Месечен хороскоп за ноември 2014 година

ноември 2 | , ,

ovenОвен

Присъствието на Марс в 10-я ви дом през целия месец насочва енергията ви изцяло към работата, съпрузите или и κъм двете. Възможно е ангажиментите ви да се увеличат, което допълнително ще “нажежи” обстановката. Затова малко повече почивка е необходима през този период, както и да сте малко по-благи с думите особено около 08.11.14. След 09.11.2014 финансите са основната тема за разговори. На 16.11.14 Венера преминава в зодията Стрелец и желанието ви за далечни пътувания, почивки или  философски изяви се засилва. През втората половина на ноември очаквайте запознанство с интересни и съдбоносни за вас хора. За необвързаните това може да е запознанството им с една любов – мечта, а за обвързаните едно далечно пътуване, което носи удоволствие и за двамата.

telecТелец

Този месец вече знаете ясно и точно какво  търсите в живота за да се чувствате щастливи. Опитвате се всячески да изчистите неприятните спомени от миналото и да положите други основи във взаимоотношенията си, разработвайки нов план за действие. Пълнолунието на 07.11.2014 отстранява много хора и събития от живота ви, които са били напрягащ елемент от пролетта на 2012. С една дума затваряте окончателно една страница от миналото си. Щадете психологичното си състояние през този период и избягвайте хора, които не ви действат добре (емоционално). Краят на месец ноември е свързан с въпроси, касаещи начина, чрез който да печелите пари и създавате професионален престиж за напред.

 

bliznaciБлизнаци

Работата като цяло ще завладее по голямата част от вниманието ви през целия месец. Търсите начин да установите една постоянност и хармония в това, което правите. До 08.11.14 ще сте успели да вземете  решения по някои споразумения, които касаят работата, но и едно решение за бъдещето на една интимна връзка. Финансите ви също ще са  едни от водещите въпроси за месеца, което ще изиска отговори и решения. Налага се обезателно да се справите със сметки, вноски и държавни задължения, защото сте на предела да прехвърлите определените срокове. Новата Луна на 22.11.14 поставя началото на едно професионално или лично съдружие.

 

rakРак

Любов и много страсти ще изпълват дните ви до средата на месеца. Сложно ще е за обвързаните и семейните, които вместо да правят любов, ще заемат позицията на “отбрана” един към друг, отстоявайки маниакално различните си възгледи. Големите различия и несъгласия ще са повод за много спорове и трудни ситуации. Въпреки това ще се стигне до консенсус и изход от създалата се материална и интимна криза. Пълнолунието на 07.11.14 ще ви срещне с приятели, които ще ви подкрепят и успокояват. Краят на месеца ще ви създава грижи около работата и здравето, било то вашето или на близък човек, а от друга страна през този период всички ще са привлечени от вас и вашето присъствие заради творческите ви проекти и нагласа!

 

luvЛъв

До средата на месеца вниманието ви е насочено към дома и неговите членове. Много вероятно е да ви дойдат и гости, любими хора, които много ще ви зарадват или пък вие да ги посетите. След средата на месеца любовта и творческите проекти покачват “емоционалният ви термометър”. Много от необвързаните лъвове ще открият любовта на живота си. На други пък може да им се роди дете или пък да решат да направят връзката си по-смислена! Пълнолунието на 07.11.14 ще завладее мислите ви изцяло около дома и миналото, така че работа ще остане на заден план. Новата Луна на 22.11.14 ще ви накара да поемете един риск, свързан с вашите желания и любов.

 

devaДева

Μесецът е много подходящ да поставите ред във връзките си с партньора, децата (ако имате такива), творческите проекти и бъдещи планове, като цяло. Дните ви до средата на месец ноември ще са изпълнени с множество срещи и пътувания на кратки разстояния, било то по работа или за развлечение. През втората половина ще се заемате с уреждането на въпроси, свързани с дома и неговият интериор. Много вероятно е да очаквате и посрещнете гости през този период с желанието да се представите по най-добрия начин. В този дух се включва и отбелязването на един специален празник в семейството.

 

vezniВезни

Началото на месеца започва с едно въодушевление около семейството, дома, неговите членове или организацията на едно преместване. До 08.11.14 всички подробности са уточнени и  обсъдени, а недоразуменията изчистени. След 16.11.14 Венера от зодията Стрелец прави срещите ви с децата, близките и приятелите ви много приятни. След Новолунието на 22.11.14 поставяте началото на един план мечта, реализацията на едно хоби, кратки пътувания за удоволствия и приятни разговори. Всичко свързано с писмена работа и търговия се развива по-най-добрия начин.

 

 

skorpionСкорпион

Това е месецът на рождените ви дни. Честито на всички! Ноември ще ви завари в много добро състояние и емоционално превъзбудени, а някои и влюбени. Разбира се, като скорпиони ще сте завладени от крайни  емоции, като “обичам-мразя”, но това е във вашата природа и не може да я избегнете. През целия месец ноември с участието на Марс и Меркурий, ще имате много движение, срещи и съобщения, които ще касаят финансите ви с държавни и банкови задължения, личните пари, любимите хора и занимания. Може вътрешно да се чувствате силни и положително-емоционално настроени, но грижите около всичко това изискват сериозно внимание от ваша страна. Знаете добре, че задълженията ви се увеличават с времето и колкото по-рано решите проблемите си, толкова по-добре.

 

strelecСтрелец

На емоционално ниво месецът започва с една тайна връзка или творчески план, развиващ се зад завесите. Много вероятно е от 09.11-28.11  да действате встрани от погледите на другите хора или да се срещате тайно с някого. Добре е,  че на този етап не разкривате картите и чувствата си, защото в нещо не сте напълно сигурни. В основата на всичките ви ангажименти през този месец стоят парите, имотите и една любов. Следете внимателно за разходите си, защото е възможно да похарчите голяма сума за нищо или една покупка да се окаже прекалено скъпа. Разходите за доказване на “величие” също са във ваш минус. Новолунието на 22.11.14 води към големи промени в душевното ви състояние и начина на живот.

 

kozirogКозирог

Този месец е един от най-динамичните за 2014. Присъствието на Марс в зодията ви прави действията ви точни и ясни, а целите ви увенчани с успех. Без напрежение и радикално преобразувание разбира се няма да стане, но вие отдавна сте се подготвили за това. Реформите текат от лятото на 2012 така или иначе. Истината е, че нищо не би ви спряло във взетите от вас решения през този период. Не са изключени и някои недоразумения със семейството или професионалния ви съдружник, но това не би променило нищо. Сила, подкрепа и вяра очаквайте от страна на приятели. След 15.11.14 е много възможно да настъпи известна меланхолия в настроението ви, което ще ви накара да се обърнете към миналото и настъпилите обществените събития, обмисляйки още по- добре бъдещите си планове. Налага се да направите ясна равносметка на живота си до момента, изчиствайки приоритетите си за в бъдеще. Независимо от това месец ноември ще ви носи много радостни разговори и то с интересни хора.

vodoleiВодолей

Месецът започва с напрежение, стрес и един задкулисен сценарий, който мира не ви дава. Връзките ви с висшестоящите, по-възрастните в семейството или съпруга/та се движат по едно “опънато въже”, което е готово всеки момент да се скъса. Препоръчително е да запазите самообладание и равновесие особено около 07.11.14. След 16.11.14 започвате да гледате по-оптимистично на нещата и намирате душено равновесие с помощта на близки приятели и доказани обществени връзки. Новолунието на 22.11.14 ще ви позволи за вземете участие в едно културно-обществено мероприятие, което може да има и романтичен характер, но и възможност за пътуване в чужбина.

 

ribiРиби

До 16.11.14 с помощта на Венера имате желание за повече творчество и любов в живота. Много вероятно е всичко това да дойде със запознанството ви с един човек. Той е от друга култура и с други философски убеждения, и точно това преобразява коренно настоящето ви. Не е случаен и факта, че периодът от 09-28.11.2014 е характерен с пътуване в чужбина, срещи и множество разговори с хора от там. Преминаването на Венера след 16.11.14 в зодия Стрелец, подпомага професионалните ви проекти и обществения престиж. Новолунието на 22.11.14 ви дава възможност за повече популярност и известност. За тази цел важна роля ще изиграят и социалните мрежи.

 
Астролог: М.Михайлова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top