. Пазете се, защото другите ис кат да блеснат за ваша сметка. Никой не се стре ми сам да извоюва успехите си, а всеки ще се опи та да покаже недостатъците ви, за да се изяви. Не бива да реагирате. Изчакайте удобния момент, за да отвърнете на това некоректно поведение. Бъде те търпеливи и вашият час ще дойде.

Приятелският ви кръг също ще ви разочарова. Мо же би там ще можете да намерите спокойствие, защото вие само си внушавате. В този напрегнат момент всичко ви дразни и вие сте склонни да съ дите по-строго хората, отколкото трябва. Никой не се е променил. Единствено вие сте тези, които претърпявате промени в момента.
Ако успеете да преодолеете това и да запази те спокойствие през този месец, ще излезете от ситуацията пречистени и закалени, готови и за много по-големи изпитания.

Вътрешното ви напрежение ще е много голямо. Опитайте се да го елими нирате чрез самоконтрол и в никакъв случай не по сягайте към лекарствата или алкохола. Тези изпитания няма да разклатят нервите ви, а напротив – ще ги заздравят и ще ви дадат сили да посрещате бъдещето по-спокойни и уравновесени.

В семейството ви зреят дребни конфликти. Ва шето странно поведение през този месец ще нажежи обстановката в дома ви. Всеки ще ви пита какво ви е и всеки ще ви досажда със съветите си. Не бъдете груби и не наранявайте близките си, ко ито само искат да ви помогнат и да върнат отно во усмивката ви.

Спортувайте повече и се пазете от настинка. Направете зеленчукова диета, но само за два-три дни.

БЛИЗНАЦИ (22 МАЙ – 22 ЮНИ)

През този месец повечето от вас ня ма да могат да се похвалят с бу рен и шумен успех. В работите им настъпва застой. Това е добре, за щото няма да има пропадания и про вали. Застоят в служебните дела ще остави пред ставителите на зодията в бездействие. Това може да се стори за мнозина изнервящо, но вие имате ог ромна нужда от тази почивка. Звездите ви изпра щат това точно навреме. Като компенсация за напрежението през отминалите месеци, ще можете да си починете пълноценно. Никакви тревоги и никакви притеснения.

Вие сте достатъчно разумни, за да ос ъзнаете, че колкото и да се опитвате да направите нещо ново, няма да се получи нищо. Затова с наслада изживейте този месец и се възстановете. Можете да си позволите да се излежавате непрекъснато и да се наслаждавате на възстановителната почивка. Организмът ви се нуждае от това. Отделяйте пове че време за сън и разходки сред природата.

През този месец ще можете да обърнете повече внимание на семейството си. Там има хора, които ви създават тревоги и грижи. Можете да пренебрегне те тези хора. Просто се направете, че не ги забелязвате и наистина ще престанете да ги забелязвате.

Интимната ви връзка има нужда от обновление и възстановяване. Можете да отделите много време на партньора си и да помислите за романтично прекарване на почивните дни. Помислете за екскурзия или за усамотение.

Забравете за неприятностите и за проблемите си, защото това може да се отрази на здравето Ви. Ако сте изнервени, ще провалите романтиката и красотата на момента, за което след това ще съжалявате.

Бъдете по-стриктни в облеклото си. За вас ще е много важно сега да изглеждате добре. Можете да си позволите да направите някои покупки и да обно вите гардероба си. Това ще повдигне самочувстви ето ви и ще ви представи по-добре в очите на дру гите хора. За вас ще бъде много решаващо, защото запознанствата, направени сега ще бъдат вашите бъдещи бизнес-партньорства. Проявете комерсиалност и избирателност в сприятеляването с новите хора. Разбира се, в този момент няма да е подходящо да говорите за работа, а и вие не сте в добра пози ция, но ще е добре да поддържате тези контакти.

Много внимавайте, защото зложелатели могат да ви навредят не само с думи, но и с дела. Намерете начина да се усамотите и да останете насаме с ми слите си. Преценете кои са стойностните хора око ло вас.

РАК (23 ЮНИ – 22 ЮЛИ)

Много внимавайте през този месец. Пред вас ще изникнат много труд ности и препятствия, които ще ви е трудно да преодолеете сами. Тогава на помощ ще се притече човекът, който най-малко очаквате. С негова помощ ще успеете да се справите с всичко. Трудностите ще са доста големи, но преодолими. Най-важното е да не се плашите и да не спирате. Не бива да се предавате.

След като всичко премине, за вас ще настъпи мо мент на преосмисляне. Ще си дадете сметка кои са истинските ви приятели и на кого ще се доверявате занапред. Дайте си сметка, че досегашното ви обкръжение само са искали от вас. Непрекъснато са предявявали своите желания и претенции. Вие сте се ста рали да угодите на всекиго и за всичко само и само да ‘не изгубите приятелите си. Никога нищо не сте получавали за своята всеотдайност. Помислете добре, дали това е истинското приятелство и дали трябва да държите тези хора толкова близо до себе си.

След това ще настъпи труден период за вас. Вие ще се колебаете много преди да разредите почти ежедневните срещи с тези „приятели“. Това ще ви кара да се чувствате самотни и изолирани, но това състоя ние няма да продължи дълго, тъй като около вас ще се съберат нови хора, които бързо ще запълнят празни ната.

Любовта ви е щастлива. Тя ще бъде светлия лъч, който ще ви подкрепя и ще ви води напред. Любимият ви човек ви разбира напълно и няма да ви остави в те зи трудности. Ще имате неговата подкрепа и съдействие. Проявете благодарност и престанете да криете чувствата си. Можете да разкриете душата си и с това ще направите любимия човек много щастлив. Водопади от щастие ще ви заливат в романтичните вечери, прекарани заедно с партньора ви. Можете да споделите за трудностите си в работата и за проблемите. Бъдете сигурни, че ще получите много добри съвети. Доверете се на усета на партньора си.

Сега е моментът да се погрижите за здравето си. Хранете се пълноценно. За известно време забравете алкохола и взимайте повече витамини. Нервите ви са обтегнати до краен предел и имате нужда от сила. Не прекалявайте с кафето. Ако имате нужда от ободряване, изпийте една чаша натурален сок или чай. Ще видите колко добре ще се почувствате. Кафето само допълнително ще ви изнерви и напрегне.

Пазете се от измами и не се поддавайте на предложенията за лесна печалба. В никакъв случай не се на месвайте в непочтени сделки. Не пилейте парите си, а бъдете по-пестеливи.

ЛЪВ (23 ЮЛИ – 22 АВГУСТ)

Ще ви залее поток от грижи. Това няма да е нещо фатално или свързано с болести, а ще имате много дребни неприятности и проблеми. Прекалено много работа ви се струпва на главата. Ще следват положителни и отрицателни емоции. Вие ще трябва да бъдете навсякъде. Всяко нещо ще ви създава дреб ни проблеми и ще трябва да реагирате веднага. Това ще ви изнерви и направи припрени. Ще се наложи да вземете решение, което ще е важно, а има опасност да прибързате и да го претупате. Залисани във вихъра на ежедневието, рискувате този ва жен проблем да бъде решен без премисляне и без ана лизиране. Това може да ви донесе още неприятности през следващите месеци. Затова – колкото и да бър зате, колкото и да ви се струва, че няма да ви стиг не времето през деня, спрете и преценете решение то на всяка възникнала трудност. Бъдете разумни и разсъдливи.

Обръщайте повече внимание на работата си. Ва шите роднини имат много претенции и изисквания към вас. Дайте си сметка, че само много се глезят и са свикнали да бъдете винаги около тях, за да им угаждате. Оставете ги малко да се оправят сами и обърнете внимание повече на своите лич ни планове и мечти.

В работата си бъдете честни и толерантни. Всичко, обаче, трябва да си има грани­ци. Не се поставяйте в същото положение като у до ма си. Не се престаравайте с оказването на помощ и не ставайте слуги на колегите си. Запазете самочувствието и хладнокръвието си. Вие сте много емоционални и точно това ви кара често да бъркате. Вдигнете гордо глава и вървете напред. Не можете да прецените колко високо сте цене ни, защото вечно се подценявате. Здравето ви е мно го добре. Ще се чувствате енергични. Като фурия преминавате през работното ежедневие и вечерно време със същата енергия се залавяте със семейни те си задължения. Спрете се за малко. Не си играйте с организма си. Не го претоварвайте. Имате огромна нужда от почивка. Добре ще е да поговорите с хора та в дома ви и да разпределите задълженията. Всеки трябва да поеме от вашите задачи, за да можете да си почивате и да имате сили да се справяте с рабо тата си все така перфектно.

Любовта ви е много красива. Вашият любим човек е нежен и предан, и с радост очаква всеки миг на уса мотение с вас. Погрижете се да направите обста новката по-романтична и не говорете за работа в тези моменти. Отделяйте повече време на партньо ра си и си осигурете поне един уикенд на спокойствие сред природата.

ДЕВА (23 АВГУСТ – 21 СЕПТЕМВРИ)

През този месец имате много големи шансове да успеете. За тази цел не трябва да се заемате с най-лесна та задача, а да се отдадете на за нимания, които ви харесват и рабо та, която вършите с удоволствие. Колкото и труд ни да са тези задачи, вие ще успеете да се справи те и да постигнете успех, само ако работите, то ва което ви е приятно. В противен случай, дори и най-леките задачи ще ви отведат до задънена улица. Ако се вслушате в този съвет, ще има те възможност да се радвате на значителни успе хи още през този месец. Доверете се на собстве ните си инстинкти и повярвайте в собствените си възможности.

Успехите в работата ви ще доведат със себе си и добри парични постъпления. Не започвайте без разсъдно да се радвате на парите си, защото рис кувате да им се радвате много кратко време. По-добре ще е да ги вложите или да започнете самос­тоятелен бизнес. Но едно е сигурно, каквото и да направите, консултирайте се с човек, който разбира. През този период ви дебнат много възмож ности да загубите пари. Бъдете много внимател ни във финансовите си дела. Ако успеете да удър­жите, то отложете паричните сделки за по-подхо дящ момент. Не давайте пари назаем, защото ня ма да ви ги върнат. Колкото и да ви е трудно, от кажете.

Любовта ви наблиза в много добър период. Самотните ще срещнат сродна душа и ежедневието им ще се изпълни с чувства и романтика. Най-добрите моменти за романтичните ви изживявания ще бъдат през втората половина на месеца. Ако имате постоянна връзка и любовта ви не е доста тъчно силна или истинска, то тя ще се разпадне. Не го изживявайте много трагично, защото пред стои среща с истинската любов. Обвързаните ще имат спокоен и щастлив семеен живот.

Здравето ви ще е много добро. Ще бъдете изпъл нени с енергия и сили. Ще имате желание да тича те и скачате, да спортувате. Можете да се отда дете на планински туризъм. Внимавайте някоя не лепа злополука да не помрачи веселата ви почив ка. Не се надценявайте и правете само това, ко ето наистина можете. Изкълчен глезен от претоварване може да ви прикове към стола и да ви боли доста дълго време.

Не пътувайте на далечни разстояния. Пътувани ята ще бъдат доста изтощителни и няма да се отразят много добре на кариерата Ви. Зато ва се опитайте да се движите на по-кратки раз стояния и да се застоявате повече вкъщи, фитнесът не е особено подходящо занимание за вас в мо мента.

ВЕЗНИ (22 СЕПТЕМВРИ – 22 ОКТОМВРИ)

Предстои ви спокоен и щастлив месец. В рабо тата ви всичко ще върви тихо и много бавно, няма да има напрегнати ситуации, няма да има изнерве ни колеги, всичко вече ще е влязло в едно рутинно и умерено темпо.

Това ще ви даде възможност да си отдъхнете и да се заредите с нови сили за реализиране на след ващите ви планове. Затишието на служебното поле ще ви даде и прекрасната възможност да обър нете повече внимание на любимия човек. Необвързаните сред вас, сега може да започнат сполучли ва връзка, но трябва внимателно да опознаят и да изберат човека, а не да се впускат в авантюра с първия срещнат.

Посветете повече време на семейството и близките си приятели. Сега ще имате достатъч но Време за забавления, за заздравяване на стари приятелства и поддържане на скорошните познан ства. Скоро ще имате изгода от приятелска по­мощ.

През този месец е добре да позабавите малко темпото и да не прибързвате в някои сфери на живота, особено в работата и любовта. Последните няколко месеца бяха тежки за вас и това изопна нервите ви. Добре е, че имате подкрепата на семейството си, остава само и да ги слушате от време на време, когато ви съветват. Ще се видите с приятели, които отдавна не са ви посещавали, но срещата ще е приятна.

Ще жънете успехи, резултат от досегашните ви усилия. Но не спирайте да бъдете мнителни, защото все още има хора, които искат да ви измамят.

В отношенията с любимия бъдете готови на компромиси, не може все вие да се налагате, тъй като това ще изостри отношенията ви и може да се стигне до неприятни последствия. Пазете се от извънбрачни забежки, не си заслужава, само ще си докарате по-големи неприятности, а удоволствието ще е краткотрайно.

Забравете малко за тежките храни и позволете на тялото си да си почине. Намалете алкохола и соленото, ако може минете само на зеленчукова диета, сокове и много вода поне за една седмица.

СКОРПИОН (23 ОКТОМВРИ – 21 НОЕМВРИ)

Месецът ще бъде много тежък и натоварен за вас. Доста непри ятности в службата ви ще ви из нервят. Ще се окаже, че не е има ло смисъл да се ядосвате и да приемате нещата толкова насериозно. Това са дребни клюки, които ще целят да ви злепоставят. Ако не обръщате внимание на слуховете, ще можете да работите спокойно.

Все пак, вие сте много изнервени и преуморени. Едва ли ще можете да се сдържите и да не се под дадете на сплетните. Те ще ви засегнат и оби дят. Не демонстрирайте пред колегите чувства та си. Ако реагирате, те ще ликуват. Вашите ско рошни успехи са причината за завистта и нескритата злоба.

Ще бъде много добре за вас, ако в този период запазите неутралитет и си наложите да не реа гирате. Само така ще избегнете тези неприят ности.

Ще трябва доста да се пазите. Към вас идват много и примамливи предложения. Зад повечето от тях се крият рисковани начинания и съмнителни сделки. По-добре отложете подписването на договори и започването на нови дейности за по-нататък. Сега всяка ваша стъпка крие риск. Не се блазнете по лесните печалби, защото сребролюбието може да ви изиграе лоша шега.

Ограничете служебните си контакти само с хо рата, на които вярвате. Потърсете съвети от тях. Работете само с най-доверените си хора.

Все пак този месец предлага и чудесни перспективи за вас. Това са делата, започнати от вас и най-близките ви сътрудници или колеги. Не допус кайте външен човек да се намеси. Доверете се са мо на хората, на които вярвате. Вслушайте се в съветите на критично настроена личност и про верявайте по няколко пъти всяко нещо, преди да го направите. Мнителността сега ще ви бъде най-добрият съветник и ще ви предпази от доста не приятности.

В семейството ви отношенията са чудесни. Вся какви дразги и колебания са останали в миналото и са забравени. Всички са весели и се опитват да ви помогнат. Доверете им се, потърсете съвет и от тях.

Отделяйте повече време за развлечения и заба вления. Не оставайте сами. Ще установите, че докато си почивате и четете книга, вие мислите само за работа. Така няма да може да се отпусне те и да възстановите изопнатите си нерви. По-добре е да търсите контакти и компания на приятни за вас хора. Природата ви действа ободряващо и възстановяващо. Правете по-често разходки на чист въздух.

СТРЕЛЕЦ (22 НОЕМВРИ – 21 ДЕКЕМВРИ)

Този месец е доста важен и опасен за повечето от вас. Трябва да внимавате много за здравето си. Не­приятностите не идват от някаква тежка или коварна болест, а от вашето невнимание и небрежност. Бъдете много внимателни.

Отминалото напрежение ви прави напрегнати и изнервени. Именно проявеното невнимание ще ви предразположи към тези малки битови аварии.

Можете спокойно да се отпуснете и да помързелувате през този месец. Ще е добре да не се захващате с нищо. Лентяйствайте и се отпусне те. Вие заслужавате тази отмора. Нищо не бива да ви смущава.

Много пъти ще се опитат да ви ангажират с допълнителни задачи на работното място, но вие не бива да допускате това. Възстановявайте се в движение, без да се претоварвате, без да се преуморявате, докато възвърнете сили и тогава – възстановени и свежи – ще можете отново да се заемете с напрегнатото си ежедневие. В края на периода ще имате много добри делови предло жения. Ще трябва да се заемете само с едно от тях. Много добре премислете кое е печелившото. Премислете и преценете добре кой път да пое мете. В това решение можете да се осланяте на силния си и аналитичен ум и на силната си интуи ция. Късметът ще бъде на ваша страна.

В дома ви цари любов и разбирателство. Леко охлаждане в отношенията ще настъпи от факта, че не обръщате достатъчно внимание на партньо ра си. Вашият егоизъм много го разочарова. По мислете дали да не доставите малко удоволствие на любимия си човек. Дайте си сметка, че именно той поддържа спокойствието и разбирателството във вашия живот. Време е да положите малко грижи за здравето си. Не става дума за лекари, а за тонизиране на тялото ви. Движете се повече. През втората половина на месеца вашата почивка не бива да бъде в леглото с книга, а сред природа та и в движение. Ако се вслушате в съвета, ще усетите благотворното влияние още веднага.

Една внезапна среща със забравена любов ще върне мили спомени и ще подобри настроението ви. Близките ви ще са доволни да ви видят в до бро настроение.
Ще се опитат да ви натрапят възстановява не на прекъсната връзка е приятели. Не подновя вайте тези контакти, защото рискувате да се сблъскате с много отрицателно настроени хора. Това би се отразило и на деловата ви активност. Гледайте само напред и само за доброто на близ ките си.

КОЗИРОГ (22 ДЕКЕМВРИ – 20 ЯНУАРИ)

Месецът пред вас е изпълнен с из питания. Предстоят ви много де ла, в които ще трябва да проявите способностите си. Предишни ят месец на отпускане и пасив ност би трябвало да ви е върнал силите и енергия та. Е, сега ще трябва да се хвърлите отново в бор бата.

Внимавайте, защото ще успеете само ако се ор­ганизирате. Съставете си план за приоритетни те дейности и внимавайте да не пропуснете не що важно. Всяка на пръв поглед дреболийка може да се окаже важна за вашия бизнес. Ако положите
усилия и въведете ред и организираност в работа та си, само тогава звездите ви гарантират бляс кав успех. Ще успеете да постигнете много от целите и мечтите си.

Съберете сили и бъдете твърди. Никой не бива да ви отклони от начертания път и не трябва да се поддавате на ничии молби и оплаквания. По пътя си към успеха, вие ще трябва да постъпите доста сурово към хората, които са ви изменили, но не трябва да съжалявате никого, така както на вас никой не ви съчувства. Единствено вашето поведение в момента крие опасност от провал. Вашето все още приповдигнато настроение не бива да ви подвежда. Захване те се с работа още веднага, защото всяка минута бездействие ще ви струва прекалено скъпо.

Много са случаите, които ще ви карат да се откажете от започнатото. Не бива да се отчайвате, защото успехът ви чака. Малодушието и отчаяни ето ще са най-големите ви врагове, а бездействи ето ще ви направи лесно уязвими.
Запретнете ръкави и покажете на какво сте спо собни. Само вашите изключителни сила и енергия трябва да ви водят напред. Не жалете сили, ако ис кате в края на периода да се поздравите с три умф.

Здравето ви е отлично. Само вие сте тези, ко ито можете да го влошите. Не се поддавайте на черни мисли, че не можете и няма да успеете Така ще се отпуснете и тогава ще усетите, че ви боли тук и там. Не давайте шанс на черногледството да вземе мислите ви. Вярвайте в доброто си бъдеще и се борете. Всяко отпускане води със себе си отрицателни емоции. Не се оплаквайте. Вие са мите най-добре знаете, че имате сили да успеете дори в още по-напрегнати моменти.

Вашите близки ще пострадат от вашата спри хавост и избухливост. Те ще ви простят, защото добре познават характера ви. Не бихте могли да си позволите да не се контролирате точно сега, защото това ще е прекалено много за вас.

ВОДОЛЕЙ (21 ЯНУАРИ – 20 ФЕВРУАРИ)

Много ви се струпва през послед но време. Предстои ви месец, през който всеки ще иска помощ от вас. Вие сте такива, че на нико го не бихте отказали. Стегнете се и се пригответе да поемете повече отговорности, отколкото можете да понесете. Това е обичай но състояние за вас. Вие сте човек, който ще положи всички усилия да помогне. Помислете само колко време може да издържите така. Помислете и дали някой би ви помогнал на вас. Не е ли време да предлагате помощта си избирателно – само на тези, които са доказали лоялността си към вас. Вие много добре познавате ли цемерите около себе си и сте патили от тяхната злоба. Не си позволявайте, сами на себе си, да им помагате. Откажете тактично, колкото и трудно да ви бъде това.

Освен повишените ви задължения, вие ще тряб ва да поемете и оплакванията на другите. Хората ще ви търсят, за да споделят с вас, без да си дават сметка, че ви натоварват. Вашата тактичност ще ви попречи да ги отблъснете.

Напрежението ви ще е голямо. Опитайте се да вършите работата си така, че през почивните дни да сте напълно свободни и да можете да се отдадете пълноценно на забавления, разходки и почивка.

Имате огромна нужда да бъдете с любимия си човек. Организирайте си романтични вечери и говорете само за весели неща. Не допускайте разговори за служебните ви задължения. Забравете ги напъл но и се забавлявайте.

Една почивка в леглото ще ви попречи. Имате нужда от физическо натоварване, защото само та ка се чувствате пълноценни. Имате нужда от повече движение. Плодово-зеленчукова диета ще ви вър не енергичността и самочувствието.

Ще бъдете ангажирани и с организирането на го лямо тържество. Вие отново ще бъдете на върха и ще ви поздравяват. Вие ще бъдете душата на ком панията и изворът на доброто настроение.

Пазете се от претоварване. Добре е да си напра вите график със служебните задължения и така ще можете да си разпределите всичко равномерно. Вие сте много подреден човек и ще успеете да се спра вите. Просто сега трябва да се мобилизирате и да посрещнете увеличените си задължения. Ще успее те да се справите.

Към края на периода ви предстои и много добра парична печалба. Тя ще е резултат от вашите упорити усилия и плод на предишните усилени месеци. Направете дълго планувано пътуване за кратко сред природата.

РИБИ (21 ФЕВРУАРИ -19 МАРТ)

Вече сте прекалено уморени. Това ви действа на работоспособността. Вашите понижени способности ще направят впечатление на шефовете и колегите, и това ще повлияе мно го зле на бъдещите ви планове. Никой няма да от чита това, че сте уморени, а всеки ще види, че не можете да се справите със задълженията си. Кол­кото може по-малко се набивайте на очи. Скрийте се и не парадирайте с направеното от вас, защото
няма да е сполучливо.

Фактът че не можете да направите нищо как то трябва ще подейства много зле на нервите. Ще се потиснете психически и ще бъдете в постоян но лошо настроение.
Не бива да се отчайвате. Намерете разтуха в усилената работа. Занимавайте се непрекъснато с нещо. Не бива да допускате тъжните мислите да завземат ежедневието ви. Бъдете по-оптимистич но настроени и си мислете за предстоящото ходе не на гости в добри приятели. Направете си плано ве за по-весело прекарване.

Отвличайте мислите си с по-весели теми и така времето ще отминава по-бързо.

Ако се мобилизирате и съберете сили за работа, то бихте могли да започнете осъществяването на замислени отпреди планове. Имате чудесни пред поставки да реализирате идеите си точно сега. Ако го направите, то ще получите похвали, добри пари и повишено самочувствие – това са точно не щата, от които най-много се нуждаете в момента. Една финансова стабилизация ще ви позволи да се поотпуснете и да бъдете по-смели и решителни.

Напрежението в работата ви ще се отрази и на обстановката в дома ви. Вашите близки ще се пи тат какво става с вас. Не мълчете. Споделете как во ви тревожи. Ще получите подкрепа и разбира не, които ще ви подействат много стимулиращо. Всички ще бъдат до вас и ще бъдете доволни от отношението на роднините си.

Здравето ви е отлично. Психическото натовар ване в момента не позволява да правите каквито и да било диети. Нуждаете се от здрава и пълно ценна храна. Може да си отделяте повече време за разходки и туризъм, но никакво друго натоварване не е подходящо в момента.

Отговорностите ви са много повече от преди и ще трябва да положите много усилия, за да се спра вите и да докажете, че заслужавате доверие. Вре менните неуспехи не бива да ви разколебават.

През втората половина на месеца ще трябва да се посветите на любовта. Ще бъдете много щаст ливи. Тези от вас, които имат дълга връзка, сега ще се решат да преминат на следващ етап. Обвързаните ще преживеят много романтични мигове и ще се насладят на силни чувства. Необвързаните ще срещнат любов, която ще започне с бурни чувства и страсти.

Източник: horoskopi.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top